Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hy! Alex tegnap jártál Veszptém-Gyulafirátót felé mert szembe jöttél velem :D :D megismertem a gépedet ;) Igen én voltam!! Láttam hogy intettél, csak későn kapcsoltam, és az én csápolásom már nem láthattad :D :D Aztán most ilyenkor mi van? :rolleyes: Ilyenkor elviszi kasznishoz, kilakatolja, és egy festő lemázolja. Legalábbis általában ez szokott lenni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Sima ügy, csak vigyél egy madzagot, amivel fel tudod kötni a vizsgabiztos állát amikor benéz a mocitérbe. ;) :D Aztán most ilyenkor mi van? :rolleyes: Most jöttünk a fővárosból, egyet vonatoztunk, sokat villamosoztunk, még többet metróztunk. Egy kis darabot vittem a kocsiból is, a rotor személyében, mert Győrig azzal mentünk, és valaki elfalazta az AC-kapcsolót a polcal. Gondoltam , azért adok feladatot a lopóknak. :D Nagyon valószínű, hogy húzni kell a hátulját, új löki, hátfal is kapott. Új hátulja lesz a kocsimnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Most jöttünk a fővárosból, egyet vonatoztunk, sokat villamosoztunk, még többet metróztunk. Egy kis darabot vittem a kocsiból is, a rotor személyében, mert Győrig azzal mentünk, és valaki elfalazta az AC-kapcsolót a polcal. Gondoltam , azért adok feladatot a lopóknak. :D Az egész család volt? Nem érte volna meg felmenni autóval? ;) Vagy a tömegközlekedés volt a fő cél? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nagyon valószínű, hogy húzni kell a hátulját, új löki, hátfal is kapott. Új hátulja lesz a kocsimnak. :rolleyes: Fizeti a balfék biztosítója...Úgyhogy mehet mindenből az új gyári cucc ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az egész család volt? Nem érte volna meg felmenni autóval? :D Vagy a tömegközlekedés volt a fő cél? :rolleyes: A nagycsaládosok 90%-os kedvezményével 2500-volt a vonatjegy oda-vissza. Nem kellett pályamatrica, nem kellett a parkolásért fizetni, üzemanyag, stb. És igen, az volt a lényeg, hogy a csajokkal villamosozzunk, metrózzunk, mozgólépcsőzzünk. A BKV-nak szintén van családi jegye, amivel 48-órán keresztül bármennyit mehetünk, bármivel, ez 2200Forint. De legközelebb valszeg kocsival megyünk, hogy én is szórakozhassak egy kicsit. :D Kicsit csalódott voltam, mert a Citadellához vezető út hót mocskos volt, annak ellenére, hogy tele volt túristákkal, a sárban, meg az emberi ürülékben tapostunk. ;) Ja és fagyizzunk, adták ki a lányok a jelszót, 230-250volt egy gombóc fagyi. Szerencsére az Arénában a tecsó mellett találtunk egyet ahol csak 150. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Fizeti a balfék biztosítója...Úgyhogy mehet mindenből az új gyári cucc :D Nem. Ő bevállalta, hogy önköltségen megcsináltatja. Ám legyen. Tudná, hogy milyen szín van rajta... ;) :D Amúgy egy jóbarátom vezette a kocsimat és a munkatársa ment bele. :rolleyes: Szegényke először kérte el a kocsimat és már ez történik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 vki nem jártas viz szerelésbe? konkrétan csap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nem. Ő bevállalta, hogy önköltségen megcsináltatja. Ám legyen. Tudná, hogy milyen szín van rajta... ;) :D Amúgy egy jóbarátom vezette a kocsimat és a munkatársa ment bele. :rolleyes: Szegényke először kérte el a kocsimat és már ez történik... :D Milyen? Egy nagyon szép metál kék, 2-es gyöngyházzal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Fizeti a balfék biztosítója...Úgyhogy mehet mindenből az új gyári cucc ;) Csak aztán virítsák a lóvét időban, a munkatársamnak januárban volt frontális karambolja totálkárral, még egy fillért nem kapott, mert a vétkes felebezett a bünti ellen, és erre hivatkozva halasztják a kárrendezést. A szemétláda kölcsönzött kocsival volt, azóta éli világát, semmi gondja, ez a szerencsétlen meg most két kocsit törleszt, mert kénytelen volt másikat venni, a munkába azzal jár. Már ügyvédet is fogadott, meg többet beszél a rendőrséggel, biztósítóval, mint a családjával. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 vki nem jártas viz szerelésbe? konkrétan csap Konkréten csöpög, ereszt, vagy letörött tőben, és úszik a lakás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Milyen? Egy nagyon szép metál kék, 2-es gyöngyházzal :D :D Hóóógynee. :rolleyes: ;) 286-os színkód. Nem occsó. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 A nagycsaládosok 90%-os kedvezményével 2500-volt a vonatjegy oda-vissza. Nem kellett pályamatrica, nem kellett a parkolásért fizetni, üzemanyag, stb. És igen, az volt a lényeg, hogy a csajokkal villamosozzunk, metrózzunk, mozgólépcsőzzünk. A BKV-nak szintén van családi jegye, amivel 48-órán keresztül bármennyit mehetünk, bármivel, ez 2200Forint. De legközelebb valszeg kocsival megyünk, hogy én is szórakozhassak egy kicsit. ;) Kicsit csalódott voltam, mert a Citadellához vezető út hót mocskos volt, annak ellenére, hogy tele volt túristákkal, a sárban, meg az emberi ürülékben tapostunk. :rolleyes: Ja és fagyizzunk, adták ki a lányok a jelszót, 230-250volt egy gombóc fagyi. Szerencsére az Arénában a tecsó mellett találtunk egyet ahol csak 150. 2500Ft illetve 2200Ft az egész családnak? Az tényleg jó ár. Legalább ihattál(volna) néhány korsó sört. :D Ja, hogy Győrből még haza kellett vezetni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 2500Ft illetve 2200Ft az egész családnak? Az tényleg jó ár. Legalább ihattál(volna) néhány korsó sört. :rolleyes: Ja, hogy Győrből még haza kellett vezetni.. ;) Ő nem iszik alkoholtartalmú italt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ő nem iszik alkoholtartalmú italt. ;) Tudom-tudom, csak cukkolom...ilyenkor mindig van valami jó beköpése amin szétröhögöm magamat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Konkréten csöpög, ereszt, vagy letörött tőben, és úszik a lakás? :rolleyes: egy forgatható konyhai grohe mégpedig olyan ami kihúzható és egy olyan cső van a rózsa után mint a fürdőszobákba. az valahol ereszt, és a tetején, ahol csatlakozik a rózsával ott jön ki a viz. ez azért elég nagy gond mert ha alaphelyzetbe van a csap akkor a viz visszafolyik a mosogató alá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hóóógynee. :D :D 286-os színkód. Nem occsó. :D :D Bizony nem!!! Méreg drága és nem csak a te 286-od, hanem mindegyik ebbe sorolt szín. Ha jól tudom 2400Ft most egy deci :D A szín neve: Ceramic Blue Mica :rolleyes: Ezt csak úgy érdekességképp, említem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Tudom-tudom, csak cukkolom...ilyenkor mindig van valami jó beköpése amin szétröhögöm magamat... :rolleyes: Hát erre azért nem tenném a nyakamat..... :D de ez különleges , egyedi alkalom. :D Most nézem a tévéban a Halálos irambant...brümmmm..BRÜMMMM....ííííííí, pszzzzzz. :D Kéne rakni az Astrába nitrót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Bizony nem!!! Méreg drága és nem csak a te 286-od, hanem mindegyik ebbe sorolt szín. Ha jól tudom 2400Ft most egy deci :D A szín neve: Ceramic Blue Mica :rolleyes: Ezt csak úgy érdekességképp, említem ;) azt hittem már megbeszéltük h te ehez nem értesz :D amugy most fogom megcsináltatni a rohadásokat. majd az összes elemet újra kell fényeztetni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hát erre azért nem tenném a nyakamat..... :D de ez különleges , egyedi alkalom. :D Most nézem a tévéban a Halálos irambant...brümmmm..BRÜMMMM....ííííííí, pszzzzzz. :D Kéne rakni az Astrába nitrót. :D A pörgést? :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Bizony nem!!! Méreg drága és nem csak a te 286-od, hanem mindegyik ebbe sorolt szín. Ha jól tudom 2400Ft most egy deci :D A szín neve: Ceramic Blue Mica :rolleyes: Ezt csak úgy érdekességképp, említem :D Aztaleborultszivarvégit. :D Tavaly még 1800 volt. :D :D Azt tudtam, hogy magyarul kerámia kéknek hívják. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 azt hittem már megbeszéltük h te ehez nem értesz :D amugy most fogom megcsináltatni a rohadásokat. majd az összes elemet újra kell fényeztetni? Persze persze... Csak hülyeségeket írok :D :D Őőő nem emlékszem...láttam már ezeket a rohadásokat? :D Aztaleborultszivarvégit. :D Tavaly még 1800 volt. :P ;) Azt tudtam, hogy magyarul kerámia kéknek hívják. :rolleyes: Hát én még teljes külsőnél tudok szerezni 2ezerért...pontosabban 1950-ért 80Km-t kell hozzá autóznom. De az 1800-at már elfelejtettük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Persze persze... Csak hülyeségeket írok ;) :D Őőő nem emlékszem...láttam már ezeket a rohadásokat? :rolleyes: kimegyek lefotozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Persze persze... Csak hülyeségeket írok :D :D Őőő nem emlékszem...láttam már ezeket a rohadásokat? :rolleyes: Hát én még teljes külsőnél tudok szerezni 2ezerért...pontosabban 1950-ért 80Km-t kell hozzá autóznom. De az 1800-at már elfelejtettük :D ;) Milyen autót vettem. :D Amúgy mitől ilyen drága ez a szín? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 :rolleyes: Milyen autót vettem. :D Amúgy mitől ilyen drága ez a szín? ;) Mert senkinek sem kell, és ezért ritka. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Igen én voltam!! Láttam hogy intettél, csak későn kapcsoltam, és az én csápolásom már nem láthattad :rolleyes: ;) Megismerted a kocsim pedig nem is láttál még??? :D :D úgy sokszor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts