hala Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Köszönöm a gyors választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Azért nem ennyire :D csak véletlenül így jött össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Butragueno Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Sziasztok! Tegnap vettem egy LG TCH-M550R autóhifit 27.000 Ft. -ért. Sokan leugatják autóshifi oldalakon. Van valakinek tapasztalata evvel a márkával?? Ki mit tud róla?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Szega... van egy www.astraklub.hu domainunk... Őőő nem tudjátok milyen szent célra lehetne használni pl valami szekció vagy nem tom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 3 kérdés vetödött fel bennem: Ki milyet vett/használ: 1.Szönyeg 2.Kormányvédő 3.Üléshuzat Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 3 kérdés vetödött fel bennem: Ki milyet vett/használ: 1.Szönyeg 2.Kormányvédő 3.Üléshuzat A kérdés szigorúan Astrásoknak szól? Mer akkor bocs hogy idepofátlankodok, de gondoltam részt vennék a rögtönzött közvéleménykutatásodban. Mondjuk velem sokra nem mész, mert a válaszom mindhárom kérdésre az hogy semmilyet. 1. alu taposóim vannak, szőnyeg kizárva 2. sportkormányra minek? 3. gyári sportülés van benne, még nem láttam arra tökéletesen illeszkedő huzatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Nekem ilyen szokványos gumiszőnyeg van benne (így vettük) amilyet úgy általában mindenhol lehet kapni, szerintem nagyon hasznos, főleg esős időben... A másik kettő nekem sincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Nekem ilyen szokványos gumiszőnyeg van benne (így vettük) amilyet úgy általában mindenhol lehet kapni, szerintem nagyon hasznos, főleg esős időben... A másik kettő nekem sincs... Nálam meg ugyanúgy, de van aki az extrásat szereti...de az pénz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Alutaposot hol és mennyirért lehet venni?Vagy csinálni is lehet? (Home Made :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március27, 2005 Megoszt Elküldve Március27, 2005 Én meg tavaly kellett lecseréljem a régi egybegumi szőnyegeket, mert elvástak. Egyébként jó volt csak beizzadt alatta a gyári szőnyeg, most egy szinte légáteresztő féligmeddig textilszőnyeg van a lábam alatt, ez rozsda szempontjából sokkal barátibb. Viszont nincs tartása, minden lábmozdulatnál gyűrődik, ez akár még balesetveszélyes is lehet, ha egyszer beakad a cipőm és nem találom el a fék vagy gázpedált. De marad, a megoldása valszeg az lesz, hogy tépőzárat varrok a gyári textilszőnyegre vagy a póttextilszőnygre/be varrok vezetőpálcát (vhol az oldalába vagy a hátára, mint a tetőkárpitban is ahogy van) valami erősebb tartósabb drótból vagy pálcából Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 1. Szőnyegem van, gyári és télre meg esős időre gumiszőnyeg, de nyáron akarok csináltatni a gyáriak helyett újat, mert így tíz év után kezdenek kicsit széthullani. 2. kormányvédő: gyári bőrözött kormányra felesleges. +. üléshuzat: nem fogok rárakni, azért, hogy én szörnyűlködjem a látványában és ha eladnám, akkor az új gazdija meg élvezze a szép gyári kárpitot. Amúgy sem vagyok híve az üléshuzatoknak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 HI! 1.gyári gumiszőnyeg 2.tescós fekete bőrutánzat 3.ócsó mert állandóan összekoszolom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 hali ! én is "pofátlankodok" szőnyeg : nyáron opel szőnyeg -96'-ban adták astrához,rajta jelvény+kereskedés címe 8) télen meg gumi.... kormány : semmi -cserélni akarom :D huzat: elől semmi mert nem találtam a Vectra ülésekre illőt,hátul meg egy randa csíkos,de már nem sokáig................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március28, 2005 Megoszt Elküldve Március28, 2005 Szőnyeg: gumi, talán nyárra beszerzek szövetet is Kormány: semmi, nem is kell Huzat: semmi, nem is kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Szőnyeg: bal elöl gyári szövet( mindig elmozdul) a többi szövet+gumi. Huzat: elöl fekete trikó, lehet röhögni de sajna nem csak jó ruhába ülök benne. Kormány :szigorúan gyári Más, jogi ügyekben valaki? Megondolatlan licit a Vaterán? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Más, jogi ügyekben valaki? Megondolatlan licit a Vaterán? :oops: Peren kívüli megegyezés? :D Szerintem írj a srácnak egy üzenetet hogy meggondolatlan licit volt és hogy mi legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 Peren kívüli megegyezés? :D Szerintem írj a srácnak egy üzenetet hogy meggondolatlan licit volt és hogy mi legyen. Jogász ,de valszeg inkább elhozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 És ennyire szemét? Kb. 5 perc lenne újra felrakni... Legalább valami tuning cucc? :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 És ennyire szemét? Kb. 5 perc lenne újra felrakni... Legalább valami tuning cucc? :twisted: :twisted: A fenéket, gyári opel 15" alufelni. Kb 2hete licitáltam rá ,aztán ki is ment a felyemből :oops: . Aztán nyertem bassz 30 ft a 4, próbálkoztam értelmesen szépen elnézést kérni de fej leharap volt a válasz. Na mielőtt valaki pálcát törne fejem felett akkor most ide írom a most is futó aukcióm a tesz veszen. Árulok 1db nagy testű robogót felverte a román csávó 180ft-ra ,tőlem vihetné, aztgondolod érdekli, na ez már pénz szerintem. Természetesen hibáztam, de nálam is előfordult már ilyen és nem haraptam szét a csávót. Na mind 1 van még 30 napom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Skacok.. aki járkál rendszeresen bontóba nem látott véletlenül olyan csövet, ami a légszüröháza és a légtömegmérő között van? Ebben van a léghömérséklet mérő is. Nekem sajna el van repedve a bilincs tövénél már egy ideje.. többnyire szig. szallagoztam, de mostmár unom..vajon mennyi lehet... Asszem megkérdem csergőben is.. ha mindenigaz beugrok holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Skacok.. aki járkál rendszeresen bontóba nem látott véletlenül olyan csövet, ami a légszüröháza és a légtömegmérő között van? Ebben van a léghömérséklet mérő is. Nekem sajna el van repedve a bilincs tövénél már egy ideje.. többnyire szig. szallagoztam, de mostmár unom..vajon mennyi lehet... Asszem megkérdem csergőben is.. ha mindenigaz beugrok holnap. Hali! Próbáld meg a zsugorcsövet :!: max pár száz forint, és majdcsak annyira strapabíró mint az eredeti. Villanyász bótban kapható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grandpaa Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nincs F Astrához behajtható tükör? Gyári nincs azt tudom, de valami maszek? Nem lenne érdemes foglalkozni vele? Ekkora fülekhez szük a garázsajtó :P . Mindíg nekem kell beállni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nincs F Astrához behajtható tükör? Gyári nincs azt tudom, de valami maszek? Nem lenne érdemes foglalkozni vele? Ekkora fülekhez szük a garázsajtó :P . Mindíg nekem kell beállni :D Tényleg jó gondolat :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 Nincs F Astrához behajtható tükör? Gyári nincs azt tudom, de valami maszek? Nem lenne érdemes foglalkozni vele? Ekkora fülekhez szük a garázsajtó :P . Mindíg nekem kell beállni :D Gyári tükör is behajtható, csak utánna vissza kell pattintani a helyére :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
grandpaa Elküldve Április2, 2005 Megoszt Elküldve Április2, 2005 Gyári tükör is behajtható, csak utánna vissza kell pattintani a helyére Én csak 1x hajtottam be. Azóta is úgy van.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts