Tom Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Szerintem inkább keress egy "tiszta" kátyút, van elég! :evil: Nehogy ezen szivassanak meg, hogy kiderül, hogy a KRESZ 50000.§-a szerint annál a táblánál úthibára is lehet számítani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Szerintem be van már kábelezve ... Tehat elsetalok egy bontoba, veszek egy muszert, kicserelem, es kalap? Ez eleg jol hangzik. :) Csatlakozo kiosztasa gondolom megegyezik, hulyek lennenek valtoztatgatni tipusonkent. Vmi jo bontot nem tudsz? 8k korul neztem anno, ha nincs olcsobb, akkor megveszem azt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Vmi jo bontot nem tudsz? 8k korul neztem anno, ha nincs olcsobb, akkor megveszem azt. Annyiért jó, ha jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Mélykék pajtás! A jövő 7en neked mikor jó 1 meeting, hogy átvegyem a teleszkópot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Mélykék pajtás! A jövő 7en neked mikor jó 1 meeting, hogy átvegyem a teleszkópot? Talizzunk majd 12-én ! Ugy jóóóóóó nem ? :wink: Vagy még a héten be akarod szerelni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Oksa 8) Neeem van bőven csinálnivaló :) Egyelőre 1. számú cél az, hogy kimozduljon itthonról :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Pííísta! Akkor majd 12-én Én is rendezem a tartozásom! :) Lesz kint olyan tag is, akivel lehetne rendezni a klubos díjat is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Pííísta! Akkor majd 12-én Én is rendezem a tartozásom! :) Lesz kint olyan tag is, akivel lehetne rendezni a klubos díjat is? Ok :) Legyem oly kedves becaplatni egy bankba elutalni a tagdíjat, a MOTE számlaszámára :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Olyanra Én nem igazán érek rá mostanság, meg különben is rühellem a bankokat. :) Szal akkor nem lesz ilyen kompetens ember ott? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Szerintem inkább keress egy "tiszta" kátyút, van elég! :evil: Nehogy ezen szivassanak meg, hogy kiderül, hogy a KRESZ 50000.§-a szerint annál a táblánál úthibára is lehet számítani... Háát tény.. megnéztem a Kresz könyvet(bevallom 95 óta nemigazán volt a kezemben :oops: ) aztat írja a táblára hogy "Az útviszonyokban rejlő veszélyre hívja fel a figyelmet az 1-75.ábrán látható táblakombináció is, az egyéb veszély tábla az alatta látható nyomvályús útszakasz-t jelző kieg. táblával. Szal elvileg a nyomvájúra van, de tuti belemagyaráznák a kátyút is.. :evil: Pedig már annyira jóó lett volna.. most kereshetek még "tökéleteset".. Más... Nektek is xarakodik mostanság a fórum oldala? ma pl. 7-8 között be se akart jönni. Most meg csak tök lassan, nehezen.. Vagy csak nekem nem kósör vmi? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 ....Szal akkor nem lesz ilyen kompetens ember ott? :).... Gabi én más nevében nem szeretek nyilatkozni, sem kellemetlen helyzetbe hozni, hogy helyette megígérek valamit, ha nem beszéltem még róla az adott személlyel.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Pííísta! Mi ez a hivatalos szöveg? Ne ijesztgess mán! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Pííísta! Mi ez a hivatalos szöveg? Ne ijesztgess mán! :) Miért lenne hivatalos szöveg ? Minödössze én ezt tartom korrektnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Ne fárassz, megtette ma Misu, Sityu és Felhő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 ....Ne fárassz.... Vagy megérted, hogy vannak olyan dolog, amelyek kapcsán nem szoktam poénkodni, vagy nem. Nekem mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Ez csak egy egyszerű kérdés volt, de mindegy, majd úgyis meglátom hogy lesz-e ott olyan ember, aki tudja ezt intézni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Gabi! Lehet tudni hogy melyik géppel jössz majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2005 Megoszt Elküldve Március6, 2005 Ezután közúton csak az Omegát használom majd. A versenygép a neve által jelzett funkciót tölti csak be idéntől kezdve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
orka Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Hi All! Valamelyik topikban olvastam, hogy nem található a Pastnet webbolt. Hardware-szoftver szolgáltató megszűnési problémájuk van de, aki vásárolni, vagy érdeklődni akar az a 20/9352-302 telcsi számon, vagy az info@partsnet.hu email-n elérheti őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Miért ne jöhetnél el, akár egy nem tuningolt kocsival ? Egy ilyen tali nem tuning show :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Sziasztok! Elsősorban a Miskolciakat kérdezném! Nem tudjátok a Győri kapu Ferenc utcán lévő Opel új és bontott alkatrész kereskedés nevét, vagy telefonszámát, vagy pontos címét (házszámra pontos)? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Miért ne jöhetnél el, akár egy nem tuningolt kocsival ? Egy ilyen tali nem tuning show :) Vmi részletekről nincs link? Ez már a 2. kocsis tali, amire mennem kellene. :) Najó, ha rajta lesznek a kocsin a nagyobb papucsok, akkor az már nem széria. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2005 Megoszt Elküldve Március17, 2005 Legyen oly kedves más felé is nézelődni : http://www.opelforum.hu/viewforum.php?f=12 ! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hala Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Sziasztok Érdeklődnék, hogy a "régi fajta" (szögletes) külső tükör kicserélhető-e az egyel újjabb tipusúra. Itt a szintén F-es gömbölyített végűre gondolok. Sajnos a szögletesnek nagyon nagy a holttere. Előre is köszönöm a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 igen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts