Breki Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Műanyag alapozó nélkül :rolleyes: ..... darabokba fok lepattogni róla ;) :D Miért nem hallgatsz rám? Néhány hét múlva úgyis keresni fogja az alapozót.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Néhány hét múlva úgyis keresni fogja az alapozót.... :rolleyes: Jó csak így már..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jó csak így már..... Mondhatod, hogy ÉN megmondtam! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Műanyag alapozó nélkül :D ..... darabokba fok lepattogni róla :D :D Miért nem hallgatsz rám? Hát most már mind1 :rolleyes: Majd kiderűl mi lesz,amit 4 hónapja fujtam kormányburkolat,az jó volt idáig,csak most csiszoltam le és csináltam azt is matt feketére. Remélem ezzel sem lesz gond! Jól megcsiszoltam,szórógittel lefújtam majd azt is vizesen megcsiszoltam 1200-es papírral,és jött rá a festék. :D Ha nem jó akkor ........ ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szasztok. Következő a kérdésem. Van nekem elektromos antennám. És volt nem gyári magnóm na most a nem gyári magnó iso-csatis abba bele van mókolva az elektromos antenna. De most az iso kiesik és a gyári csatiba kell bekötnöm az antennát. A probléma a következő; Be van vezetékelve a gyári csatiba az antenna kábele. A baj csak az hogy arra a pontra 2darab kábel megy hova kössem én az egy darab antenna kábelt? A gyári csatiba arra a pontra 2darab kábel megy fekete fehér fekete kék Ha jól emlékezem. Valaki segítsen melyikre kell bekötni a antennát. Lehet hogy nem is ez a gyári helye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ha jól emléxek kék alapon fehér csík az el.antenna kimenete ;) legalábbis német kócoknál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Műanyag alapozó nélkül :rolleyes: ..... darabokba fok lepattogni róla ;) :D Miért nem hallgatsz rám? rád? minek? közöd nincs az ilyenekhez :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 rád? minek? közöd nincs az ilyenekhez :D :D :rolleyes: Igaz!! ;) Amúgy fogalmam sincs semmiről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Igaz!! :D Amúgy fogalmam sincs semmiről :D Jól van jól van jól van :rolleyes: Tudom mi a helyzet,de hát az ember(én legalábbis)úgy van vele hogy ha jó volt amit régebben csináltam akkor most is jó lesz ;) Köszi a tanácsot tényleg,de ne ragozzuk mert szíííjjjee verem a fejem ha ez lejön :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 EGy román paraszt szívózott velem a 47esen... :rolleyes: mentem 90el, rámelőzött és belassított 80ra. Aztán az út kétsávos lett. Kimentem szélre, erre kijöt ő is. Visszamentem a belsőbe Megelőztem, be elé mikor melléértem látom egy tuhonya tapoló zsírtömeg. Bementem elé és 60al előtte... ;) Aztán jött a lámpa... a gyökér 20 méterrel közelebb nem mert jönni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 EGy román paraszt szívózott velem a 47esen... :rolleyes: mentem 90el, rámelőzött és belassított 80ra. Aztán az út kétsávos lett. Kimentem szélre, erre kijöt ő is. Visszamentem a belsőbe Megelőztem, be elé mikor melléértem látom egy tuhonya tapoló zsírtömeg. Bementem elé és 60al előtte... ;) Aztán jött a lámpa... a gyökér 20 méterrel közelebb nem mert jönni :D Azt kellett volna hogy a lámpánál nyomsz egy tolatólámpát :D Abból a 20-ból hama hama lett volna 30 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 It's a beautiful day: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 It's a beautiful day: ;) Hát mi történt :rolleyes: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 It's a beautiful day: :D http://komike.coldline.hu/images/kep(774).jpg Ferde az ablaktörlőd. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ferde az ablaktörlőd. :rolleyes: ;) Ki kezdte a szél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hát mi történt ;) ? Belé mentek. Jobb oldala kicsit előrébb is ment, jobb hátsó ajtó szorul. Ferde az ablaktörlőd. :D :D Vazz tényleg. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Azt kellett volna hogy a lámpánál nyomsz egy tolatólámpát :D Abból a 20-ból hama hama lett volna 30 :D őőőő.... :rolleyes: a tolatólámpám nem működik.. ;) , Ősszel nem ment, télen 1szercsak működött, melegedett az idő és megint nem megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 It's a beautiful day: :D http://komike.coldline.hu/images/kep(774).jpg Szépen belerongyoltak ;) Ferde az ablaktörlőd. :D :D Szerintem az most a legkevesebb baja.. :D És így néz ki a 3 korszak közti különbség :D Kissé érdekes az illeszkedés.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Én meg így nyomom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61533.jpg Én meg így nyomom. :rolleyes: Ez olyan mintha balatonmáriafürdőn lenne ;) (legalábbis valahol a balatonon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 őőőő.... :rolleyes: a tolatólámpám nem működik.. ;) , Ősszel nem ment, télen 1szercsak működött, melegedett az idő és megint nem megy Változatos a kicsike :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Mondjuk én se beszélhetek,mert nekem meg a tompított nem müxik :rolleyes: De jövő héten már jó lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nagy a csend,ezért itt egy kis nóta ;) http://szemcsapda.puruttya.hu/bypost/2010/...ekes_uj_slagere SAX :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hy! Alex tegnap jártál Veszptém-Gyulafirátót felé mert szembe jöttél velem ;) :D megismertem a gépedet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 EZ Hivatalosan lepapirozható az F be? :D Sima ügy, csak vigyél egy madzagot, amivel fel tudod kötni a vizsgabiztos állát amikor benéz a mocitérbe. ;) :D Belé mentek. Jobb oldala kicsit előrébb is ment, jobb hátsó ajtó szorul. Aztán most ilyenkor mi van? :rolleyes: Most jöttünk a fővárosból, egyet vonatoztunk, sokat villamosoztunk, még többet metróztunk. Egy kis darabot vittem a kocsiból is, a rotor személyében, mert Győrig azzal mentünk, és valaki elfalazta az AC-kapcsolót a polcal. Gondoltam , azért adok feladatot a lopóknak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts