Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Hát van egy rész, ahol még 8ezerrel kezdődik...aztán 16 ezerrel..ha 94 utáni az autód, abban tuti 16-os a jeladó.

Vala lőn odaírva, hogy '95-ös.

Bocsi a értelmetlenségemért, de ez a kérdés nagyon meglepett, és tényleg nem tok vele mit csinálni.

Szal miről van szó? :rolleyes:

Megosztás:

Nem lehet, más kábelköteg, más ECU, más jeladók...

És akkor ha SE alakítást csinálok és olyan az SE hogy kocka gyújtásos? akkor lehet? Ugyanis alap helyzetben az aksi mögött van 2csati a trafónak ugye a kocka gyújtásnál az nincs. Tehát az nem lesz gond ha az ott szabadon lifeg a két csati? Mert az már egy másik kábel köteg szóval nem a motor vezérlős hanem ami a műszer fal alatt megy és jön kifele.

Megosztás:

Vala lőn odaírva, hogy '95-ös.

Bocsi a értelmetlenségemért, de ez a kérdés nagyon meglepett, és tényleg nem tok vele mit csinálni.

Szal miről van szó? :rolleyes:

A sebességmérő jeladójáról. Az újabbakban 16-os impulzussal dolgozik. Ha megnézed a BC-s kódtáblát akkor van egy olyan oszlop hogy 8ezer valamennyi és lentebb meg 16ezer valamennyi. Utóbbiból válogass. Nekem 95-ös kód van.

Megosztás:

És akkor ha SE alakítást csinálok és olyan az SE hogy kocka gyújtásos? akkor lehet? Ugyanis alap helyzetben az aksi mögött van 2csati a trafónak ugye a kocka gyújtásnál az nincs. Tehát az nem lesz gond ha az ott szabadon lifeg a két csati? Mert az már egy másik kábel köteg szóval nem a motor vezérlős hanem ami a műszer fal alatt megy és jön kifele.

Mivel akkor cseréled azokat is amiket Pepe mondott....

Megosztás:

Igen. De a bal oldalt van az aksi mögött van a trafó 2darb csatival. Azt a kábel köteget nem cserélem:D És az nem fog kavarni hogy az a két csati nem kap semmit? Ez itt a kérdés Ecsém.

Nekem is van ott egy csati, 2pólusú...gőzöm sincs mire való. Meg van egy ugyanilyen a mapszenzor mellett, szintén n/a.

Az ecut a dis-szel összekötő kábelköteget meg cserélnéd...tehát az ami a kocsidban van, nem használható fel. Ez itt a válasz Ecsém. :rolleyes:

Megosztás:

Nah kicsit matattam lent a kocsi körül. Visszaraktam a kormányburkolatot, aztán leszedtem még 1 hetet várok ha addig se füstöl be akkor véglegesen visszarakom.garázsba találtam 1 régi hangszórót. a gumi ami a szélén fogja a membránt az k*rvajó állapotú. Csak a közepe..... Azt valahogy ki lehet varázsolni???

Porszívó,erősebb ragasztó szallag, ha nem válik be, tűvel megbökni oldalra fordítani, és kihúzni, vagy hurkapálca végére pillanatragasztó, ha megszárad kihúzni.

Megosztás:

Nekem is van ott egy csati, 2pólusú...gőzöm sincs mire való. Meg van egy ugyanilyen a mapszenzor mellett, szintén n/a.

Az ecut a dis-szel összekötő kábelköteget meg cserélnéd...tehát az ami a kocsidban van, nem használható fel. Ez itt a válasz Ecsém. ;)

Oldalindexre adtuk le a voksunkat legutóbb, mivel nálam is ott van. Meg van még azonkívül kettő csati. Egyik ABS másik a kopásérzékelő lehet.

Egyébként, úgy imádom a képfeltöltés.hu-s belinkeléseket. Feleslegesen "reklámozok" egy jobb, gyorsabb ingyenes képfeltöltő oldalt? :rolleyes:

Megosztás:

Az ecut a dis-szel összekötő kábelköteget meg cserélnéd...tehát az ami a kocsidban van, nem használható fel. Ez itt a válasz Ecsém. :rolleyes:

Jól van Bástya te vagy az iparos el hiszem neked:D Majd ha lessz alakítás akkor meg csinálom kockásra na köff a helpet ÖDV

Megosztás:

Oldalindexre adtuk le a voksunkat legutóbb, mivel nálam is ott van. Meg van még azonkívül kettő csati. Egyik ABS másik a kopásérzékelő lehet.

Egyébként, úgy imádom a képfeltöltés.hu-s belinkeléseket. Feleslegesen "reklámozok" egy jobb, gyorsabb ingyenes képfeltöltő oldalt? ;)

Majd rámérek valamikor... :D

Most mér, hogy húzod ki a hangszóró közepét, ha valamelyik kölyök benyomja? :rolleyes: Szép fényes, és látja benne magát a baba, hopp, már be is nyomta az ujjával. :D :D

A rács vajon miiiiii?! :D Am az utas ül és kussol, örül, hogy nem busszal kell mennie. :D Hangos, kemény a futómű? Fakk jú, itt a megálló, 15percenként jön a busz. Még senki sem szállt ki. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.