Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Azért én alapvetően örülök, hogy itt sikerült megoldanod a Föld energiaínségét ;)

;) :devlish:

Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol:

Hú gecc, mondtam h szóljál, mert elfelejtem. ;)

:lol: :lol: :lol: ;)

Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy )

Megosztás:

Nyáron milyen százalékokkal fogod nyomni ?

Vissazállok a felesre, semmi értelmét nem látom, hogy 33-66%-al járjak. Többet is eszik elektronika nélkül, meg ha bejön egy hidegebb reggel akkor gyalázatossan indul. Vagy ki tudja, az a baj hogy mostanában nem tudtam teletankolni, anyagi okok miatt, hogy fogyasztást mérjek. Csak sejtem, hogy így több etanollal jóval többet eszik.

Megosztás:

;) :devlish:

Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol:

:lol: :lol: :lol: ;)

Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy )

Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam.

Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j ;) ó

Megosztás:

Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével ;) ;) ;) ;)

B+ :P :devlish:

:lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;)

De nem erre céloztam.. ;)

Megosztás:

Nos nem akarlak elkeseríteni, de többet nem igen fogsz kapni érte :lol: Persze legyen szerencséd, és találj egy olyan...(nem is tudom minek nevezem) embert aki ad érte 650-et :lol:

Ezért nem adom el. Féláron biztos nem....

ha hamarabb szolsz megvettem volna 400ért a tiédet mondjuk :devlish:

Annyiért nekem is kell. Akkor árverés ? 420.000 először....

Nem vennék pl nissan almerat, de van fenn 2006os is 1.3ért.... Fastraknak már nincs semmi értékük.

Ez a baj. A nagy válság előtt még volt nekik. Annak idején, lassan 2 és fél éve, még 2007 novemberben, apám 100 darab 10ezrest adott érte. Kerek egymillióért vette. Én meg 120ért a négy felnit gumival. Tehát 1.120.000-be van így ahogy kinéz. Most meg 650ért kéne eladnom? Akkor inkább nem veszek helyette másikat...

Ködlámpa, 2 légzsák, központi zár, riasztó, ennyi az extrám.

Megosztás:

Zoli! Te nagy Operás vagy, hogy a bánatba lehet letiltani a sorkijelölést? :devlish:

Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol:

Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: ;) ;) :P

Vazz... ;) Most lebuktam. :lol:

Mekkora motor duruzsol alattad? 16v, vagy 8v?

SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz.

Megosztás:

felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel?

Hagyd a fenébe a ragasztót, tegyél átmenőcsavart! ;) :lol:

Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: :lol: :lol: ;)

Donatellácska is rajta van a képen? :devlish:

Megosztás:

Ja ja...miután kifaggattalak, esett le hogy adatlapot nézzek. :devlish: Miért nem rakod be aláírásba? Mondjuk a ...egy szar szemét szar alak...-al sincs semmi bajom ;) :lol: :lol:

Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :lol: :lol:

Megosztás:

Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol:

Vazz... ;) Most lebuktam. :lol:

SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz.

De még mekkora szopacs lesz. :devlish: :lol:

Megosztás:

Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :devlish: :lol:

Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol:

De még mekkora szopacs lesz. :lol: :lol:

Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember ;)

Megosztás:

Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol:

Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember :lol:

Ebből a szempontból pont a rossz oldalán. :devlish:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.