zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Alul bélyegek vannak. Azt csak a hozzászólás elejére, a dátumhoz teszi ki :D keress följebb, és balra ;) Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes:
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes: Nem mentettem az oldalt ;) de van print-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban :D :D
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Nem mentettem az oldalt ;) de vanprint-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban :D :D Megnyomtam, ééés? :rolleyes:
spzoli Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Milyen progival tudod menteni az oldalt? :rolleyes: Bocs, de ez karcolt. ;)
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Megnyomtam, ééés? :rolleyes: ;) :D :D és most belépsz a paintbe, és ctrl+v -vel beilleszted :D Igen tudom... "és-el nem kezdünk mondatot, kisbetűvel főleg nem" de akkoriiis!
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Bocs, de ez karcolt. ;) Most mi van, én vagyok a hülye, vagy én vagyok a hülye, nem tudom hogyan működik ez a dolog..... :rolleyes:
Novy Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Nem mentettem az oldalt :rolleyes: de van print-screen gomb a billentyűzeten, meg van paint a winfosban ;) :D váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D ;) :D :D :P :D ;) ;) :D
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 :rolleyes: ;) :D és most belépsz a paintbe, és ctrl+v -vel beilleszted :D Igen tudom... "és-el nem kezdünk mondatot, kisbetűvel főleg nem" de akkoriiis! Zsír hát ez nagyon király! :D :D :D Kösz szépen, Novy, pihenj le! :D
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 váááá háá váá háááááá :D karcolt... ez vésett öcém :D fáradtan értem haza melóbol, most akor mi lettem kétszeresen fáadt?:D :rolleyes: :D :D :P :D ;) ;) :D Aludjá'! (bazz... ezt az avatart szokni kell... simán nem jöttem rá hogy ki vagy... ;) :D )
Guest Sanci Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 http://img6.tar.hu/hening/img/76780274.jpg Kissé "csajos kocsibelső" kinézete van :rolleyes: Tudtátok hogy a madarastecsó előtt van külön Opel-parkoló? :D Anno Debrecenben hatalmas volt a "vita" az Opelesek és a konkurensek közt :D volt, hogy asszonnyal a Malompark parkolójában melléálltam egy másik caravannak, bementünk és majdnem egy óra múlva mikor kijöttünk 6 astra állt egymás mellett (5 caravan, 1 hatchback) szemben pedig a szutyukisok dekkoltak :D sajnos a fotó már nincs meg, akkoriban még nem volt pc-m se és azon a telómon is túladtam, ergo elveszett.. :D Ééés végre kaptam egy kis forintot :D :D menünk is némi munícióért Db.be.. ;)
Novy Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Aludjá'! (bazz... ezt az avatart szokni kell... simán nem jöttem rá hogy ki vagy... :rolleyes: ;) ) én se :D
m_petya Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 én se :rolleyes: Áhááááááááááááááááá!!!! Ez a híresen keveset futott és megkímélt caravan? ;)
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Áhááááááááááááááááá!!!! Ez a híresen keveset futott és megkímélt caravan? :D Hát az utóbbi időben túl sokat nem futott :D ;) :D (nemröhögökegyüttérzek :rolleyes: )
Pocsi Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Kösz a szemléltető és gyors választ, de az én képernyőm sem így néz ki. Céges gép volt, nem tudom elővarázsolni amit bekarikáztál. Nem baj majd folytatjuk "vigyorgás" nélkül.
spzoli Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Kösz a szemléltető és gyors választ, de az én képernyőm sem így néz ki. Céges gép volt, nem tudom elővarázsolni amit bekarikáztál. Nem baj majd folytatjuk "vigyorgás" nélkül. Ha beírod manuálisan : D, ; )....szóköz nélkül, akkor is működik. :rolleyes:
m_petya Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Hát az utóbbi időben túl sokat nem futott :D :D :D (nemröhögökegyüttérzek :rolleyes: ) Najó énis ;) Ha lesz időm, akkor leülök a sarokba és majd együttérzek :D
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Ha beírod manuálisan : D, ; )....szóköz nélkül, akkor is működik. ;) Aztán találja ki fejből a kettőspontok közé írt "blush blink ph34r huh rolleyes" feliratokat :rolleyes: :D
spzoli Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Aztán találja ki fejből a kettőspontok közé írt "blush blink ph34r huh rolleyes" feliratokat :rolleyes: ;) Szerintem kibírja nélkülük... :D
Dáwid Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Végülis jah :rolleyes: Nah lépek, majd este "re" cscs
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes:
Pötty86 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Hisztok! Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;) Ötlet mitől lehet? :D Nincsenek kiégve már néztem. És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes:
Pocsi Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Szerintem kibírja nélkülük... :rolleyes: Igazatok van teljesen kibírom ezek a kütyük nélkül is. Na viszlát!
spzoli Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Igazatok van teljesen kibírom ezek a kütyük nélkül is. Na viszlát! Hamar feladtad. :rolleyes:
zotya975 Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Hisztok! Végre lett cucc és Hening cartárs segített berakni a fordulatszámos óraegységet :D De este kiderűlt hogy nem világít az óra bal fele,vagyis 140km/h utáni izzók világítanak ;) Ötlet mitől lehet? :D Nincsenek kiégve már néztem. És hát mégsem mehetek mindíg 140 -el :rolleyes: Lehet sérült a fólia. Miért ne mehetnél? :D
yankee Elküldve Június6, 2010 Elküldve Június6, 2010 Az asszonynak nézegetek valami gépjárművet, szerintetek ez hogy viselkedik amikor bekapcsolod a klímát? Klikk ide! :rolleyes: Igaziból van benne klíma? ;) nem csak játszásiból? :D De utálod te az aszonyod hogy ilyet nézegetsz neki? :D
Recommended Posts