Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Lehet hogy ér ennyit, csak nekem most nincs rá ennyi dellám... :wink: Tudod, elkészült a moci... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Mondtam hogy egyből ki kell fizetni?????????? Hát semmi bizalom????? :wink: :wink: :wink: Küldtem mailt a gsi-re!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Válaszoltam.... :wink: Szép darab... töltsd fel tar.hu-ra vagy valahova és akkor fel tudjuk rekni a hírdetések közé... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nem mi csináltuk igy vettem brembo max és teljesen egyeztek a méretek!! Biztos hogy akarod a hirdetést?? :lol: :lol: Pedig oda adnám mondjuk havi 1000-be :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Na mivel Te is mindig alkudozol, adok érte 10-et...a részlet már rajtad múlik... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hát persze hogy alkudozom mert csillagászati árakat használsz! :) :D Szerintem a kettő között megállapodunk valahol! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Jó akkor 12, és majd gondolj arra, hogy 1 hétig nem eszünk miattad... :) :D :lol: :lol: :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ez már meggondolandó! Nekiállok spórolni egy kis kenyérre meg valami parizerre nehogy éhezzen a család! :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Aztán baromfipárizsi legyen ám, mert még válogatunk is... :) :D Na gondolkodj, aztán ha aktuális a dolog, csörr rám... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 milyen tárcsa ez amin ennyire alkudoztok ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 átküldtem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 szoval ez egy Brembo Max tárcsa ha jol emléxem az uj ára 13-14e /db Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Mert van itt nálunk egy berepülőpilóta, valami BenZIN vagy mifene, aztán mivel GSÍ-t keres, így mindig leírja az adott gépről a tapasztalatokat.Ezért bátorkodtam megkérdezni. :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....Ma úgy látszik nem értek így első blikkre mindent...köztük ezt sem... :roll:.... Persze, de csak maaaaa ám, korábban ez még SOHA nem fordult elő :) :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. 1hete vettem egy F Astrát és azt szeretném kideríteni,hogy mi a pontos típusa. Nem tudom eldönteni,hogy C14NZ vagy X14.. ill. hogy mi a különbség egyáltalán a kettő között... A műszaki adatok alapján-a kezelési útmutatóban lévő adatokkal összehasonlítva 1értelműen C14NZ-re tippelek,de a motorszáma így kezdődik: X14NZ... Most akkor melyik?????? Adatok:'99.09 havi, Astra Classic FCC (mi az a CC???) 1,4 44kW-os(60Le)mocival,nincs fordszámmérő,ill a BC csak dátumot ill. külső hőmérsékletet jelez. Remélem ezek alapján valaki meg tudja határozni :) A másik kérdésem a következő:Valvoline 15W40motorolajat(5l=4500huf) vettem hozzá,Bosch szűrővel-ez vajon jó választás volt-e? És még 1dolog:vezérműszíjcserénél kell-e cserélni a feszítőgörgőket is,ill. kb. mennyibe kerülnek ezek? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....Astra Classic FCC (mi az a CC???)....Jó kérdés. Compact Car tán ? ....Valvoline 15W40motorolajat(5l=4500huf) vettem hozzá,Bosch szűrővel-ez vajon jó választás volt-e?.... 10W40 jobb lett volna szerintem. ....És még 1dolog:vezérműszíjcserénél kell-e cserélni a feszítőgörgőket is,ill. kb. mennyibe kerülnek ezek?.... Legideálisabb, a vezérműszíjat + feszítő/vezetőgörgőket - nem tudom a te motorod esetén van-e mindkettő - + a vízpumpát együtt cserélni. Görgő olyan 10000 Forint, vízpumpa : 10000 Forint < ui: lehetőleg ebből is mindenből gyári alkatrészt Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2005 A sok hyperhajtóműves fluxuskondenzátoros autó között van egy kakukk tojgli na azt Mélykék figyelmébe ajánlanám! Ezt is bírja a kombi sőt még ugrani is tud! Kicsit nagy de érdemes letölteni. http://video.racing.hu/files/1069/dsf_soun...o.racing.hu.wmv Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Ez a brembo gyári méretű :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 FCC az az 5 ajtós ! Vagy nem ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Valvoline 15W40motorolajat(5l=4500huf) vettem hozzá,Bosch szűrővel-ez vajon jó választás volt-e? A márkával nincs baj, de a 15W40 az nem jó... 10W40 kell neki :!: 5L 10W40 Valvoline TopGard / DuraBlend 7e körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
orka Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Hi All! Nem túl régen csatlakoztam a fórumhoz, mint egy 7 éves 1.4-es F Astra Caravan második tulajdonosa (Az első egy német volt). Sok oldalt végig olvastam, tapasztalatszerzés gyanánt az emlitett járgánnyal kapcsolatosan. Sok érdekes tanácsot, megoldást, leírást találtam a különböző topikokban. Szívesen láttam volna (látnék) egy olyan TUDÁSTÁR topikot, ahol ezek a hasznos dolgok, megoldások, tapasztalatok ( Pl a teljesség igénye nélkül: középkonzol ki-be, pollenszürő ki-be, középkonzol- kapcsolók- müszer világítás- izzó csere, Hütő-fütő ventilátor javítás, párásodás stb.) összerakva megjelennénk. Elkerülhető lenne az a sok visszatérő kérdés ugyanazon jelenségről, vagy hibáról. (Nem kellene több 100 oldalt végig olvasni feleslegesen.) Lehetne valahol az első oldalon utalni rá, hogy ELŐSZÖR NÉZZ BE A TUDÁSTÁR TOPIKBA aztán kérdezz. Talán az Adminisztrátoroknak nem volna tul nagy MUNKA összerakni. Nem találtam jobb helyet az ötletemnek a fórumban, de úgy láttam itt fordulnak meg a legtöbben. Itt találhatok leginkább támogatókat, vagy ellenzőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 hidd el nagy munka lenne :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Talán az Adminisztrátoroknak nem volna tul nagy MUNKA összerakni. Nem találtam jobb helyet az ötletemnek a fórumban, de úgy láttam itt fordulnak meg a legtöbben. Itt találhatok leginkább támogatókat, vagy ellenzőket. igen és pont ők vannak a legkevesebbet itt.... Ez tipikusan egy olyan melo lenne amit a forumozoknak kellene felosztani egymás között ki melyik topikokat olvassa át, dolgozza fel és jegyzetelje ki a z értékes infot. Ha neked már van egy gyüjteményed azt lehetne kiindulási alapnak használni.....bár én egy ilyen faq-ot a "csak klubbtagoknak" részbe tudnék elképzelni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Hi All! Nem túl régen csatlakoztam a fórumhoz, mint egy 7 éves 1.4-es F Astra Caravan második tulajdonosa (Az első egy német volt). Sok oldalt végig olvastam, tapasztalatszerzés gyanánt az emlitett járgánnyal kapcsolatosan. Sok érdekes tanácsot, megoldást, leírást találtam a különböző topikokban. Szívesen láttam volna (látnék) egy olyan TUDÁSTÁR topikot, ahol ezek a hasznos dolgok, megoldások, tapasztalatok ( Pl a teljesség igénye nélkül: középkonzol ki-be, pollenszürő ki-be, középkonzol- kapcsolók- müszer világítás- izzó csere, Hütő-fütő ventilátor javítás, párásodás stb.) összerakva megjelennénk. Elkerülhető lenne az a sok visszatérő kérdés ugyanazon jelenségről, vagy hibáról. (Nem kellene több 100 oldalt végig olvasni feleslegesen.) Lehetne valahol az első oldalon utalni rá, hogy ELŐSZÖR NÉZZ BE A TUDÁSTÁR TOPIKBA aztán kérdezz. Talán az Adminisztrátoroknak nem volna tul nagy MUNKA összerakni. Nem találtam jobb helyet az ötletemnek a fórumban, de úgy láttam itt fordulnak meg a legtöbben. Itt találhatok leginkább támogatókat, vagy ellenzőket. Pár megjegyzés. 1: senki nem "kényszerített" arra, hogy végigolvasd a témákat és ne egyből kérdezzél, a te döntésed volt 2: ha kérdeztél volna, akkor sem olyan választ kapsz, hogy "nézd meg negyvenkilencedik oldalt, ott volt róla szó". hanem ha tudja valaki a választ, akkor bevéste volna neked. pont azért jó, hogy így épül fel a fórum, mert ha xy nem tud valamit, megkérdezi, megkapja a választ, és legközelebb már ő tud "segíteni" yx-nek. 3: ez nem egy "segély fórum", hanem 3 hivatalos Opel Klub közös fóruma, ahol ELSŐSORBAN klubtagok boldogítják egymást, nekik, értük létezik. de persze örömmel látunk minden Opel gazdit és érdeklődöt is. az, hogy technikai kérdésekben is próbáljuk segíteni egymást, a torta csak egy szelete. 4: sajnálom, hogy úgy élted meg a dolgot, hogy "több 100 oldalt végig olvasni feleslegesen", mert - még- nem látod, itt a közösségen van a hangsúly. igen sokszor ugratjuk, froclizzuk a másikat, mert barátok is vagyunk, nem csak márkatársak. bár látok némi ellentmondást a felesleges olvasás és a "Sok érdekes tanácsot, megoldást, leírást találtam a különböző topikokban" között, de ugorgyunk. 5: gondolom, nem olvastad a magazin oldalt, mert ott elég sok hasznos infó van : http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...=151&Itemid=105 6: ha hiányát érezted egy összefoglaló elkészítésének, akkor te miért nem állítottál össze egy ilyet ? hiszen te is végigolvastad a témákat ! +1: "varázsszó" az esetek többségében sokat segít ám :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Szerinten Orka ötlete jó, csak már meg van valósítva Mélykék Píísta által belinkelt magazin oldalon. :D Itt meg továbbra is tessék kérdezni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts