mélykék76 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ezt inkább majd kérdezd meg a "brigád"tól... Esett 3csepp eső, úgy eliszkolt mindenki. :rolleyes: Mondjuk van riasztás is : http://met.hu/riasztas/ma/index.php?lng=hu ;) Navid van a kocsiban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Rosszabb... Itt még sokszor 1esek ( akiknek nem lehet kimondani a nevét ) a kosarat is kérik... visszatóóhatom??? A multkor nem volt 100-asom, és egy lakáskulcsot dugtam a kocsiba, az ELZET-zár kulcsának a feje pont akkora mint a 100-as. Tolom vissza a kocsit jön egy bácsika, kotorászik a buxában, nincs 100-asa, ad aprót, hadd vigye a kocsit. Mondom sajnálom, de nem pénz van benne. De neki nincs 100-asa, mert a multkor mittudoménhol azzal fizetett, de ad aprót érte. MONDOM nem pénz van benne, kulcs. De nem kéri ingyen ad ő 100-forintot, csak apróban, és fogta a kocsit, és húzta ki a kezemből. :rolleyes: Na itt eldurrant az agyam, láttam hogy észérvekkel nem sokra megyek, és elkezdtem emelt hangon mondani, hogy: De a lakáskulcsom van benne B+!!!!! ;) Erre morgott valamit a tiszteletlen fiatalságról, és elment másik áldozatot keresni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 A multkor nem volt 100-asom, és egy lakáskulcsot dugtam a kocsiba, az ELZET-zár kulcsának a feje pont akkora mint a 100-as. Tolom vissza a kocsit jön egy bácsika, kotorászik a buxában, nincs 100-asa, ad aprót, hadd vigye a kocsit. Mondom sajnálom, de nem pénz van benne. De neki nincs 100-asa, mert a multkor mittudoménhol azzal fizetett, de ad aprót érte. MONDOM nem pénz van benne, kulcs. De nem kéri ingyen ad ő 100-forintot, csak apróban, és fogta a kocsit, és húzta ki a kezemből. :rolleyes: Na itt eldurrant az agyam, láttam hogy észérvekkel nem sokra megyek, és elkezdtem emelt hangon mondani, hogy: De a lakáskulcsom van benne B+!!!!! ;) Erre morgott valamit a tiszteletlen fiatalságról, és elment másik áldozatot keresni. :D mutkor összevesztem csajommal ugy vásároltunk h nemszoltunk 1máshoz, vásárlás után tolnám vissza kocsit, 3mrel arébb csoka odajön elvihetie egy százasér, mondom vigye, odaagyja a 100ast beülök kocsiba, odaadom csajomnak, erre elkezd röhögni h mekkora köcsög vagyok, mondom mér, aztán kiderült h csak ilyen műanyag szar volt benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Taxis...hehehe, a melóhelyen a céges autók egy bejárásra nem használt kapubejáróban parkolnak. Letettünk elé 2 oszlopot amit később lánccal is össze kellett kötni, mert a bunkók beálltak az oszlopok közé. :D Ma délután, mikor leparkoltuk az autókat, le volt szedve a lánc, az egyik oszlop előtt szabad parkoló. Csajszi egy sárga korzával előregurul, kezdene betolatni. Mögötte egy fillérvadász meglátja a szabad parkolót és a mi bejárónkra ráfordulva beakarna ugrani orral a helyre a csajszi előtt. Igenám, de későn vette észre az oszlopot (fekete-sárgára vannak festve), így nekicsattant.....rendszám, lökös, hűtőrács, mocitető, meg még ki tudja mit vágott tönkre a fosvágenen. ;) A csajszi közben nyugodtan betolatott, majd kiszállt mellőle egy konyhaszekrény. Taxis az ajtót se merte kinyitni, letolatott és elszelelt, nem is nézte meg mit művelt az autóval :D Az oszlopok 2 collos csőből vannak + kiöntve betonnal a marhák ellen :D :D :D Sok ilyen taplófejű van. :rolleyes: De legalább szívott :D Amúgysem bírom a taxisokat. Átb*sszák az embert ott ahol tudják. ( tisztelet annak a nagyon kicsi kivételnek ) sajnos... Úgy érzik, hogy Te szolgálod őket azzal hogy elvisz valahova, ő meg az istenkirály a kocsiban. A multkor nem volt 100-asom, és egy lakáskulcsot dugtam a kocsiba, az ELZET-zár kulcsának a feje pont akkora mint a 100-as. Tolom vissza a kocsit jön egy bácsika, kotorászik a buxában, nincs 100-asa, ad aprót, hadd vigye a kocsit. Mondom sajnálom, de nem pénz van benne. De neki nincs 100-asa, mert a multkor mittudoménhol azzal fizetett, de ad aprót érte. MONDOM nem pénz van benne, kulcs. De nem kéri ingyen ad ő 100-forintot, csak apróban, és fogta a kocsit, és húzta ki a kezemből. ;) Na itt eldurrant az agyam, láttam hogy észérvekkel nem sokra megyek, és elkezdtem emelt hangon mondani, hogy: De a lakáskulcsom van benne B+!!!!! :D Erre morgott valamit a tiszteletlen fiatalságról, és elment másik áldozatot keresni. :D :P :D ;) Beleélte magát a tiedbe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 A multkor nem volt 100-asom, és egy lakáskulcsot dugtam a kocsiba, az ELZET-zár kulcsának a feje pont akkora mint a 100-as. Tolom vissza a kocsit jön egy bácsika, kotorászik a buxában, nincs 100-asa, ad aprót, hadd vigye a kocsit. Mondom sajnálom, de nem pénz van benne. De neki nincs 100-asa, mert a multkor mittudoménhol azzal fizetett, de ad aprót érte. MONDOM nem pénz van benne, kulcs. De nem kéri ingyen ad ő 100-forintot, csak apróban, és fogta a kocsit, és húzta ki a kezemből. ;) Na itt eldurrant az agyam, láttam hogy észérvekkel nem sokra megyek, és elkezdtem emelt hangon mondani, hogy: De a lakáskulcsom van benne B+!!!!! :D Erre morgott valamit a tiszteletlen fiatalságról, és elment másik áldozatot keresni. :D :D :D Ezt ki kell próbálnom,mert múltkor a teccsóba nem engedett be a biztonsági őr,mondván nem mehetek be ha nincs kocsim, vagy vegyek kosarat! Mondom neki nincs apróm,cipelni meg nem fogom a cuccokat,mivel nagybevásárlásra jöttem! Adott tippet hogy váltsak fel pénzt ott meg ott :rolleyes: biztosan felváltják! Mondanom sem kell,nem váltották fel a szaros 1000-est sem! Végűl vissza kocsi,ülés alatt mindig van apró=siker :D Szóval ezt a kulcsos dolgot kipróbálom,és kifele megmutizom az őrnek ha Ő lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Senki nem szólt be a tegnapi képeimre? :rolleyes: (pedig ott csúnyán elüt a sárvédő :D ) Most szóltam volna a sárga index miatt? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Most szóltam volna a sárga index miatt? :rolleyes: ;) amiatt már szóltak neki, de keményen ellenállt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 hú de rohadt jól néz ki a hold most. Hótt vörös :rolleyes: Aki tudja nézze meg. Tényleg zsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sanci! Nem tudod, hátul van a derék utcai Opeleseknek valami honlapjuk? Uncsim hívott hogy a D kadihoz kéne fém,réz fékcső,meg önindítóba szénkefe. Bárdinál szénkefe nincs, és a fékcső se fém hanem hajlékony. Rosszabb... Itt még sokszor 1esek ( akiknek nem lehet kimondani a nevét ) a kosarat is kérik... visszatóóhatom??? Nincs, gondolom sűrűn zsebre dolgozik Ricsi meg a haverja és pont azért :rolleyes: :D Én visszatolatom velük :D aztán esnek pofára mikor nagynehezen kipiszkálják belőlük a lapos alátétet :D :D :P Ha már zene. Én meg ilyet hallgatok. Múltkor nem volt százasom... Öcséém :D kezdesz leamortizálni :D anno a haverok az agyvérzést hozták rám minden házibuli alkalmával azt elegem lett az affajta bulikból véglegesen.. ;) A legnagyobb poén volt mikor 10-essel csóreltam a gurcsiskaskákat azt a lustái "adná a kosarat? Hát peeersze.." 100-asért simán :D ;) Debrecenben a korást azzal is el lehet nyúlni :D De azóta kis feleségem meglepett egy névre szóló tolvajérmével ami a brifkómra van akasztva :D csak a dolog szépséghibája, hogy annyiért kilyukasztottam volna én is pár százast :D még egy heti reggelire is jutott volna belőle.. ;) ;) hú de rohadt jól néz ki a hold most. Hótt vörös Aki tudja nézze meg. Tényleg zsír Az a két potyka amit a tóról hoztam ;) na az a zsííír.. :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nincs, gondolom sűrűn zsebre dolgozik Ricsi meg a haverja és pont azért :rolleyes: ;) Én visszatolatom velük :D aztán esnek pofára mikor nagynehezen kipiszkálják belőlük a lapos alátétet :D :D :D Az lehet... Amikor 5000ért vagy 6000ért vettem a termosztátot. Plusz a gumigyűrűt 1 ezresért... Szóval inkább kérek számlát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 hú de rohadt jól néz ki a hold most. Hótt vörös ;) Aki tudja nézze meg. Tényleg zsír Te látod a Hódat? Itt olyan viharok vannak hogy, hogy, hogy ,hogy ,Húúúúúú :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Te látod a Hódat? Itt olyan viharok vannak hogy, hogy, hogy ,hogy ,Húúúúúú ;) Errefele is vannak érdekes jelenetek időjárásügyileg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Te látod a Hódat? Itt olyan viharok vannak hogy, hogy, hogy ,hogy ,Húúúúúú :rolleyes: itt cselllagos az íg :D Az időképen a viharokat amúgy nyomon lehet követni. Mindíg amikor látom hogy közeledik akkor elkezdem figyelni. Valóban amikor elég közel van már lehet látni a villámokat. Amikor debrecennél is villám van akkor meg már...értelemszerű ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 itt cselllagos az íg :D Az időképen a viharokat amúgy nyomon lehet követni. Mindíg amikor látom hogy közeledik akkor elkezdem figyelni. Valóban amikor elég közel van már lehet látni a villámokat. Amikor debrecennél is villám van akkor meg már...értelemszerű ;) Hát itt most figyelhetnéd mert 2 percenként fényképeznek valami iggen nagy vakuval :D Már kicsit unom is hogy minden nap délután ez van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hát itt most figyelhetnéd mert 2 percenként fényképeznek valami iggen nagy vakuval :D Már kicsit unom is hogy minden nap délután ez van :rolleyes: Csatlakozom! Hol van a szép csendes későtavaszi délután és este? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Csatlakozom! Hol van a szép csendes későtavaszi délután és este? :rolleyes: Köszönjük Izlandi vulkán. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Csatlakozom! Hol van a szép csendes későtavaszi délután és este? :rolleyes: Itt.. Itt már nem tom mikor volt utoljára vihar. Tényleg érdekes...de debrecent tegnap is meg tegnapelőtt is meg azelőtt is elkerülte az ilyen vihar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Köszönjük Izlandi vulkán. :D :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Itt.. Itt már nem tom mikor volt utoljára vihar. Tényleg érdekes...de debrecent tegnap is meg tegnapelőtt is meg azelőtt is elkerülte az ilyen vihar. Debrecen el fog sivatagosodni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Debrecen el fog sivatagosodni :rolleyes: azt azért nem :D Reggelre mindíg esik 1 kicsi. De sose dörög meg viharozik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Jóóóccakát mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Jóóóccakát mindenki! Hova menc? Fiatal az idő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hova menc? Fiatal az idő :D Ő is. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ő is. ;) :D :D :D Akkor én mit mondjak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 ;) :D Akkor én mit mondjak? :rolleyes: Mars aludni. :D :D Fogat mostál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts