spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Semmi extra, viszont szép, és tényleg jó is hozzáérni. Teee fotográfus, tiszta kiégett, bebukott. Ráadásul homályos és tiszta zaj. :rolleyes: A kormányt meg már úgyis láttam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Teee fotográfus, tiszta kiégett, bebukott. Ráadásul homályos és tiszta zaj. :rolleyes: A kormányt meg már úgyis láttam. ;) Ilyenre sikerült, sajna ez a digit kisgép nem a legjobb, meg az idő sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ilyenre sikerült, sajna ez a digit kisgép nem a legjobb, meg az idő sem. csini, légzsák is van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 csini, légzsák is van benne? Légzsákos a kormány igen, de ez a képen is látszik. Rá van írva hogy airbag. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Légzsákos a kormány igen, de ez a képen is látszik. Rá van írva hogy airbag. :rolleyes: azt tudom de ugy kérdeztem h működik is? vagy a tied alapból légzsákos volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 azt tudom de ugy kérdeztem h működik is? vagy a tied alapból légzsákos volt? Alapból légzsákos volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Alapból légzsákos volt. csk mer nekem lufis van de ez jobban teccik, flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 csk mer nekem lufis van de ez jobban teccik, flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül He? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 He? :rolleyes: ;) Azt mondta lecserélné a légzsákos kormányt légzsák nélkülire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 csk mer nekem lufis van de ez jobban teccik, flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._171236939.html Tessék ez bőr és nem lufis...erre gondoltál? :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 :rolleyes: Azt mondta lecserélné a légzsákos kormányt légzsák nélkülire. Gondolod? csk mer nekem lufis van Tehát olyanja van, mint Ádámnak. de ez jobban teccik, Jobban tetszik neki a lufis, mint a sajátja(ami lufis). flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül Miért kéne beszerezni egy másikat, és mennyire hülyén néz ki lufi nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._171236939.html Tessék ez bőr és nem lufis...erre gondoltál? :rolleyes: ;) :D Ennyi erővel eldurranthatja az eredetit is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Gondolod? csk mer nekem lufis van Tehát olyanja van, mint Ádámnak. de ez jobban teccik, Jobban tetszik neki a lufis, mint a sajátja(ami lufis). flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül Miért kéne beszerezni egy másikat, és mennyire hülyén néz ki lufi nélkül. Ja, lehet bocs, carakodik a dekóder, szoftvert kellene frissíteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ja, lehet bocs, carakodik a dekóder, szoftvert kellene frissíteni. ;) Szóljál az otthoni főnöködnek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Gondolod? csk mer nekem lufis van Tehát olyanja van, mint Ádámnak. de ez jobban teccik, Jobban tetszik neki a lufis, mint a sajátja(ami lufis). flörtöltem már a gondolattal h beszerzek egy ilyet légzsák nélkül Miért kéne beszerezni egy másikat, és mennyire hülyén néz ki lufi nélkül. ez majdnem jó csak a 2. sor nem :rolleyes: az ez ádáméra vonatkozik és az nem lufis hanem légzsákos, és arra gondoltam h ilyet rakok bele csak olyat amibe má nincs légzsák Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ez majdnem jó csak a 2. sor nem ;) az ez ádáméra vonatkozik és az nem lufis hanem légzsákos, és arra gondoltam h ilyet rakok bele csak olyat amibe má nincs légzsák Elvesztettem a fonalat.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 ez majdnem jó csak a 2. sor nem :rolleyes: az ez ádáméra vonatkozik és az nem lufis hanem légzsákos, és arra gondoltam h ilyet rakok bele csak olyat amibe má nincs légzsák Te gyárök, írd már le mit akarsz. Magyarul. Alany, állítmány, tárgy, jelzők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Te gyárök, írd már le mit akarsz. Magyarul. Alany, állítmány, tárgy, jelzők. a lufis az az ami nekem van nem? gagyirégi légzsáktalan. azt lecserélném olyanra mint amelyiet az előbb invi linkelt, csak mivel az enyém alapból nem légzsákos jó lenne olyan is amibe már nincs légzsák. nemtom másképp leirni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 a lufis az az ami nekem van nem? gagyirégi légzsáktalan. azt lecserélném olyanra mint amelyiet az előbb invi linkelt, csak mivel az enyém alapból nem légzsákos jó lenne olyan is amibe már nincs légzsák. nemtom másképp leirni ;) Teh felénk a légzsákot hívják lufinak. Tehát ha a kormányod légzsákos akkor azt is mondhatod, hogy lufis. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Teh felénk a légzsákot hívják lufinak. Tehát ha a kormányod légzsákos akkor azt is mondhatod, hogy lufis. :rolleyes: nekem ez a kormány a lufis ;) http://www.1apro.hu/hirkepek/207/szemelyau...brx39_wcf3r.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 nekem ez a kormány a lufis ;) http://www.1apro.hu/hirkepek/207/szemelyau...brx39_wcf3r.jpg Ebben szerintem se lufi, se légzsák.... :rolleyes: csak egy sima kormány duda finkcióval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ebben szerintem se lufi, se légzsák.... :rolleyes: csak egy sima kormány duda finkcióval. Csatlakozom. Ha valaki azt mondja, hogy lufis a kormánya, abból minden spekuláció nélkül arra gondolok hogy légzsákja van. Nem értem miért kell túlvariálni? Ez egy sima mezei snassz kormány. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ha már kormány:D akkor felteszem a kérdést. G astra vagy bármelyik vektra pl multikormánya beszerelhető a F-classeba? G astrára gondoltam. Eleve lufis a multi kormány. Tehát veszek egy lufitalan g astra kormányt. És a lufis kormányból átrakom a gombokat. Megoldható-é? Bármiféle multikormányosítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ha már kormány:D akkor felteszem a kérdést. G astra vagy bármelyik vektra pl multikormánya beszerelhető a F-classeba? G astrára gondoltam. Eleve lufis a multi kormány. Tehát veszek egy lufitalan g astra kormányt. És a lufis kormányból átrakom a gombokat. Megoldható-é? Bármiféle multikormányosítás? Ez a gondolat már foglalkoztat engem is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ez a gondolat már foglalkoztat engem is :rolleyes: Akkor jégtörő leszek ebben a témában:D Ugyan is meg van már a lejátszóm hozzá Most már csak pénz kérdése és meg oldom:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts