Hjoe Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Ő úgy vesz autót, hogy vesz egy kasztnit, aztán bele egy motort. Mit nem értesz ezen? Te nem így csináltad? :devlish: :lol: Nekem meg van egy kasztnim X16SZR motorral, (135000 km-el) azt mégse adtok érte 650-nél többet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 bővebben jó szar :devlish: gyakorlatilag kell egy motor bele. Debrecenbe kéne menni, új motort kéne venni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Debrecenbe kéne menni, új motort kéne venni? :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Valakinek 1 ilyen szervízkönyv esetleg??? Torrentbe leszedtem Ha valakinek kell felteszem a dropboxomba és adok linket 1 kis idő míg a 128 megányi PDF feltöltődik a dropboxba, de sztem 1 óra mulva linket is tudok adni :lol: Rengeteg szerelési útmutató dizelhez, meg benzineshez is, sok kapcsolási rajz,csatlakozók és hasonló hasznos dolgok. Normális és nyomtatás közben nem besült változatban. Á neee... Épp most nyomtatom! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 az "így csináld!" sztem jobb :lol: nekem abból olyan van meg, ami tele van mindenféle olyan rajzokkal amit nem lehet látni mert csak egy fekete paca. meg a szöveg is sok helyen olvashatatlan. Lehet több idő mulva tudok linket adni...azt írja a gép hogy 24 óra és kész a feltöltés :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 nekem abból olyan van meg, ami tele van mindenféle olyan rajzokkal amit nem lehet látni mert csak egy fekete paca. meg a szöveg is sok helyen olvashatatlan. nem a legszebbek, de nekem még nem volt gondom a rajzokkal. mondjuk ha csinálok vmit mind2t megnézem előtte, de az igy csináldot szoktam nézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 nekem abból olyan van meg, ami tele van mindenféle olyan rajzokkal amit nem lehet látni mert csak egy fekete paca. meg a szöveg is sok helyen olvashatatlan. Lehet több idő mulva tudok linket adni...azt írja a gép hogy 24 óra és kész a feltöltés :devlish: :lol: :lol: Én megcsináltam az abby finereader programmal. Beolvastattam a beszkennelt pdf-et, felismerte a szöveget, és elmentettem már nyomtatható verzióba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Én megcsináltam az abby finereader programmal. Beolvastattam a beszkennelt pdf-et, felismerte a szöveget, és elmentettem már nyomtatható verzióba. akkor úgy nincs gond. Hát oké :devlish: Akinek esetleg szükséges lenne 1 ilyen másik fajta kézikönyv az szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 vki nemtud vmi jókis sofőr állást? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 és 7-re Bugyin kell lennem. Jó neked, nekem 7-kor még fentvannak a gyerekek. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Pannonosok! Nektek is azt írja ki pannon helyett a telefon hogy telenor????? Há hülye ez? vagy megváltozott a pannon? vagy most mivan? szerk. MEgnéztem a pannon honlapját és igen..telenor lett -_ Látszik, hogy még nem voltál bliccvíkenden ;) ;) ott láthatod is.. ;) :P Poénból beledobtam a régi kártyámat a telómba és nekem még bőven pannont ír ki :lol: igaz majdnem olyan öreg az a sim mint az országút :devlish: vagy csak szimplán ennyire utsósuttyótanya lenne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Látszik, hogy még nem voltál bliccvíkenden :lol: :lol: ott láthatod is.. ;) ;) Poénból beledobtam a régi kártyámat a telómba és nekem még bőven pannont ír ki :lol: igaz majdnem olyan öreg az a sim mint az országút :devlish: vagy csak szimplán ennyire utsósuttyótanya lenne? :lol: Hát, nemtudom de reggel alapból azt vettem észre hogy semmit sem ír ki ;) Kikapcs...bekapcs... és nézem: Telenor.. Aztán felmentem a hivatalos honlapra és látom hogy mostmár nem pannon. Az biztos úgy járt mint a bifiduszeszenziz...leváltotta a bufuduszaktiregulárisz.. Nem menő ;) Tényleg...valamelyik nap láttam egy olyan színű astrát mint a tied, olyan rendszámmal :P De aztán látom se fólia, se matrica, se könnyűfém felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nem menő :lol: Tényleg...valamelyik nap láttam egy olyan színű astrát mint a tied, olyan rendszámmal :P De aztán látom se fólia, se matrica, se könnyűfém felni. Én azért vágtam ki a sunyiba :devlish: meguntam a drágaságaikat :lol: főleg mert cégesem van az meg trémobíl ;) csak már az asszonnyal kéne megérttetnem, hogy neki is az kéne mert az úgy olcsóbb, főleg ha ő hív engem :lol: mondjuk van egy csodafonosom is, azt meg csak azért tartom mert 18h-07h közt és hétvégén 20 zsé.. :lol: Volt már olyan Főnix tali, hogy azt hittem az enyémet kötötték el 15 méterről mellőlem ;) annak idején mikor vettem az egyetlenegy volt a megyében, egy év múlva már volt vagy 40 hasonló.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Én azért vágtam ki a sunyiba :devlish: meguntam a drágaságaikat :lol: főleg mert cégesem van az meg trémobíl ;) csak már az asszonnyal kéne megérttetnem, hogy neki is az kéne mert az úgy olcsóbb, főleg ha ő hív engem :lol: mondjuk van egy csodafonosom is, azt meg csak azért tartom mert 18h-07h közt és hétvégén 20 zsé.. :lol: Volt már olyan Főnix tali, hogy azt hittem az enyémet kötötték el 15 méterről mellőlem :lol: annak idején mikor vettem az egyetlenegy volt a megyében, egy év múlva már volt vagy 40 hasonló.. ;) én Dídzsúúzos vagyok minden nincs olyan hogy hálón kívülre/belülre megy meg csúcsidő sincs. éjjel nappal mindenfelé 24Forint/perc. Régen 1szerre volt rajta egy olyan szolgáltatás hogy este 9 után 9 Forint, plusz 5 perc után ingyen. 9 óra után 45 Forint volt 1 óra ;) Ez hogy 9 forint legyen 9 után 500 Ft/Hónap volt és az 5 perc után ingyen pedig 3 hónapig ingyér volt :P Debrecenbe van még egy fehér caravan ilv rendszámmal ;) Csak az nagyon lepukkant. Régen láttam már. Van rajta tetősín is ;) De szintúgy 1.7D. Viszont van 1 olyan amin nincs tetősín, 1.7D olyan színre mint az enyém. Kiscsaj vezeti, István úton párszor összeakadt a tekintetünk amikor elmentünk egymás mellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 én Dídzsúúzos vagyok Én is az voltam :lol: de én nem vagyok 26 alatti személy :devlish: így nekem nincsenek is ilyen spec kedvezményeim :lol: viszont van cserébe egy céges kártyám amin ingyé pofázok :lol: már amennyit, a havi nem céges hívásom ha 500 píz fölött van akkor nagyon meg kellett magamat erőltetnem.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Aszfaltos téma. Beszakadt az M1-es autópálya Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 üdv. nálunk még panyon. lehet hogy tanyán lakok? mindenki telenorrol beszél,nálunk meg semmi csak panyon. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 üdv. nálunk még panyon. lehet hogy tanyán lakok? mindenki telenorrol beszél,nálunk meg semmi csak panyon. :devlish: Lehet régebbi típus a telefonod. Ez most olyan, mint mikor a westelből lett t-mobile. a régiekben még mindíg westelként szerepel! (olyan a softvere) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 .... Miért olyan érdekes, hogy mennyi kg-ban az XE ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Lehet régebbi típus a telefonod. Én kézileg hálózatot is kerestettem a GT-S3650-esemmel (Corby ha így érthetőbb) de az is Pannont jelzett ki.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish: A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;) Ez bármelyik talin előfordulhat. ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Aszfaltos téma. Beszakadt az M1-es autópálya Bázzzz. Ebbe egy autó belemegy, nem a kereke törik ki. Elsüllyed mint a Titanic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Bázzzz. Ebbe egy autó belemegy, nem a kereke törik ki. Elsüllyed mint a Titanic. "A lyukba hat autó is belehajtott, mindegyiknek több kereke is kitört." :lol: Azért frankón megcsinálták mi? (gondolom a 6. alvállalkozó már nem tudott mást kispórolni... :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Lehet régebbi típus a telefonod. Ez most olyan, mint mikor a westelből lett t-mobile. a régiekben még mindíg westelként szerepel! (olyan a softvere) 1 éves sincs és nem talál olyant hogy telenor hálózat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 1 éves sincs és nem talál olyant hogy telenor hálózat. De Pannont talál? mert ha igen, akkor ő csak annak ismeri fel, az van a szoftjában. :devlish: (attól még ugyanaz, csak másképp írja ki) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts