zotya975 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Szerintem inkább ez, még a törésteszt is 5***** csillagos ;) Oké, de hová lett a ló?! :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Agyára ment szegénynek hogy nincs tetősínje ;) Naaah, télleg, egy pár, szál-csiszolt, alu tetősín? jól mutatna a fehéren. Abból még kevesebb van, mint a sín nélküliből :D Nem, kitartok az elveim mellett :D :D Ennek a fórumnak én vagyok az egyetlen caravanos tetősíntelenje és büszke vagyok rá :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Oké, de hová lett a ló?! :rolleyes: Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? ;) :D :D :D
CoolAdam Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Este 19:00-kor,egy kis nyereményt osztok ki! Nem mondok egyenlőre semmit,de olyan csere szerű lesz a dolog :D Én kérek valamit, aki megszerzi,megkapja a nyereményt postán ;) Részletek este 7-kor :rolleyes: 7 kor asszem csúcsforgalom lesz itt... :D :D
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? :D :D :D :D Ja-ja gyanús volt, 4 láb, 2 fül...aztán meg a farka is. :D Szombat délután Népliget: sétálunk a családdal, pónilovaznak kicsit arrébb, beszélgetünk az asszonnyal, valahogy szóbajött a ló neme. A lányok kérdezik, honnan tudom, hogy fiú. Mondom ejnye nem vagytok már olyan kicsik hát látszik fütyeje van neki, nem is kicsi. :D Közelebb érünk, jön mégegy ló, a gyerekek kórusban üvöltik: apa-apa ez is fiú látszik nagy kukija!!! ;) :rolleyes:
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 7 kor asszem csúcsforgalom lesz itt... :D :D 1 résztvevő mínusz. :D én előre kijelentkezek ;) nem leszek gépközelben :rolleyes: De azért ha a fordulatszámmérős óra -esélyes hirdetések kellenek, vagy éppen BC, akkor előre levetítek pár lehetőséget :D :D :D : http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...atreszek_eladok http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bontas http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f...ott_alkatreszek
yankee Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Szasztok. Néztem rádiót másik bc-vel. Azzal sem működött bc-hiba PIPA. Esti verseny kiváncsi vagyok:D Vedd úgy hogy meg szereztem:D
beligrom Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? :D :D :D :D Ja-ja gyanús volt, 4 láb, 2 fül...aztán meg a farka is. :D Szombat délután Népliget: sétálunk a családdal, pónilovaznak kicsit arrébb, beszélgetünk az asszonnyal, valahogy szóbajött a ló neme. A lányok kérdezik, honnan tudom, hogy fiú. Mondom ejnye nem vagytok már olyan kicsik hát látszik fütyeje van neki, nem is kicsi. :D Közelebb érünk, jön mégegy ló, a gyerekek kórusban üvöltik: apa-apa ez is fiú látszik nagy kukija!!! :D ;) Nem tudom, én akárhogy nézem szerintem az két ló :rolleyes: :P
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 1 résztvevő mínusz. :D én előre kijelentkezek :D nem leszek gépközelben :rolleyes: De azért ha a fordulatszámmérős óra -esélyes hirdetések kellenek, vagy éppen BC, akkor előre levetítek pár lehetőséget :D :D :D : http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...atreszek_eladok http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bontas http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f...ott_alkatreszek Ezt nem fogadhatom el :D Maaajd áste ;)
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Ezt nem fogadhatom el ;) Maaajd áste :rolleyes: Akkor olvasd el ugyan ezt 7 óra 00-kor :D Nah léptem, majd este gyüvök... csocsi
Guest Sanci Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Köszi. Az autót le tudnád választani róla? :P bár azzal se lenne bajom. Én kifizetem a kormányt, az autót meg Te. nah? áll a biznisz? ;) Van már így is elég szekér az udvarban :D nem kell több :rolleyes: csak 2 autó, 1 Rába -rakás mg. kacattal, vagy 5 bringa, 4 motor és egy veterán-készlet matchbox ;) :D úgyhogy szerintem ez már épphogy sok is.. :D Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét :D ;) Errájd pówáá :D helyett raktérnyi cucc :D :D
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Sajna nem mondhatok semmit ;) :D Ezt nem fogadhatom el :D Maaajd áste :rolleyes: Asszem sokat olvasod a Vaterát. :D :D :D Talán az egyik láda? :D
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Bal. Jobb. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes:
yankee Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes: Milyen faudifejeket tettél bele?
invictus Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Bal. Jobb. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes: 5ajtósból való a teleszkóp? Csak mert nekem van egy pár régi teló, igaz nem olyan bivalyerős mint egy új, de erre jó lenne.
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Milyen faudifejeket tettél bele? Amit kaptam hozzá még annak idején, a mantás Lacitól. :D 5ajtósból való a teleszkóp? Csak mert nekem van egy pár régi teló, igaz nem olyan bivalyerős mint egy új, de erre jó lenne. Még csak nem is biztos hogy opelból van. :rolleyes: Mr, Manta elég sok kacatot tartott otthon. ;)
invictus Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Akkor már én is dobálózom képpel. :rolleyes: Mostmár jó?
spzoli Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Mostmár jó? Szerintem tegnap is jó volt, csak vmiért nem volt feltűnő a helyén. Ha leveszem és megkapja a napot, akkor rendesen bekékül, ha visszateszem kevesebb fénybe akkor visszaáll. ;) :rolleyes:
invictus Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Szerintem tegnap is jó volt, csak vmiért nem volt feltűnő a helyén. Ha leveszem és megkapja a napot, akkor rendesen bekékül, ha visszateszem kevesebb fénybe akkor visszaáll. ;) :rolleyes: Majd egy éjszakai vezetés alatt kiderül mennyire hasznos. Kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra.
spzoli Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Majd egy éjszakai vezetés alatt kiderül mennyire hasznos. Kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra. Holnap kiderül. Még egy burkolatot kell kreálnom a csatit eltakarni...mert így elég proli. :rolleyes:
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Holnap kiderül. Még egy burkolatot kell kreálnom a csatit eltakarni...mert így elég proli. :D Jaja. :rolleyes: ;)
spzoli Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Ja izé. Most már nekem is van mht belső szigetelésem. :rolleyes: Gastra, nem sok gittel. ;)
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Kicsit megkésve.és egy telefonnal könnyebben de megjöttem eperlandból :rolleyes: Szóval a játékszabály és leírás pofon egyszerű: Valaki,nagyon olcsón hozzájuttat engem 1 pár astra F caravan hátsóajtó teleszkóphoz(megveszi), és elküldi postán amit viszont állok,kap cserébe 3 db belépőt a Mórahalmi Gyógyfürdőbe! Egyenlőre ennyi! A játék most kezdődik ;)
Recommended Posts