Ody Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Szevasztok, Friss Astrás vagyok (nem a járgány friss (96), hanem hogy nálam van). kissé rendbe kellene raknom. Ha tudtok segíteni, hogy hol érdemes alkatrészt venni és szervízeltetni, annak nagyon örülnék. Olyan helyeket mondjatok, amelyről személyes (jó) tapasztalatotok van. Kösz, Ödy Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Olyan helyeket mondjatok, amelyről személyes (jó) tapasztalatotok van. Hello, Kb az egész fórum erről szól, frankón szétválogatott topikokkal. Ami téma érdekel olvass vissza, nagyon-nagyon sok szivást megspórolhatsz. Sok useful info összegyült már, nehéz lenne összeszedni most ebben a topikban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Jó a műsor most a tv2-n! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Rosszak voltak :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 :?: Hali emberek!Valaki meg tudná mondani,hogy Astra cabriohoz létezik-e tető takaró ponyva/vagy nem tudom mi a neve/.Amivel a lenyitott tetőt le lehet takarni.Ha van vajon hol lehet hozzájutni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 LOL http://www.cars.auto.ru/sale/GQ70041/437934/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Ez valóban vicces! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Megkímélt állapotban eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Ha F Astra cabriora gondolsz, azon sztem kell lennie és ha jól láttam akkor vmilyen bőrből van. De ezt csak egy prospektusból néztem ki, élőben még nem figyeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 LOLhttp://www.cars.auto.ru/sale/GQ70041/437934/ Szerintem ez már harmadszor van linkelve. ITT pl kétszer. Ebből moderálás lesz... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
C16NZ Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Szép estét & éjszakát!! Kedves Opel Fan társak. :) Lenne két kérdésem :twisted: :1.Bochum -i opel talin volt e valaki??? 2.17 es felnike astrára?? THx Cső :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Szerintem ez már harmadszor van linkelve. ITT pl kétszer. Ebből moderálás lesz... :? Sorry :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 ....Szerintem ez már harmadszor van linkelve. ITT pl kétszer. Ebből moderálás lesz... :?.... Ne feledd, hogy Szabyka nem látja azt a témát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Ne feledd, hogy Szabyka nem látja azt a témát Oké én sorry, télleg elfelejtettem... :oops: Bocs Szabyka Link to comment Megosztás: More sharing options...
cabrio Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 F Astra cabriora gondoltam.Most már én is találtam néhány képet.Most már tudom,hogy hogyan néz ki.Csak azt nem tudom ,hogy hpl lehetne hozzájutni. :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 F Astra cabriora gondoltam.Most már én is találtam néhány képet.Most már tudom,hogy hogyan néz ki.Csak azt nem tudom ,hogy hpl lehetne hozzájutni. :?: Az oldalhoz url esetleg, ahol találtál ilyesmit ? Mert őszintén megmondom nem tudodm mit keresel :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Én tudom mire gondol, mert megnéztem egy cabrio ######tra prospektust. A mikor kinyitja a tetejét, akkor az besüllyed a hátsó üléssor mögötti részbe, és ahogy be van csukva, oda van egy gyári takaróponyva ami nagyon gusztusossá teszi a lenyitott tetőt és nem látszik a lenyitott tető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cabrio Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 És valaki nem tud egy jó bontót,vagy valamit ahol cabriohoz lehetne kapni cuccokat.Mert ami bontót én találtam ott minden van,csak cabrio cucc nincs.Ez a tető takaró ugy látszik fogós kérdés.Sajos az a baj,hogy amikor vettem a gépet nem kaptam hozzá,de most már tetszene ha lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2005 Mondhat bárki bármit hátsókerék az hátsókerék! Durva ki járgány ez az Opel Ascona és pont ezért szeretnék egy C Kadett 2ajtós szedánt hobbinak! http://video.racing.hu/files/1071/ascona.t...o.racing.hu.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2005 Ez pont megfelelne: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Látom szerencsére nem túl magasak az igényeid!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Én is próbálgattam ma reggel a kereszteket az Omegával. Élveztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hali! Megfordult a fejemben, hogy kellene fordulatszammero az oreg Astramba. Nyilvan a legelegansabb megoldas egy muszerfal csere, egy olyan gyarira, amiben megvan ez is. Idaig OK, megveszem bontoban, de a mocirol honnan kap jelet? Egy C14NZ tip. moci figyel benne, igazi bivaly gep. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Hali! Megfordult a fejemben, hogy kellene fordulatszammero az oreg Astramba. Nyilvan a legelegansabb megoldas egy muszerfal csere, egy olyan gyarira, amiben megvan ez is. Idaig OK, megveszem bontoban, de a mocirol honnan kap jelet? Egy C14NZ tip. moci figyel benne, igazi bivaly gep. :) Szerintem be van már kábelezve ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Nah lehet megtaláltam az "álmaim" kátyúját.. (futómű topik),csak az zavar, hogy elötte kicsivel van egy tábla. Mondjuk az ha jól emlékszem a kreszre, de majd elöszedem a könyvet, nyomvájúra figyelmeztet, és nem kátyúra.. Szitu: Hungária.. befelé az Árpád felé.. nem is tom pontosan hol. de már ha jól emlékszem a Thököly után.. a második sávban..(kivűlről) egy akkora akna figyel, hogy az csak Na!!! Pont a bal kerék magasságába esik. Elötte kint a 70es tábla.. (szupííííííííííííííí :twisted: ) Viszont van kint egy "cicis" tábla is egy felkiáltójellel. :? Ugye jól emlékszem hogy az a nyomvájút jelzi? két dudor rajta egy kocsival... Most itt a dilema.. ha beadom FKF-hez,vajon nem tudnak kimászni a felelőség alol e táblára hivatkozva? :roll: :shock: Bár nemsokkal van elötte.. ha ott el kezd fékezni az ember 70ről, sztem akkor is elkaphatja a kátyút.... Jó lenne tudni, mielött betömik.. elég brutál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts