Opeles90 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Szép piros, én is ilyent akartam, mert a kormányvédő is piros-fekete. De akkor nem kaptam, csak tigrises-feketét. Amúgyis szeretem AC Milant :rolleyes: ;) :D :D Brutális az a fejtámla. :D :D Nekem tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Látom nehéz a felfogásod ma is ;) TE az az Te és nem Dita :D :D :D :rolleyes: Ja értem! :D Volt két iker munkatársam, tök egyformák voltak, nem tudtam melyikhez beszélek, megkérdeztem tőle, hogy: Most te vagy te, vagy a tesód vagy te? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 áááá még most is csodálkozom, hogy mi az a kép az írásaim mellett :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Ja értem! :D Volt két iker munkatársam, tök egyformák voltak, nem tudtam melyikhez beszélek, megkérdeztem tőle, hogy: Most te vagy te, vagy a tesód vagy te? ;) Nem volt nevük? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 áááá még most is csodálkozom, hogy mi az a kép az írásaim mellett ;) :D Edit kocsija, kicsit megnyúlva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 áááá még most is csodálkozom, hogy mi az a kép az írásaim mellett ;) :D Még farmotoros? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Edit kocsija, kicsit megnyúlva. ;) alkalmasabb a célra :D :D :D Még farmotoros? :rolleyes: szerinted akkor itt irogatnék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Gratulálok! :rolleyes: Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 ahj pedig igazán megkeresnéd, te szenvednél vagy két órát mire meglenne, és Dita meg egy : jaaaajjj téény leg bocsi val le is tudná :D Na hát pont ezért nem keresem meg. :D 14 éve vagyok nős, egy kicsit kezdem kiismerni a nőket. :rolleyes: Kedveseim, a 2403-as oldalon köszöntem el, Zotya a 2405-ös oldalon reagált egy másik hsz.-emre. ;) Attól, hogy nő vagyok, nem vagyok feltétlen hülye is. :D Egyébként Ti is hiányoztatok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 alkalmasabb a célra :D :D ;) Ahhoz kell a sötét fólia. :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Kedveseim, a 2403-as oldalon köszöntem el, Zotya a 2405-ös oldalon reagált egy másik hsz.-emre. :rolleyes: Attól, hogy nő vagyok, nem vagyok feltétlen hülye is. :D Egyébként Ti is hiányoztatok! :D Ilyet nem is mondott senki. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 alkalmasabb a célra :D :D :rolleyes: szerinted akkor itt irogatnék? Nem tudom..igen? Nem? :D Kedveseim, a 2403-as oldalon köszöntem el, Zotya a 2405-ös oldalon reagált egy másik hsz.-emre. :D Attól, hogy nő vagyok, nem vagyok feltétlen hülye is. :P Egyébként Ti is hiányoztatok! :D Erre nem is céloztam/utaltam/gondoltam. :D Ellentétben az egyik újdonsült hölgyismerősőmmel, akinek írtam tegnap emailt, ma mentem oda dolgozni, elindulás előtt megnéztem a gépet, még nem válaszolt. Odaértem, kérdem levelezést nem nézted meg? Ja, nem mindjárt....bemegy, kijön, néz rám, na mondom válasz? Elküldtem emailben. ;) :D Ott álltam előtte. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Szasztok Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Ahhoz kell a sötét fólia. :rolleyes: ;) :D Fólia nélkül biztos izgibb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Szasztok Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB :rolleyes: ;) Szétvet a pénz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Szasztok Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB SP nek van érdeklődj nála hogy kell szerezni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 :rolleyes: ;) Szétvet a pénz? Ha már megjöttél :D áruld csak el mennyi pénznek kell szétvetni egy komplett bőrbelsőhöz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB Erről jut eszembe, ma láttam egy B corsat 3 door-t és fuel bőr volt benne minden, nagyon cép volt, csak nekem nincs kamerás mobilom ezért nem tudtam lefényképezni. De ez házituning lehetett vagy jött ki ebből a corsaból gyárilag bőr belsős is? Gondoltam ez ide elfér :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB Erről jut eszembe, ma láttam egy B corsat 3 door-t és fuel bőr volt benne minden, nagyon cép volt, csak nekem nincs kamerás mobilom ezért nem tudtam lefényképezni. De ez házituning lehetett vagy jött ki ebből a corsaból gyárilag bőr belsős is? Gondoltam ez ide elfér :rolleyes: Corsa bőr szerintem nem volt gyárilag. Bőröztetni akarsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Ha már megjöttél :rolleyes: áruld csak el mennyi pénznek kell szétvetni egy komplett bőrbelsőhöz?? Ebayen rákeresel és kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Szasztok Nem tud valaki Komplett f-astra bőrt? Félbőr. Legjobb a gyári. De ha valaki meg tuningolta a plüssöt SZÉPEN, az is jó. Esetleg ocsó bőrözőt? STB Itt nálunk 140ezerért bebőrözik komplett az egész belsőt... Még a fejtámlát is... alumínium huzallal még felíratott is hímeznek a kárpitba...Ku*va jól néz ki. Szerintem jobb mint a gyári..Ilyet ritkán mondok, de tényleg igényesben néz ki :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Itt nálunk 140ezerért bebőrözik komplett az egész belsőt... Még a fejtámlát is... alumínium huzallal még felíratott is hímeznek a kárpitba...Ku*va jól néz ki. Szerintem jobb mint a gyári..Ilyet ritkán mondok, de tényleg igényesben néz ki :rolleyes: ;) Láttál már jó állapotú gyári bőrt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Láttál már jó állapotú gyári bőrt? :rolleyes: én semilyet se láttam még astrában... és az ebayhoz meg nem érek... te mennyiért vetted? vagy te ugyis vágod az ebayt mondj már róla egy árat légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 én semilyet se láttam még astrában... és az ebayhoz meg nem érek... te mennyiért vetted? vagy te ugyis vágod az ebayt mondj már róla egy árat légyszi. Tessék, de ez cabrioba való. Tehát használható a két első ülés, 3ajtósnál meg a 2első kárpit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június5, 2010 Megoszt Elküldve Június5, 2010 Láttál már jó állapotú gyári bőrt? ;) Igen, láttam :rolleyes: Tessék, de ez cabrioba való. Tehát használható a két első ülés, 3ajtósnál meg a 2első kárpit. És ennél ezerszer igényesebben, szebben, csinálják meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts