mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nálunk is ezekből vett az állam pár százat. Zsír mert nem érzékeli semmi és egyből lelőnek akár standby módban is. Rohadjanak el. :rolleyes: Valahogy "be kell fognia" az autót és az akkor zavarható is ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában. Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes: Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin ;) Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes: Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... ;) Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... :rolleyes: jah :D de te tuti nem jársz annyit erre mint én ;) meg ez az utolsó kétsávos szakas, előtte 70es tábla, itt még az út is jobb :D gondolom a puhatestűek miatt van már csak 50 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes: Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D Miért szüttyögsz a belsőben? Sorolj ki, és nincs tolás.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes: 64ig bese kapcsol, meg sztem a te órád is inkább felfele csal picit, mint lefele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Csajszi ott ujjongott, Ennyit kaptál, semmi mást? ;) :D Aki képes egy ilyen hirdetést feltenni valakiről, attól nem is vár többet senki :rolleyes: Geccc.... vinném betonozni, 30 ropiért megszakítanám a kiscsákót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Miért szüttyögsz a belsőben? Sorolj ki, és nincs tolás.... :rolleyes: 50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ennyit kaptál, semmi mást? :rolleyes: :D Geccc.... vinném betonozni, 30 ropiért megszakítanám a kiscsákót. ;) Jah. 50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell :D A kerepesin 60 van nem? :D 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell :rolleyes: 60... ;) az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 A kerepesin 60 van nem? :rolleyes: 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. ;) sztem csak 50 a zárkádtól Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Jah. A kerepesin 60 van nem? :rolleyes: 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. ;) Akkor megsúgom, hogy az Örsig 70, onnan kifelé csak 50 :D :D 60... :D az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Akkor megsúgom, hogy az Örsig 70, onnan kifelé csak 50 :D :D Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :rolleyes: egyszer úgyis összefutunk ;) nah elugrok madarasteszkóba, megnézem ott van e még a trafi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 sztem csak 50 a zárkádtól Akkor megsúgom, hogy az Örsig 70, onnan kifelé csak 50 :D :D Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :rolleyes: Ez van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 60... :rolleyes: az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D Amikor megvettem az autót első dolgom az volt GPS-szel összehasonlítottam a sebességet. Nekem 15-10Km/h -nyit csal az órás, és vagyok olyan bátor, hogy a mindig +20 a megengedettnél ;) Ergo 50es táblánál, 70et mutat, mikor valójában 55-60közt megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 egyszer úgyis összefutunk :D nah elugrok madarasteszkóba, megnézem ott van e még a trafi Nincs kicsukva :D Jössz ki hozzánk??? Ez van. :D Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;) 200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes: Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nincs kicsukva :D Jössz ki hozzánk??? Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;) 200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes: Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D ...alacsony a kerítés. :D Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 ...alacsony a kerítés. ;) Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D áááá....nyitva maradt az ajtó :D Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 ....Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes:.... Közlekedési 1x1 ? ;) :D Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Közlekedési 1x1 ? :D :D Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél. ...meg négy keréken csúszva kanyarodsz... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Közlekedési 1x1 ? :rolleyes: ;) Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél. Az odáig rendben lenne, ha szabadna jobbról előzni......szeretik a kopók :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 ...meg négy keréken csúszva kanyarodsz... ;) :D Téli gumi radír :D Lanti - odaígértem neki a régebbieket - panaszkodott is tegnap : elkoptatooddddd a játszós gumijaimat :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Az odáig rendben lenne, ha szabadna jobbról előzni......szeretik a kopók :D Ez a te döntésed :D Vagy jobbról, vagy balról és bemész valaki elé, vagy türelmes vagy :D Esetleg menj a belsőben, mindenkinél gyorsabban :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ez a te döntésed :D Vagy jobbról, vagy balról és bemész valaki elé, vagy türelmes vagy :D Esetleg menj a belsőben, mindenkinél gyorsabban :rolleyes: ;) Tényleg......ez eszembe se jutott :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts