Laci4 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 Bocsi hogy nem hívtalak, csak kisé rohangálós lett a délutánom. :? Köszi a kimerítő választ (Bazsnak is). Én is hívtam a zsernyákokat, kijöttek fotóztak, rendesek voltak. Az ut a FKF-hez tartozik, 7főn ott kezdek. Akkor kell 2 tanu személyi igaz. száma is? Futóművet mennyire nézik meg? Vagy ott nem is nézik meg, tüzetesen? Elég egy jó szaki, aki azt mondja hogy gátló, szilent, lengőkar csere és ők elhiszik? Semmi baj... Nekem úgy rémlik kellett 2 tanu. Futómű.. nekem nem nézték meg.. felirta a kárfelvevő lapra, hogy futómű vizsgálata... onnan meg már csak a szaki véleménye... Nekem lengéscsillapító csere volt... felni javítás(csere volt írva, de hol kapok egy darab gyárit? :) +2 gumesz volt.. jah meg nekem is volt szillent csere... ha jól emlékszem ennyi.. de ha kell megnézem pontosan. meg talán a "véleményről" is van papír... bár ebben Uhuhu is tud segíteni.. ő írta nekem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Tom! Én is most intéztem a "kátyús" dolgaimat az FKFV-vel. Csak azért, hogy egyszerűbb legyen az életed. Először FKFV Rt., be kell jelenteni a kárt. (Pont úgy, ahogy Laci is írta) Viszont, ha van rendőrségi jegyzőkönyved, nem kellenek tanúk. A Főkefések el fognak küldeni a Hamzsabégi útra az Alliance Hungáriához, kárfelvételre. Ott szépen el kell mondani MINDEN SÉRÜLÉST, ami a kátyú miatt történt. (Tényleg mindent, sőt inkább többet, mint a valóság) Ezeket ráérsz majd később számlával igazolni! Ezután a kárfelvételi jegyzőkönyvet faxon el kell küldeni a FKFV-hez. Kb. 3 hét múlva jön egy levél, hogy az FKFV elismeri azt, hogy a kárigényed jogos. Ezután ezzel a levéllel és a számlákkal újra be kell menni a Hungáriához, ahol mindent átnéznek és vagy utalják a pénzt, vagy küldik postán a címedre. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Köszönöm szépen minenkinek, tényleg! Ilyen leírások után már szinte gyerekjáték lesz! :roll: Még annyi hogy a rendőrségi jegyzőkönyv az mi, hogy? :) Mert kintvoltak, intézkedtek, de semmi papírt nem kaptam róla (asszem ez így van rendjén). Hogy kell rá hivatkozni? Majd ők elintézik egymás között, vagy nekem kell kikérnem a rendörségtől? Köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 Köszönöm szépen minenkinek, tényleg! Ilyen leírások után már szinte gyerekjáték lesz! :roll: Még annyi hogy a rendőrségi jegyzőkönyv az mi, hogy? :) Mert kintvoltak, intézkedtek, de semmi papírt nem kaptam róla (asszem ez így van rendjén). Hogy kell rá hivatkozni? Majd ők elintézik egymás között, vagy nekem kell kikérnem a rendörségtől? Köszönöm mindenkinek mégegyszer a segítséget!!! Nekem kb. 10 nappal azután küldték ki a jegyzőkönyvet postán, miután az eset történt. Volt hozzá csatolva két, vagy három fotó, amit ők csináltak a helyszínen. Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szivesen fogadnám mindenki tanácsát: májusban jár le a müszaki a jószágra. most szabaduljak az autótól inkább vagy majd vizsgáztatás után? 40 e km van benne kb. 1.4 es és komoly gond nem volt vele eddig ...lengés csipi csere ékszij csere ablaktörlö lapát ...szal csak aproságok... motortéren semmi gondja nem volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szivesen fogadnám mindenki tanácsát: májusban jár le a müszaki a jószágra. most szabaduljak az autótól inkább vagy majd vizsgáztatás után? 40 e km van benne kb. 1.4 es és komoly gond nem volt vele eddig ...lengés csipi csere ékszij csere ablaktörlö lapát ...szal csak aproságok... motortéren semmi gondja nem volt... és mi lesz helxette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szivesen fogadnám mindenki tanácsát: májusban jár le a müszaki a jószágra. most szabaduljak az autótól inkább vagy majd vizsgáztatás után? 40 e km van benne kb. 1.4 es és komoly gond nem volt vele eddig ...lengés csipi csere ékszij csere ablaktörlö lapát ...szal csak aproságok... motortéren semmi gondja nem volt... Inkább levizsgáztatva áruld, senki ne húzza azért a száját, hogy már csak x hónap műszaki van rajta :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát természetesen opel lesz helyette :) valszeg f astra sedan 1.6 vagy b vectra 1.6 vagy esetleg g astra de az is 1.6 .... még keresgélek... csak nemtom hogy müszakira mennyit kéne költeni és ezért van még huza vona a családban...ugyhogy tessék szépen nkem mondani hogy mi tévö legyek :) amugy Kösz Steve a tanácsod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Hát természetesen opel lesz helyette :) valszeg f astra sedan 1.6 vagy b vectra 1.6 vagy esetleg g astra de az is 1.6 .... még keresgélek... csak nemtom hogy müszakira mennyit kéne költeni és ezért van még huza vona a családban...ugyhogy tessék szépen nkem mondani hogy mi tévö legyek :) amugy Kösz Steve a tanácsod :) vizsgátasd, mert amiatt fognak alkudozni. de ha friss vizsgád van, simán látják, hogy müszakilag kifogástalan a gép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szerintem is vizsgáztasd le. Eleve 40ekm után komoly baja nem lehet, sokat nem kellene ráköltened, viszont sokkal könnyebben el tudod adni, és vissza is jöhet a vizsgáztatás ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Szerintem is vizsgáztasd . én 2hete voltam vizsgán de semmit nem kellett rákölteni pedig 154000km van benne. A vizsgáztatás 10600ft volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Okés valszeg rábeszéltetek! Köszönöm mindkinek az 5leteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Redline! "while (!sleep) sheep++;" Ez jóóó... :) Várj, advancedbe helyezem: while (!sleep) { if ((!asszonyka_fejfajas)&&(mystatus==_anal)) { anal(); break; } if ((!asszonyka_fejfajas)&&(mystatus==_oral)) { oral(); break; } if (asszonyka_fejfajas) sheep++; } rotate(wall); printf("Out Of Servicen"); :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Á bakter tok esik a ho ahogy lefér!Majdnem megfogtam egy táblát ... ABS rulez!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Out Of Service... :) :) :) inkább access denided 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Á bakter tok esik a ho ahogy lefér!Majdnem megfogtam egy táblát ... ABS rulez!!! Nálunk reggel óta az eső esik, remélem reggelre lefagy :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Itt is eső van, ez legalább nem olvadozik. De ha lefagy azt én is útálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Most már itt is eső esik ... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Amatőrök... :) :) Ti is csak a hóban rejlő lehetőségeket látjátok??? :) :P Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Amatőrök... :) :) Ti is csak a hóban rejlő lehetőségeket látjátok??? :) :P Üdv.: Atommanó Mé' te nem? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Gepard! Hagyd má menőzni szegényt, azt akarta ezzel mondani, hogy neki már van annyi pacija, hogy simán hó nélkül is megcsinálja az erőcsúsztatásokat. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Csak szét ne szaladjon a ménes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Itt most kivételesen a jégre gondoltam... Bár lóerő hiányában nektek még itt is gond a csúszkálás... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Majd keresünk egy "korit" :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 Hídd fe!!! :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts