Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jaja, meg egy szürke is szokott lenni, valamint van egy fehér F Astra ferdehátú IAM-os rendszámmal, az meg mozgó trafi. :rolleyes: Meg van egy fehér G Astra sedan is a környéken! Körbe van sötétítve, nehéz kiszúrni benne a süniket! Nos, kész a kormánycsere, Tiv megoldása volt a legjobb, két tenyérrel egyszerre hátulról mindent bele és már lenn is volt. A helyére gyári bőr került, nagyon kellemes a fogása. ;) Kép? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jó reggelt! Lehet lesz fordulatszámmérőm :D :D Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;) Műanyaglazítót is használsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;) :D Küldök képet ha meglesz. Csak fel kell hívja 1 csákót itt lakik debrecenben. szerk 9:15 Ez a szopás... Felhívtam és nincsen már Akkor kutatok tovább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Műanyaglazítót is használsz? Nem :rolleyes: Csiszolópapír+szórógitt+magasfedésű matt fekete spréééé+elszántság ;) Az miaz a műanyaglazító?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 ;) Küldök képet ha meglesz. Ok! Kíváncsi vok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jaja, meg egy szürke is szokott lenni, valamint van egy fehér F Astra ferdehátú IAM-os rendszámmal, az meg mozgó trafi. :rolleyes: Várjunkcsak.....törvény szerint nem bújkálhatnak és nem álcázhatják maguk nemde? ;) (nem mintha itt másképp lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Várjunkcsak.....törvény szerint nem bújkálhatnak és nem álcázhatják maguk nemde? :rolleyes: (nem mintha itt másképp lenne) De igen, bujkálhatnak. Az a törvény már nem él. Sőt, nem csak a sünök kamerázhatnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 De igen, bujkálhatnak. Az a törvény már nem él. Sőt, nem csak a sünök kamerázhatnak. :D De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D Nem. Ők bebújnak az árnyékba és pasziánszoznak, a trafi meg kint dolgozik, de ha mondjuk épp körbeáll 5 rétinéger, akkor véletlen se sietnek.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces ;) :D :D Igen, 2010. Nem 1988, amikor a zsandár kiállt az út szélére, és rám fogta a pisztoly alakú radarját. De most nem is 500 forint a bírság mint amennyit akkor fizettem. :rolleyes: Igaz akkor az is hatalmas pénz volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe! Többször találkozom olyanokkal, hogy megállnak az útkereszteződés közepén, telefonálnak, hátuk mögött hosszu sor.....erre jön a fakabát, remélné az ember, hogy megoldja a helyzetet de közben az is telefonál és nagy bambán végigbámulja az esetet azt gurul tovább.....ilyenkor szebbnél szebb versek jutnak eszembe. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nem :rolleyes: Csiszolópapír+szórógitt+magasfedésű matt fekete spréééé+elszántság ;) Az miaz a műanyaglazító?? A fényezés témába írtam róla...műanyag alapozó, ez nélkül egy idő után lepörög a festék a műanyagról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 A fényezés témába írtam róla...műanyag alapozó, ez nélkül egy idő után lepörög a festék a műanyagról :rolleyes: Mondtak múltkor olyat, hogy vissza lehet szerezni a lökös eredeti színét ha hőlégfúvóval meg melegíted egy kicsit. Ez mennyire igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Mondtak múltkor olyat, hogy vissza lehet szerezni a lökös eredeti színét ha hőlégfúvóval meg melegíted egy kicsit. Ez mennyire igaz? Ez igaz! De nagyon óvatosan kell csinálni, mert áteshet az ember a ló túloldalára...meglágyúl a műanyag, és utána kuka...Szóval ügyesen, és óvatosan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe! Na, igen, de ez az út széléről nem igazán megállapitható és igy kénytelen alapból a sebességtúllépést büntetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Naggyon sürgős lenne a segítség ! A vészvillogó kapcsolóját hogy tudom kivenni? Már kivettem az egész középkonzolt,de a vészvillogó nem akar kigyünni :rolleyes: Az autó lent vár a további munkálatokra,ezért fontos lenne a válasz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Naggyon sürgős lenne a segítség ! A vészvillogó kapcsolóját hogy tudom kivenni? Már kivettem az egész középkonzolt,de a vészvillogó nem akar kigyünni :rolleyes: Az autó lent vár a további munkálatokra,ezért fontos lenne a válasz ;) Aljzat: Alul fogják körmök (dugorok). Felülről nyomod és alul meg kijátszod a dudorokat hogy lemenjenek. Vagy a vészvillogó kapcsolját akarod kiszedni? Mert az csak egy rántás kifele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Kép? :rolleyes: Lesz. Türelem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Kis körmök fogják, vagy inkább ilyen kicsúszásgátló műanyag dudorok, ha jól tévedek, akkor felülről lehet megtámadni a foglalatot. Vagy a vészvillogó kapcsolját akarod kiszedni? Mert az csak egy rántás kifele. Ja nem írtam le pontosan ,bocs :rolleyes: A kapcsolót levettem,de a kábelek amik mennek bele hátúlról,azokat nem tudom levenni és így nem tudom kivenni az egész középkonzol burkolatát sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ja nem írtam le pontosan ,bocs ;) A kapcsolót levettem,de a kábelek amik mennek bele hátúlról,azokat nem tudom levenni és így nem tudom kivenni az egész középkonzol burkolatát sem :D Már változtattam azon hozzászólásom. Kérlek olvass vissza. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Már változtattam azon hozzászólásom. Kérlek olvass vissza. :rolleyes: Áhhám :D Nagyon szépen köszönöm ,már menek is vissza,akkor kipróba 2 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 EZ Hivatalosan lepapirozható az F be? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 EZ Hivatalosan lepapirozható az F be? :rolleyes: nana...titkon készülsz valamire Tiv! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts