Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum..._gyari_alufelni

Inkább ezt gondoltam rá. Nekem ez a felni nagyon tetszik, ha nem et46 lenne hanem et35-38 akkor már ilyen lenne az autómon.

Nekem sajna nem jön át...

De ha neked tetszik akkor áldásom rá :D

Nincs eléggé kinn a kerék. :rolleyes:

Nekem az elöző rondell felnim et26-os volt :D , a mostani et 40-es ;)

Megosztás:

Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . ;)

Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes:

A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D

Ennél már csak az jobb, mikor busz, kontra cabrio, csak nem rönyó, hanem bömbi. Kint állt az út szélén, és a busz alig fért el mellette... mikor a kipuffal odaért az utastérhez, lepadlózta a buszt, és telenyomta korommal a szekrényajtó képét :P Persze vérig volt sértve, és utána a busznak. Egy adott pillanatba keresztbe állt a busz előtt, és kiugrott hömbizni a sofőrrel. A sofőr nem fosott be, és kinyitotta az ajtót, az ogre felpattant a buszra, és vadul magyarázott a sofőrnek, hogy így szétveri meg úgy szétveri.... A első ülésen ült egy cigó gyerek, szépen lesétált a buszról, beült a BMW-be és elhajtott!!!!! A bőrfejű meg ott remegett a lépcsőn, hogy nincs kocsi...erre a sofőr beszólt neki, hogy akkor most jön vagy nem? 170Ft a jegy :D ;) ;) :D :D :D :D :D

Megosztás:

Ennél már csak az jobb, mikor busz, kontra cabrio, csak nem rönyó, hanem bömbi. Kint állt az út szélén, és a busz alig fért el mellette... mikor a kipuffal odaért az utastérhez, lepadlózta a buszt, és telenyomta korommal a szekrényajtó képét ;) Persze vérig volt sértve, és utána a busznak. Egy adott pillanatba keresztbe állt a busz előtt, és kiugrott hömbizni a sofőrrel. A sofőr nem fosott be, és kinyitotta az ajtót, az ogre felpattant a buszra, és vadul magyarázott a sofőrnek, hogy így szétveri meg úgy szétveri.... A első ülésen ült egy cigó gyerek, szépen lesétált a buszról, beült a BMW-be és elhajtott!!!!! A bőrfejű meg ott remegett a lépcsőn, hogy nincs kocsi...erre a sofőr beszólt neki, hogy akkor most jön vagy nem? 170Ft a jegy :D :D :D :D :rolleyes: ;) :D :D

Ez nagyon nagy!!!!! :D :D :D :D :P :D ;) ;) :D

Megosztás:

Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D

Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :D

A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... :D :D :D

Kopasz állat...a munatársam is kigyúrt kopasz, box, evezés, gyúrás meg amit akarsz, szakmájára nézve tetőfedő. Kihívták őket vihar után javítani egy házhoz, elit környék, parkosított udvar, kovácsoltvas kapu, miegymás, becsönget, aztán mivel hogy senki nem jön elkezdett dörömbölni. Kijön a tag, meglátja, elsápad: Hétfőre meglesz a a pénz esküszöm!!! :rolleyes: A kolléga csak néz: ;) Őőőő, izéé telefonáltak, hogy lefújt pár cserepet a szél, azt raknám vissza garanciában. :D

Megosztás:

Kopasz állat...a munatársam is kigyúrt kopasz, box, evezés, gyúrás meg amit akarsz, szakmájára nézve tetőfedő. Kihívták őket vihar után javítani egy házhoz, elit környék, parkosított udvar, kovácsoltvas kapu, miegymás, becsönget, aztán mivel hogy senki nem jön elkezdett dörömbölni. Kijön a tag, meglátja, elsápad: Hétfőre meglesz a a pénz esküszöm!!! :rolleyes: A kolléga csak néz: ;) Őőőő, izéé telefonáltak, hogy lefújt pár cserepet a szél, azt raknám vissza garanciában. :D

:D :D :D de gondolom nincs rönyó kabriója :P

Nekem is van ilyen barátom....olyan pólóba járkál amin ez a felirat van: "HATÓSÁGI ÁLLATORVOS ELLENŐRIZTE".

Olyan körbélyegző formájában, mint a húson van :D :D :D

Megosztás:

Ááááááá Laciiii!

Bazze tegyél hátul is tárcsát vagy vedd le elöl. Halok el az "ahány kerék annyi féle" style-tól. :D

:rolleyes: De hátulra nem megy rá, vw felnik azok ;)

Elől meg Opel, és az csak szimpla fekete szóval úgyis más lenne :D

De lesz rajta ha minden igaz gyári 14es alu :D

Megosztás:

Nno, megjöttünk délután Kadett klub találkozóról. Az idő elég tűrhető volt bár azért kaptunk némi vizet és bebizonyosodott, hogy az életben soha többet nem viszek sátrat magammal, simán megfértünk a raktérben az asszonnyal -cserébe az eleje úgy nézett ki mint a karácsonyfa jól felcicomázva :D retek az volt bőven, szállt a pihe a fákról de volt nagy zabálás főzőcskézéssel egybekötve, piálás (még én is megittam 1-1 pohár édes borocskát esténként ;) ) és irdatlan mennyiségű hülyeség :D :D és ami a legkeményebb, hogy a zsernyákok sem fogtak meg minket mikor Opelos Fater meg Kicsi huszi egy D Kadett géptetőn szörfözött ;) és nem csak az erdőben :D (bazz de b@szottul szikrázott 90 körül a plélemez :D :D ) ÉÉÉÉÉÉS ami még kiderült, hogy az autóm inkább túragép mintsem városi cirkuláló :P 4.74-es kajaátlag elég jó 2 személyre meg egy raktérnyi kacatra, nem? :D :D a vége 534 km lett és egy jó adag élmény :D

Kis playboy nyuszi. Átnéztem...olyan kis aranyos szöszi vezette.

Csak, hogy egy barátom szavait idézzem: "Amit nem tudsz megenni vagy megd..ni azt pisáld le és menj tovább.." :P :D

Holnap délután mosom én a verdát...linkeljek képet?

Vizes pólóban és szűk naciban? ;) ;) Én kihagyom.. :D

Én inkább hanyagolnám azt a kocsit :rolleyes: többször lőtt annak a gumija kemény kormot mint az enyémnek a kipuffja de azért jó dumás a gazdija.. ;)

Megosztás:

Nno, megjöttünk délután Kadett klub találkozóról. Az idő elég tűrhető volt bár azért kaptunk némi vizet és bebizonyosodott, hogy az életben soha többet nem viszek sátrat magammal, simán megfértünk a raktérben az asszonnyal -cserébe az eleje úgy nézett ki mint a karácsonyfa jól felcicomázva :D retek az volt bőven, szállt a pihe a fákról de volt nagy zabálás főzőcskézéssel egybekötve, piálás (még én is megittam 1-1 pohár édes borocskát esténként ) és irdatlan mennyiségű hülyeség :D :D és ami a legkeményebb, hogy a zsernyákok sem fogtak meg minket mikor Opelos Fater meg Kicsi huszi egy D Kadett géptetőn szörfözött és nem csak az erdőben (bazz de b@szottul szikrázott 90 körül a plélemez :D :D ) ÉÉÉÉÉÉS ami még kiderült, hogy az autóm inkább túragép mintsem városi cirkuláló 4.74-es kajaátlag elég jó 2 személyre meg egy raktérnyi kacatra, nem? ;) ;) a vége 534 km lett és egy jó adag élmény

Csak, hogy egy barátom szavait idézzem: "Amit nem tudsz megenni vagy megd..ni azt pisáld le és menj tovább.."

Vizes pólóban és szűk naciban? Én kihagyom..

Én inkább hanyagolnám azt a kocsit :rolleyes: többször lőtt annak a gumija kemény kormot mint az enyémnek a kipuffja de azért jó dumás a gazdija.. :D

Hali Sanci! ;) Látom jól érezted magad :D Nah helyes. Hát a fogyasztáshoz csak gratula :D Vérbeli dízel

A szálló pihéről jut eszembe... jaaaj ma akkorát nevettem :P :D Nagyapám mondta, hogy vigyem ki a földre ( tegnap mosattam le az autót..segáz nem volt olyan nagy sár ). Aztán kiszállunk a kocsiból, fater is jöt szétnézni. és a földel szembe van fateromnak egy nyárfaerdője is. és ez a pihe szállt belőle erősen. Nagyapám meg megszólal: Az energiásoknak ez állítólag nem tesz jót.

Faterral meg... :D milyen energiásoknak? Papó meg mondja, hogy akik állandóan prüszkölnek. Mi meg nagynevetve mondjuk az öregnek, hogy az nem energia, hanem allergia ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.