Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Am párhuzamos közlekedésnél, ha elhaladsz vki mellett jobbról, az nem minősül előzésnek...persze ehhez az kell, hogy a paraszt ne tartson jobbra. Pont ma gondoltam, hogy csinálok ilyen kis táblát(mint Sanyiquának van a kupéban, csak neki "Kevés vagy!!" felirattal), hogy "Tarts jobbra.." vagy vmit.. :rolleyes:

Megosztás:

Am párhuzamos közlekedésnél, ha elhaladsz vki mellett jobbról, az nem minősül előzésnek...persze ehhez az kell, hogy a paraszt ne tartson jobbra. Pont ma gondoltam, hogy csinálok ilyen kis táblát(mint Sanyiquának van a kupéban, csak neki "Kevés vagy!!" felirattal), hogy "Tarts jobbra.." vagy vmit.. :rolleyes:

Sanya elpasszolta már a kupét, tegnap mondta Andris ;)

Néha azt gondolom, hogy budapesten az emberek 70 százalékának csak a belső sávra szóló jogosítványa van, vagy csak úgy gondolják :D

Megosztás:

Jöhetnél Pestre is. Elég mókásak az utak. :D

Bringával? :D Mondjuk nem vagyok betojva tőle.. :rolleyes: :D

Én a Mogyoródin láttam ilyen kis izét, de ott egy 15-20 méterrel odébb álltak sünik is ;) . Ez valami új lesi-trafi lehet de zsinóron volt a Focushoz vezetve úgy láttam. A régi szép idők amikor a fehér feliciát kellet nézni oszt csólom :D :P Tiszta szivacs ha ez drót nélkül is megy mert akkor leteszik magában a pálcikáira, és otthagyják :D :D . Legközelebb megállok és bedobom a csomiba. Akkó' fényképezzen :D

Megbiztatlak :D Debrecenben 3-4 éve van egy olyan vezeték nélküli traffipax, anno még a Szent-Anna - Burgundia sarkán szúrtam ki a lámpánál állva, lefordultam jobbra egy elektronikai bolthoz és a lelkem ott pislogott a parkolóban a notira meg szigorúan nyomta az Entert -nagyjából 30-40 méterre attól a mobilvacaktól.. ;)

A helybeliek java tud róla ezért olyan "nyugodtak" az emberkék... ;) ;)

Megosztás:

A multkor állok a külső sávban a lámpánál, a belső megszünt olyan 50-méterrel arrébb mert feltúrták az utat, senki nem állt oda. Erre megérkezik csikorgó fékekkel egy tuning Suzuki, hogy majd ő kilő, és megelőz mindenkit. Na öcsém, ha szítszakad a bódé, akkor sem mész elém! :D Túráztattam mint állat, csóka átnéz, veszi a lapot szoríjja a kormányt mint a Bakter a hagymát a hóna alatt. Zöldnél kilőtt, én mag alapjáraton gurultam utánna. Utolértem mert kanyarodósávba állt, láttátok volna azt a fölényes mosolyt az arcán! ;)

Hi mindenki!

Ma délután szét röhögtem magam,de azért a remegő kezemmel egy

képet tudtam csinálni,amint itt Győrben egy 3 sávos körforgalomban ezmiez-t megláttam :D

Mindenki dudált neki :D

Mi volt az Komár fékezőernyővel? :D

Megosztás:

A multkor állok a külső sávban a lámpánál, a belső megszünt olyan 50-méterrel arrébb mert feltúrták az utat, senki nem állt oda. Erre megérkezik csikorgó fékekkel egy tuning Suzuki, hogy majd ő kilő, és megelőz mindenkit. Na öcsém, ha szítszakad a bódé, akkor sem mész elém! :D Túráztattam mint állat, csóka átnéz, veszi a lapot szoríjja a kormányt mint a Bakter a hagymát a hóna alatt. Zöldnél kilőtt, én mag alapjáraton gurultam utánna. Utolértem mert kanyarodósávba állt, láttátok volna azt a fölényes mosolyt az arcán! :rolleyes:

Aham valami 2 ütemű "izé" volt,leültetve,meg lehet ernyő is volt rajta,de most vagy fékezőernyő,vagy

kabrió volt és épp le volt húzva ;)

Megosztás:

Sanya elpasszolta már a kupét, tegnap mondta Andris :D

Néha azt gondolom, hogy budapesten az emberek 70 százalékának csak a belső sávra szóló jogosítványa van, vagy csak úgy gondolják :D

Aha...

A multkor állok a külső sávban a lámpánál, a belső megszünt olyan 50-méterrel arrébb mert feltúrták az utat, senki nem állt oda. Erre megérkezik csikorgó fékekkel egy tuning Suzuki, hogy majd ő kilő, és megelőz mindenkit. Na öcsém, ha szítszakad a bódé, akkor sem mész elém! :D Túráztattam mint állat, csóka átnéz, veszi a lapot szoríjja a kormányt mint a Bakter a hagymát a hóna alatt. Zöldnél kilőtt, én mag alapjáraton gurultam utánna. Utolértem mert kanyarodósávba állt, láttátok volna azt a fölényes mosolyt az arcán! :D

Én múlthéten egy astrast nyomtam le comboval. Nagyon versenyezni akart. Sárgánál már visított a 175..én meg rövid 1, 2be 1700nál már mellette voltam. 2000től tölt rendesen, átnéztem, vigyor, pá. Viszont annyira jó visszaülni az astraba. Nem kerreg, igaz nem is sziszeg, 50ig nem kell 3x váltani, az ülés überzsír.

Gondolkozom, hogy veszek vmi normális recarot a comboba is, mert fáj benne mindig a hátam. :rolleyes: Ja és már szarrá van puhulva a szivacs az ülésben, pedig 15e km van benne, és 80kiló alatti emberek vezetik... ;)

Megosztás:

Aham valami 2 ütemű "izé" volt,leültetve,meg lehet ernyő is volt rajta,de most vagy fékezőernyő,vagy

kabrió volt és épp le volt húzva :rolleyes:

Megy az öreg a motorral, egyre lassul, lassul, megáll majd nagy csörömpöléssel feldől. A járókelők odafutnak, felrángatják, tata nincs semmi baja??? ;) Nincs , nincs, csak reggel levettem az oldalkocsit a motorról, és még szoknom kell. :D

Megosztás:

Tassséééékkk is a fastékkkkkkkkk :D

Evo 8, 60000 Forint, neked úgyis csak az első kettő kell alkudj :D

Na jó, de kinek kell majd csak a hátsó? :rolleyes: Egyszer anyuval cipőt vettünk, és otthon vettük észre, hogy két ballábas van a dobozban. Visszavittük, de a blokk nem volt meg. Az eladó fapofával közölte, hogy csak blokk ellenében hajlandó cserélni a cipőt. Mondja muter: és mi a szart csinálsz majd két jobbos cipővel???? ;)

Megosztás:

Na jó, de kinek kell majd csak a hátsó? :rolleyes: Egyszer anyuval cipőt vettünk, és otthon vettük észre, hogy két ballábas van a dobozban. Visszavittük, de a blokk nem volt meg. Az eladó fapofával közölte, hogy csak blokk ellenében hajlandó cserélni a cipőt. Mondja muter: és mi a szart csinálsz majd két jobbos cipővel???? ;)

Sp megoldja, lealkudja :D

Vagy ha nem , akkor nyom egy kézifékest :D

Amúgy : http://forum.evoklub.hu/showthread.php?t=898 lent

Megosztás:

Tassséééékkk is a fastékkkkkkkkk :D

Evo 8, 60000 Forint, neked úgyis csak az első kettő kell alkudj :D

Sztem ekkora flexelést fater nem nézne jó szemmel a céges vason, de egy ccorsa gsi ülést lehet nem vesz észre. :D

Sp megoldja, lealkudja :D

Vagy ha nem , akkor nyom egy kézifékest ;)

Amúgy : http://forum.evoklub.hu/showthread.php?t=898 lent

Báááz, az mekkora egy gyökér... :rolleyes:

Megosztás:

Ha valaki hajlamos arra, hogy bárki elé kijöjjön bármikor bárhol, az úgyis megteszi nemde ?

Legalább a határozatlanokon gyorsan "túl lehet esni" :rolleyes:

http://auto.indavideo.hu/video/Totalcar_14...za_WRX_STI_2006 01:36tól ;) :D :D :D

Nem nézek olyan videót, amiben a nyomi van, nálam ez olyan alapszabály, mint pölö, hogy nem verem a kutyát, és nem ülök be Opelosfater mellé a kocsiba. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.