Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Azért én alapvetően örülök, hogy itt sikerült megoldanod a Föld energiaínségét ;) ;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: Hú gecc, mondtam h szóljál, mert elfelejtem. ;) :lol: :lol: :lol: ;) Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nyáron milyen százalékokkal fogod nyomni ? Vissazállok a felesre, semmi értelmét nem látom, hogy 33-66%-al járjak. Többet is eszik elektronika nélkül, meg ha bejön egy hidegebb reggel akkor gyalázatossan indul. Vagy ki tudja, az a baj hogy mostanában nem tudtam teletankolni, anyagi okok miatt, hogy fogyasztást mérjek. Csak sejtem, hogy így több etanollal jóval többet eszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ....;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok :lol: ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: Katalizátor vajon miiiiiiiiiiii ? Mi ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Katalizátor vajon miiiiiiiiiiii ? Mi ? :lol: :lol: Hát őőőőőő.... :devlish: :lol: Van benne......... :lol: de a közeljövőben szándékok vannak vele ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Komolyan megrázott amúgy... Nemtudom miért. Fel akart egy kicsit villanyozni.. :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Fel akart egy kicsit villanyozni.. :lol: :lol: :lol: Sikerült :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ;) :devlish: Elvégre környezetvédő vagyok ;) ( ne nézd légyszi, hogy milyen motor ketyeg a kocsimba ) :lol: :lol: :lol: :lol: ;) Nemgáz. Szóval meglesz? vagy még utánna kell járni? Mikor írjak rád? :P ( részemről akár a postai dolog is megoldható amúgy ) Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j ;) ó Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Zoli! Te nagy Operás vagy, hogy a bánatba lehet letiltani a sorkijelölést? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ....Zoli! Te nagy Operás vagy.... Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével ;) ;) ;) ;) B+ :P :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) De nem erre céloztam.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nos nem akarlak elkeseríteni, de többet nem igen fogsz kapni érte :lol: Persze legyen szerencséd, és találj egy olyan...(nem is tudom minek nevezem) embert aki ad érte 650-et :lol: Ezért nem adom el. Féláron biztos nem.... ha hamarabb szolsz megvettem volna 400ért a tiédet mondjuk :devlish: Annyiért nekem is kell. Akkor árverés ? 420.000 először.... Nem vennék pl nissan almerat, de van fenn 2006os is 1.3ért.... Fastraknak már nincs semmi értékük. Ez a baj. A nagy válság előtt még volt nekik. Annak idején, lassan 2 és fél éve, még 2007 novemberben, apám 100 darab 10ezrest adott érte. Kerek egymillióért vette. Én meg 120ért a négy felnit gumival. Tehát 1.120.000-be van így ahogy kinéz. Most meg 650ért kéne eladnom? Akkor inkább nem veszek helyette másikat... Ködlámpa, 2 légzsák, központi zár, riasztó, ennyi az extrám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j :devlish: ó Mekkora motor duruzsol alattad? 16v, vagy 8v? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Zoli! Te nagy Operás vagy, hogy a bánatba lehet letiltani a sorkijelölést? :devlish: Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol: Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: ;) ;) :P Vazz... ;) Most lebuktam. :lol: Mekkora motor duruzsol alattad? 16v, vagy 8v? SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel? Szárnyakat? Képek? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 felraktam az uj szárnyakat. 2mm-rel eláll picit, azt ragasszam? ha igen mivel? Hagyd a fenébe a ragasztót, tegyél átmenőcsavart! ;) :lol: Jahh, éves bérlete van asszem, meg az Operabálról egy csomó közös képen Tüncikével :lol: :lol: :lol: ;) Donatellácska is rajta van a képen? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz. C14SE? vagy C16SE? Szárnyakat? Képek? :lol: Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 C14SE? vagy C16SE? Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish: 16, de minden ki van írva az adatlapon... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 16, de minden ki van írva az adatlapon... :lol: Ja ja...miután kifaggattalak, esett le hogy adatlapot nézzek. :devlish: Miért nem rakod be aláírásba? Mondjuk a ...egy szar szemét szar alak...-al sincs semmi bajom :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ja ja...miután kifaggattalak, esett le hogy adatlapot nézzek. :devlish: Miért nem rakod be aláírásba? Mondjuk a ...egy szar szemét szar alak...-al sincs semmi bajom ;) :lol: :lol: Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Milyen sorkijelölést? Nekem többnyire default. Nekem olyan kéne, hogy új ablakban nyissa meg, ha rákattolok vmi linkre nem a böngészőben...de ilyen sincs... :lol: Vazz... ;) Most lebuktam. :lol: SEre van alakítva :lol: Viszont ott a klíma, ugyh mókás lesz. De még mekkora szopacs lesz. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Azért nem rakom, mert már máshol kiírtam. Akit érdekel az megtalálja, aki meg csak kérdez..... :devlish: :lol: Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol: De még mekkora szopacs lesz. :lol: :lol: Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Donatellácska is rajta van a képen? :devlish: Apuuuu..!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Az aláírásodból eszembe jut, hogy még középiskolába volt egy tanárom aki mindig szar szemét csibész trógernek hívott minket. És hihetetlen gyorsan tudta mondani..... :lol: Jóóóó az, csak a szerszám jó oldalán álljon az ember :lol: Ebből a szempontból pont a rossz oldalán. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 De még mekkora szopacs lesz. :lol: :lol: Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. :lol: CARAVAN :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts