Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában.

Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes:

Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D

Megosztás:

Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin ;)

Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... :rolleyes:

Megosztás:

Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D

A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes:

Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... ;)

Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D

Megosztás:

A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes:

Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D

Miért szüttyögsz a belsőben? Sorolj ki, és nincs tolás.... ;)

Megosztás:

Ennyit kaptál, semmi mást? :rolleyes: :D

Geccc.... vinném betonozni, 30 ropiért megszakítanám a kiscsákót. ;)

Jah.

50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D

A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell :D

A kerepesin 60 van nem? :D 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. :D

Megosztás:

Jah.

A kerepesin 60 van nem? :rolleyes: 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. ;)

Akkor megsúgom, hogy az Örsig 70, onnan kifelé csak 50 :D :D

60... :D az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D

Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :D

Megosztás:

60... :rolleyes: az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D

Amikor megvettem az autót első dolgom az volt GPS-szel összehasonlítottam a sebességet.

Nekem 15-10Km/h -nyit csal az órás, és vagyok olyan bátor, hogy a mindig +20 a megengedettnél ;)

Ergo 50es táblánál, 70et mutat, mikor valójában 55-60közt megyek.

Megosztás:

egyszer úgyis összefutunk :D

nah elugrok madarasteszkóba, megnézem ott van e még a trafi

Nincs kicsukva :D

Jössz ki hozzánk???

Ez van. :D

Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;)

200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes:

Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D

Megosztás:

Nincs kicsukva :D

Jössz ki hozzánk???

Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;)

200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes:

Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D

...alacsony a kerítés. :D Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D

Megosztás:

...alacsony a kerítés. ;) Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D

áááá....nyitva maradt az ajtó :D

Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes:

Megosztás:

....Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes:....

Közlekedési 1x1 ? ;) :D

Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél.

Megosztás:

Közlekedési 1x1 ? :rolleyes: ;)

Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél.

Az odáig rendben lenne, ha szabadna jobbról előzni......szeretik a kopók :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.