Hjoe Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... :devlish: :lol: :lol: Mit hozott nekem a posztász? ;) Ebből nekem a motor kellene.... Ha tényleg ennyit futott. :lol: Még két olajcserén van túl ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ebből nekem a motor kellene.... Ha tényleg ennyit futott. :devlish: Még két olajcserén van túl ! :lol: Enyém 1 olajcserén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... :devlish: :lol: :lol: Mit hozott nekem a posztász? :lol: http://pics.coldline.hu/pics/40673-20100520-ttoS01.jpg ... meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 nagyon jót röhögtem ezen! http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...le_hiszen_oreg/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Olyantat álmodtam, hogy megyek ihhun egy uccán, osztant fékezek, meg balra index, megvárom míg elmennek, hogy be tudjak kanyarodni balra, oszt mikor indulnék akkor lefulladok. Nyúlok a kulcshoz, ami aztán végtelenítve körbeforog és az önindító nonstop pörög a motor meg nem röffen be mert ugye nincs gyújtás meg az olajnyomás lámpa világít. :lol: ;) :P ;) Meg még volt pár álmodásom, de azok nem ilyen viccesek. :devlish: Türelem, lassan elkészül a gyujtáskapcsoló javítás a Gyík-ben. ;) Miért? :lol: Problémája van az autóval? :lol: Miért, van autója? ;) ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... ;) ;) ;) Mit hozott nekem a posztász? ;) http://pics.coldline.hu/pics/40673-20100520-ttoS01.jpg Király, LCD-monitor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Türelem, lassan elkészül a gyujtáskapcsoló javítás a Gyík-ben. :lol: Miért, van autója? :lol: Király, LCD-monitor? :devlish: TFT. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 TFT. :devlish: Nekem mindegy, lapos-lapos... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... :devlish: :lol: :lol: Mit hozott nekem a posztász? :lol: http://pics.coldline.hu/pics/40673-20100520-ttoS01.jpg hol lehet ilyen újat szerezni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 http://www.carstyling.hu/account_shower.php?T=3&id=3416 Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Dáwid! Nem tudom mennyiért vetted de ettől lemész hídba az biztos :devlish: http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...a_legzsakindito Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Türelem, lassan elkészül a gyujtáskapcsoló javítás a Gyík-ben. :devlish: Az is benne lesz hogy hogy kell sarut rakni a nem saruzott kábelköteg és a gyújtáskapcsoló közé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Az is benne lesz hogy hogy kell sarut rakni a nem saruzott kábelköteg és a gyújtáskapcsoló közé? Ezt felesleges beleírni. Raksz egy sarut a kábel végére, és rádugod a lábra. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Szegényt felnyáralta a korlát :devlish: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 mááázlista ;) Bárcsak nekem is lenne :P B+ Laci, Kadett Klubon meg kellett volna érdeklődni hátha kerülne és valamikor jövő hét elején jöhetnél is érte.. :lol: De nehezen lesz már holnap :lol: baromira mehetnékem van már az éves összefutira ;) ;) Szegényt felnyársalta a korlát ;) Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 B+ Laci, Kadett Klubon meg kellett volna érdeklődni hátha kerülne és valamikor jövő hét elején jöhetnél is érte.. :lol: De nehezen lesz már holnap :lol: baromira mehetnékem van már az éves összefutira ;) ;) Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. ;) ;) :P Elhiszem :D Holnap lesz a főnix parkolóba 1 minitalálkozó ;) odamegyek ki holnap, de nem leszek sokáig csak áruért megyek. Hát...sajnos már késő akkor ;) Érezzétek jól magatokat :D ;) És helyettem is nyomj le 1 pár üveg sört. Szinyós jól megszívta..2 kamera is ;) Szegény bringás..lett valami baja nemtod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 B+ Laci, Kadett Klubon meg kellett volna érdeklődni hátha kerülne és valamikor jövő hét elején jöhetnél is érte.. :lol: Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. ;) ;) :P Itt nálunk multkor szintén egy bicajost kapott el egy horgász kismocival, a biciklis öreg fószer átt a piroson, a motoros fékezett, éppenhogy elkapta, de szegényre rádőlt a motor, vagy alácsuszott, a lábszára tört el neki. Fél percet kell várni a zöldre, de nem bírják kivárni, rohadt sürgős lehet. :lol: Asszony ment műszakba, beszóltam neki, mindjárt meló megy. ;) Máskor meg kifele Szlovákiában kanyarban villognak mint állat, mondom itt trafi? Lassítunk, aztán egy ürge az út közepén totál részegen reggel 7-kor dülöngél. Na mondom most kéne megállni, aztán felpofozni. :lol: Holnap megyünk Pestre valamelyik Lidli-be javítani, de ugye be van szakadva a pálya órákig állhatsz a sorban, nem tudom szóljak, vagy ne a főnöknek, ezeknek bonyolult a net meg a hírolvasás. ;) Akármi van nekem szólnak nézzem meg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Elhiszem ;) Holnap lesz a főnix parkolóba 1 minitalálkozó :lol: odamegyek ki holnap, de nem leszek sokáig csak áruért megyek. Hát...sajnos már késő akkor :P Érezzétek jól magatokat ;) ;) És helyettem is nyomj le 1 pár üveg sört. Szinyós jól megszívta..2 kamera is ;) Szegény bringás..lett valami baja nemtod? :lol: Lett valamije ;) de ahogy ismerem a helyieket valószínű nem volt keze :devlish: Én már addigra remélem Szolnokon túl leszek.. ;) ;) ;) Itt nálunk multkor szintén egy bicajost kapott el egy horgász kismocival, a biciklis öreg fószer átt a piroson, a motoros fékezett, éppenhogy elkapta, de szegényre rádőlt a motor, vagy alácsuszott, a lábszára tört el neki. Fél percet kell várni a zöldre, de nem bírják kivárni, rohadt sürgős lehet. Áá, nekem egy csaj 1x csapást mért a parkoló mocimra (olyan sok baja nem lett) meg előtte 1x asszonyostól majdnem elütött :lol: na mondom ez volt az utsó, következő eksön és pofán rugom szélvédőn keresztül.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Lett valamije :lol: de ahogy ismerem a helyieket valószínű nem volt keze :devlish: Én már addigra remélem Szolnokon túl leszek.. ;) ;) ;) Áá, nekem egy csaj 1x csapást mért a parkoló mocimra (olyan sok baja nem lett) meg előtte 1x asszonyostól majdnem elütött :lol: na mondom ez volt az utsó, következő eksön és pofán rugom szélvédőn keresztül.. :lol: :P Én is csak kimegyek váltok pár szót Zizivel, és jövök vissza. Jövőhéten ha hétfőn/kedden megjönnek a Zoli féle rugók akkor csütörtökön már alatta lesznek. Remélem nem lesz Németjuhász kinézete többet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ma ahogy pakolásztam, észrevettem, hogy a csomagtartó szőnyeg csupa víz, tehát a csomagtartóm beázik, de ötletem sincs, hogy hol. Szerencsére nem alulról, a pótkerék alatt teljesen száraz és rozsdamentes minden. Viszont a pótkerék felett, a szivacsos anyag, amiben az emelő és a kerékkulcs van, szintén vizes volt. Lerajzoltam, hol a legvizesebb a kárpit. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Lerajzoltam, hol a legvizesebb a kárpit. Ötlet? http://pics.coldline.hu/pics/40788-20100520-QCLh1z.png Rosszul illeszkedő gumikéder? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ma ahogy pakolásztam, észrevettem, hogy a csomagtartó szőnyeg csupa víz, tehát a csomagtartóm beázik, de ötletem sincs, hogy hol. Szerencsére nem alulról, a pótkerék alatt teljesen száraz és rozsdamentes minden. Viszont a pótkerék felett, a szivacsos anyag, amiben az emelő és a kerékkulcs van, szintén vizes volt. Lerajzoltam, hol a legvizesebb a kárpit. Ötlet? Beázik a lámpád mellett. De csak egy tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Holnap megyünk Pestre valamelyik Lidli-be javítani, de ugye be van szakadva a pálya órákig állhatsz a sorban, nem tudom szóljak, vagy ne a főnöknek, ezeknek bonyolult a net meg a hírolvasás. :devlish: Akármi van nekem szólnak nézzem meg. :lol: Így lenne ötösöm a lottón. :lol: Most hívtak fel, hogy keressek valami kerülőutat a lezárások miatt. :lol: Nagggyon fontos ember vagyok a cégnél, mert nekem barárom a Google. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Nna jók legyetek gyerekek :lol: hétfő estig tuti nem vagyok -legalábbis itt :devlish: holnap este már a kadétos csapattal ökörködünk az ország közepén.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Rosszul illeszkedő gumikéder? :devlish: Ez lehetséges, de eddig sosem volt ilyen gondom, viszont az lehetséges, hogy a koliparkolóban nem jól zártam le a csomagtérajtót plusz a vihar....esetleg. Beázik a lámpád mellett. De csak egy tipp. Én is gondoltam rá, de a lámpa környéke csontszáraz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ez lehetséges, de eddig sosem volt ilyen gondom, viszont az lehetséges, hogy a koliparkolóban nem jól zártam le a csomagtérajtót plusz a vihar....esetleg. Ja a vihar, a víznek van nyomása, tetőablak nekem is csak nagy viharban ázik be. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts