Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Tudjátok min gondolkodtam? Gondolom nem, és nem is érdekel, de azért elmondom: ahogy nézegetem a legaktívabb a fórumon az f-Astra részleg, gondolom ebből van a legtöbb. Javítsatok ki ha tévedek. Mi lesz 5-10-15 év mulva ha kikopnak az F Astrák? Kihal a fórum? :rolleyes: ;)

Megosztás:

Tudjátok min gondolkodtam? Gondolom nem, és nem is érdekel, de azért elmondom: ahogy nézegetem a legaktívabb a fórumon az f-Astra részleg, gondolom ebből van a legtöbb. Javítsatok ki ha tévedek. Mi lesz 5-10-15 év mulva ha kikopnak az F Astrák? Kihal a fórum? :rolleyes: ;)

5-10 szerintem még itt leszünk :D

én legalábbis tuti az 5 ön :D

Megosztás:

Neeeem...Mindenkinek G meg H astrája lesz :D Bár szomszéd most cserélte a F-sét H-ra, és azt mondja hogy nem akar túlozni de a régit majdnem jobban szerette.

Megosztás:

Igen, láttam :rolleyes:

És ennél ezerszer igényesebben, szebben, csinálják meg! :D

Inkább nem mondok semmit. Dávid barátomnak is eléggé igényesen van levarrva a cucc, de a gyárit sokkal többre becsüli. ;)

17393_1248807001.jpg

jelen állás szerint 125e ft + még a posta stb.

hát ehhez aztán tényleg kell az hogy szétvessen a pénz :D

Ha tudsz ilyen olcsón eurót, akkor szólj már, mert tudtommal 281. :D

Megosztás:

Inkább nem mondok semmit. Dávid barátomnak is eléggé igényesen van levarrva a cucc, de a gyárit sokkal többre becsüli. :rolleyes:

Ha tudsz ilyen olcsón eurót, akkor szólj már, mert tudtommal 281. :D

280al számoltam, elszámoltam volna? ;)

449*280=125720 a számológépem szerint

Megosztás:

Inkább nem mondok semmit. Dávid barátomnak is eléggé igényesen van levarrva a cucc, de a gyárit sokkal többre becsüli. :rolleyes:

Hát, Dávidé egyrészt túl puha, másrészt ha bőr, akkor már fekete...és a gyári varrása, mintája szebb, igényesebben néz ki, és olyan feszesebb az egész.

Megosztás:

Jaaa, azt hittem a másikat linkeltem be, az 499. Sry. :rolleyes:

Tudooom tudooom a tuning drága, de ez megfizethetetlen már ;)

Nyálcsorgatóan jól néz ki a tiéd is, de ennyi zsét nem költök rá. Ha meglesz addig,akkor megveszem a tiédet amit mutattál, lehet igazítok egy kicsit rajta, kárpitostól függően... de lehet veszek majd hozzá egy pár gsi ülést, és azt húzatom át.

Enyémet meg eladom, meg a te két elsődet is, de az még nem most lesz ám :D

Megosztás:

Hát, Dávidé egyrészt túl puha, másrészt ha bőr, akkor már fekete...és a gyári varrása, mintája szebb, igényesebben néz ki, és olyan feszesebb az egész.

A tiednek is csak azért kemény a párnája, mert újratömték, Dávidét meg nem. Am meg nem engem kell győzködni... :rolleyes:

Tudooom tudooom a tuning drága, de ez megfizethetetlen már :D

Nyálcsorgatóan jól néz ki a tiéd is, de ennyi zsét nem költök rá. Ha meglesz addig,akkor megveszem a tiédet amit mutattál, lehet igazítok egy kicsit rajta, kárpitostól függően... de lehet veszek majd hozzá egy pár gsi ülést, és azt húzatom át.

Enyémet meg eladom, meg a te két elsődet is, de az még nem most lesz ám :D

Ahogy érzed. ;)

Megosztás:

A tiednek is csak azért kemény a párnája, mert újratömték, Dávidét meg nem. Am meg nem engem kell győzködni... :rolleyes:

Ahogy érzed. ;)

Mármint a varrás meg az egész tűnik feszesebbnek a gyárinál... a nem gyári mintha kicsit lötyögne, nem a szivacsa gondoltam.

Megosztás:

Most mit csináljak, ha nem tetszenek. Nem akarok senki lelkivilágába gázolni, de ahol melózok a Dokinőnek egy H-ja van, hát a műszerfal....nem mondom semmit. ;) Bezeg a lánya. :rolleyes: Nyami....

nekem pont a G nem jön be... tiszta sivár elnagyolt...

Megosztás:

nah te beszélsz és nem is láttad a belsejét :rolleyes:

nekem a J tetszik, a H nem ugrik be.. de mire oda kerülök, hogy másik kocsi, akkor addigra a J lesz olyasmi mint most az F ;)

Persze mert ha kívülről nem tetszik akkor bele sem nézek, ha meg tetszik...akkor sem. :D Az a baj a mostani kocsikkal, hogy gyakran amíg nem látom a márkajelzést nem tudom milyen gyártmány. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.