öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Kormánycsere, javítási kézikönyv 153. oldal. Van neked olyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Kormánycsere, javítási kézikönyv 153. oldal. Van neked olyan? Aszerint egy szerszám kell hozzá, amivel én nem rendelkezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Estleg kikötheted egy oszlophoz, mint annó Antiék tették ;) :D :D :D Püföld körbe, jobb oldal, bal oldal, jobb oldal, bal oldal :rolleyes: Nekem nem hisz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 De az ERŐ veled van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell ;) Ismerek egy leányzót, aki a könyves kálmánon egyszerűen kiszállt az autóból és majdhogynem otthagyta, mert előtte, mögötte, jobbra és balra is kamion volt. Bepánik. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nekem nem hisz... ;) De az ERŐ veled van! :D Püfölöm mint állat, kézzel, gumikalapáccsal, rángatom, de semmi. Kapott wd40-et is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Aszerint egy szerszám kell hozzá, amivel én nem rendelkezem. Tiv duplatenyeressel emelte le. Jókorát odavágott neki és leugrott, meg persze az anyát sem árt meglazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tiv duplatenyeressel emelte le. Jókorát odavágott neki és leugrott, meg persze az anyát sem árt meglazítani. Ez megvan...azért ennyire nem vagyok butuska. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ismerek egy leányzót, aki a könyves kálmánon egyszerűen kiszállt az autóból és majdhogynem otthagyta, mert előtte, mögötte, jobbra és balra is kamion volt. Bepánik. :rolleyes: Amikor vezetni tanultam, az első oktatóm nekiállt kiabálni velem, erre a felüljáróra felkanyarodón megálltam és kiszálltam. Mondtam neki: Majd ha én is kiabálok, akkor maga is megteheti! Nem hiszem,hogy maga is jogsival született. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tiv duplatenyeressel emelte le. Jókorát odavágott neki és leugrott, meg persze az anyát sem árt meglazítani. elsőre azt olvastam h meg persze az anyját sem árt megalázni :rolleyes::D:D kéne egy szemüveg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Püfölöm mint állat, kézzel, gumikalapáccsal, rángatom, de semmi. Kapott wd40-et is. :rolleyes: Ez lehet az üvegbetörős riporter esete.... ;) Tiv duplatenyeressel emelte le. Jókorát odavágott neki és leugrott, meg persze az anyát sem árt meglazítani. Egy fél tekerésnyit rajtahagyhat, vagy visszaadja a kormány egy pofonnal azt a sokat amit kapott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ez megvan...azért ennyire nem vagyok butuska. :rolleyes: Örülök, hogy ennyire nem. :P :D :D :D Amúgy, ha nincs más, hangosfűrész. ;) Ez lehet az üvegbetörős riporter esete.... :D Egy fél tekerésnyit rajtahagyhat, vagy visszaadja a kormány egy pofonnal azt a sokat amit kapott. :D Ja, de csak nem vágja arcba. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 elsőre azt olvastam h meg persze az anyját sem árt megalázni :rolleyes::D:D kéne egy szemüveg ;) Inkább, mint 1 üvegszem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ez megvan...azért ennyire nem vagyok butuska. :rolleyes: Miért akarod levenni a kormányt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Püfölöm mint állat, kézzel, gumikalapáccsal, rángatom, de semmi. Kapott wd40-et is. :rolleyes: Tomek supportot nem biztosít a termékhez ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Miért akarod levenni a kormányt? :rolleyes: Így rablásgátol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Így rablásgátol. :D :D :D :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma du. én is láttam egy rejtőzködő sünit Várpalotán. Már szinte Hajmáskérnél villogtak. :rolleyes: ;) De alig találtam meg, ugy álcázta magát. Egy sötétkék, azt hiszem Citronyenben volt. Ott ült az anyósülésen, totál mintha E.T. lesett volna két nagy gülü szemmel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma du. én is láttam egy rejtőzködő sünit Várpalotán. Már szinte Hajmáskérnél villogtak. ;) :D De alig találtam meg, ugy álcázta magát. Egy sötétkék, azt hiszem Citronyenben volt. Ott ült az anyósülésen, totál mintha E.T. lesett volna két nagy gülü szemmel. :D :D Jaja, meg egy szürke is szokott lenni, valamint van egy fehér F Astra ferdehátú IAM-os rendszámmal, az meg mozgó trafi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nos, kész a kormánycsere, Tiv megoldása volt a legjobb, két tenyérrel egyszerre hátulról mindent bele és már lenn is volt. A helyére gyári bőr került, nagyon kellemes a fogása. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nos, kész a kormánycsere, Tiv megoldása volt a legjobb, két tenyérrel egyszerre hátulról mindent bele és már lenn is volt. A helyére gyári bőr került, nagyon kellemes a fogása. :rolleyes: ;) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nos, kész a kormánycsere, Tiv megoldása volt a legjobb, két tenyérrel egyszerre hátulról mindent bele és már lenn is volt. A helyére gyári bőr került, nagyon kellemes a fogása. :rolleyes: Gratulálok. De én szemből szoktam. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 :rolleyes: ;) :D :D :D :D Elkalandozott kicsit :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Hatjuk ? Ez valami vallás ? :rolleyes: Nem kell mondanod úgy sem hallom :D :D Az-az ott van a főoldalon a szabályzatban, apróbetűs rész. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jó reggelt! Lehet lesz fordulatszámmérőm ;) :rolleyes: Már csak azt kéne megtudni, hogy az enyém milyen márka... és kész..na meg hogy a kábel jó legyen ami megy be :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts