zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Igaziból van benne klíma? :rolleyes: nem csak játszásiból? ;) De utálod te az aszonyod hogy ilyet nézegetsz neki? :D Ő nem akar rendes autót vezetni... mondjuk nem is bánom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Lehet sérült a fólia. Miért ne mehetnél? :D Fólia :D ? Azt nem vizsgálódtam meg,de hamar lefutok szétkapom,oszt kiderűl :D Azért nem mehetek,mert a motor nem engedi,és akkora sebesség eléréséhez kell kb 20 km :D ;) :D Na köszi,menek le sunázom a bulát,őőőőőő búrát hátul :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Fólia :D ? Azt nem vizsgálódtam meg,de hamar lefutok szétkapom,oszt kiderűl :D Azért nem mehetek,mert a motor nem engedi,és akkora sebesség eléréséhez kell kb 20 km :D ;) :D Na köszi,menek le sunázom a bulát,őőőőőő búrát hátul :rolleyes: Tudod, ahova betekered az izzzókat, lehet felgyűrődött vagy valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ő nem akar rendes autót vezetni... mondjuk nem is bánom. :rolleyes: akkor vegyél neki lovashintót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Tudod, ahova betekered az izzzókat, lehet felgyűrődött vagy valami. Jáááá,vágom :rolleyes: Majd írok mi lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 akkor vegyél neki lovashintót Lovashintót? Hmmmm..... :rolleyes: Nem is rossz ötlet. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Lovashintót? Hmmmm..... :rolleyes: Nem is rossz ötlet. :D ;) Szegény ló :D Kíváncsi lennék, hogy váltana benne sebességet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Lovashintót? Hmmmm..... :rolleyes: Nem is rossz ötlet. :D ;) egyedi és környezetbarát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 egyedi és környezetbarát :D Ha nem használod, akkor is eszik. Az etalont sem bírja. Ráadásul a féltengelyt sem tudná felhasználni benne Zotya. Na és mit ledezne be rajta? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes: Ilyen sz@rt árulnak nálunk is, vagyis ki van téve az autósbolt elé amelyikben szoktam vásárolni. Már nem emlékszem az irányárra, de arra igen, hogy qrva ronda és ahhoz képest még drágán is adják és azzal próbálják eladni, hogy keveset fogyaszt(4-5l). Igaz, ez itt nálunk 800ccm-s mocival volt, ha jól rémlik...mindegy, okádék...szerintem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Kissé "csajos kocsibelső" kinézete van :rolleyes: ... "Mééé"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ha nem használod, akkor is eszik. Az etalont sem bírja. Ráadásul a féltengelyt sem tudná felhasználni benne Zotya. Na és mit ledezne be rajta? :rolleyes: ;) Mé', a hintóba nem szerelhetne astra féltengelyt? Én simán kinézem belőle. :D :D ..és dinamós-ledes kivilágitást is szerkesztene rá, nehogymá' sötétedés után ne lehessen vele közlekedni!? Pezós/kórházparkolós talik után mivel menne haza? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Mé', a hintóba nem szerelhetne astra féltengelyt? Én simán kinézem belőle. :D :D ..és dinamós-ledes kivilágitást is szerkesztene rá, nehogymá' sötétedés után ne lehessen vele közlekedni!? Pezós/kórházparkolós talik után mivel menne haza? :D :D Én a lóra gondoltam. :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Én a lóra gondoltam. :D :rolleyes: ;) Arra meg legfeljebb szerel segédkerekeket(mint a tanuló bicikliseknek van), nehogy feldőljön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Na ittend vagyok,megnéztem az óra hátulját,és valahogy mégis csak ki voltak égve az izzók, pedig de. még nem :rolleyes: Mindegy ,a régi óra izzóit átraktam és láss csodát ;) De még egy kérdés,hogy lehet e ugyan ilyen foglalatú izzót venni,ami erősebben világít,és nem sárga hanem fehér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Na ittend vagyok,megnéztem az óra hátulját,és valahogy mégis csak ki voltak égve az izzók, pedig de. még nem :rolleyes: Mindegy ,a régi óra izzóit átraktam és láss csodát ;) De még egy kérdés,hogy lehet e ugyan ilyen foglalatú izzót venni,ami erősebben világít,és nem sárga hanem fehér? Igen, van ugyanilyen foglalatú, de halogén izzó, ami a digit órákban is volt. Asszem 5 wattos és 1000huf körül van darabja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Na ittend vagyok,megnéztem az óra hátulját,és valahogy mégis csak ki voltak égve az izzók, pedig de. még nem :rolleyes: Mindegy ,a régi óra izzóit átraktam és láss csodát ;) De még egy kérdés,hogy lehet e ugyan ilyen foglalatú izzót venni,ami erősebben világít,és nem sárga hanem fehér? Ebből ledesítés lesz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Ebből ledesítés lesz. ;) :D És majd jön a kérdés, hogy hogyan csinálja.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Igen, van ugyanilyen foglalatú, de halogén izzó, ami a digit órákban is volt. Asszem 5 wattos és 1000huf körül van darabja. Ebből ledesítés lesz. :D :D 1000Ft/db :D Még jó hogy van :D De ha kell hát kell! Neeeem lesz led :rolleyes: Csak picit erősebb fény(aztán később led) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 1000Ft/db :D Még jó hogy van :D De ha kell hát kell! Neeeem lesz led :rolleyes: Csak picit erősebb fény(aztán később led) ;) http://www.nefelejts.hu/nefelejts/index.ph...t&Itemid=27 http://www.ultimatestyling.com/products/de...mhtml?code=2937 Erre gondoltam. :D B10D vagy 64124MF néven megtalálod, most találtam olyan helyet, ahol 800 huf-ért is kapható. Viszont kérdéses, hogy a gyári 2W helyett a mfal kibírja-e az 5W-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 HELLÓ BELLÓ Még mindig BŐR in-da house. Következő valaki B-omega üllései ELSŐK , beférnek az F-classeba? Ugyan is van egy komoly fekete bőr FULL elektromos füthető omi szék. Tetszik is csak befér-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 HELLÓ BELLÓ Még mindig BŐR in-da house. Következő valaki B-omega üllései ELSŐK , beférnek az F-classeba? Ugyan is van egy komoly fekete bőr FULL elektromos füthető omi szék. Tetszik is csak befér-e? Szerintem az már fotel az F-éhez képest, szóval a válaszom, rövid és tömör: NEM :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 B10D vagy 64124MF néven megtalálod, most találtam olyan helyet, ahol 800 huf-ért is kapható. Viszont kérdéses, hogy a gyári 2W helyett a mfal kibírja-e az 5W-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 HELLÓ BELLÓ Még mindig BŐR in-da house. Következő valaki B-omega üllései ELSŐK , beférnek az F-classeba? Ugyan is van egy komoly fekete bőr FULL elektromos füthető omi szék. Tetszik is csak befér-e? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június6, 2010 Megoszt Elküldve Június6, 2010 Nem. Na ez elég szomorú :rolleyes: p****ba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts