zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Legalább nem koccolod le a visszapillantót. ;) Egyébként nem azt mondtad, hogy raktál le valamilyen lapokat/betonkockákat? :devlish: Annyi betont egyszerre nem tudtam hazahozni, hogy kiérjek a kapuig. ;) Bitumenes hullámlemez. Ja, a legfelső, átszakadtak rajta a palaszegek, és szépen visszahajlott a tető belseje felé. Az a ciki, hogy pont alatta volt a cement, amit a vakoláshoz vettem :lol: Nekem is ilyen van, mondjuk a két ház között valamennyire szélárnyék van, de csak méterenként támasztottam alá, szépen meghajlott, be kell sürítenem majd a leceket. A teraszon az átlátszót viszont egyik évben egyszerűen eltépte a szél. Kell vannam majd egy táblát, de elég szép ára van a víztisztának. De nem is baj, úgy vettem észre egyezik a hullám a bitumenessel, legalább teszek a kocsi fölé egyet bevílágítani. Vagy esetleg :lol: :lol: Ez nagyon jó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Tegnap hiradóba figyeltem az ilyen durva videókat... Elszomorító Ha nézek, kicsit hiányzik a tél ;) Neki sincs tetősínje ;) csak olyan tetőcsomagtartója mint nekem. Én leszedem ha nem kell :lol: Légellenállás, súly - 0,5 lóerő :lol: Ez valami új bikicsunáj életérzés? :lol: A képek jelen formájukba nem kemények :lol: , viszont elég durvák... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ez valami új bikicsunáj életérzés? :devlish: 1-es, leülhetsz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 1-es, leülhetsz. :lol: :lol: :lol: :lol: Ez valami új bikicsunáj életérzés? ;) A képek jelen formájukba nem kemények ;) , viszont elég durvák... :devlish: A téééél :P Üres parkolók ;) kézifék, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 A téééél ;) Üres parkolók :P kézifék, ;) a 3-ból 2 megvan nyáron is! :devlish: :lol: Jó ez így, hogy 2 csúszkálás között itt van a nyár. :lol: 1-es, leülhetsz. :lol: Ellenőrzőt adjak? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 a 3-ból 2 megvan nyáron is! :devlish: ;) Jó ez így, hogy 2 csúszkálás között itt van a nyár. :lol: Ellenőrzőt adjak? :lol: ;) :lol: Igen. de álmos vagyok b*sszameg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 :lol: Igen. de álmos vagyok b*sszameg... :lol: Szintúgy, úgyhogy le is dőlök szunyálni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Szintúgy, úgyhogy le is dőlök szunyálni. :devlish: :lol: Jóccakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 :lol: Igen. de álmos vagyok b*sszameg... :lol: Bennem ma tudatosult, hogy a szabadságom utolsó napját töltöm... :devlish: Ezért kihasználtam a lehetőséget és elaludtam egy párszor. Sztem az időjárás miatt van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Vagy esetleg :lol: ;) Ezen besz..tam.. ;) :P A téééél ;) Üres parkolók :D kézifék, :D Szerinted miért hiányoltam 9.-én a hawat a szlalomon? :D Szintúgy, úgyhogy le is dőlök szunyálni. ;) Mindenki offos? :lol: Én is majdnem elájultam Debrecenből hazajövet de már kipattant a csipa :devlish: no meg a cégirodában végre megismerkedtem az új titkárcsajszival ;) hát az tényleg egy hűűhaaa ;) ;) betyár jól néz ki a csajszibarack :lol: néha meglátogathatna a keverőben.. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezen besz..tam.. ;) ;) Szerinted miért hiányoltam 9.-én a hawat a szlalomon? :D Mindenki offos? :lol: Én is majdnem elájultam Debrecenből hazajövet de már kipattant a csipa :devlish: no meg a cégirodában végre megismerkedtem az új titkárcsajszival ;) hát az tényleg egy hűűhaaa ;) ;) betyár jól néz ki a csajszibarack :lol: néha meglátogathatna a keverőben.. :lol: ;) :P Jaja! Tényleg, vannak új képek a találkozóról. Rajta vagy ahogy felmész a szlalomhoz, meg az is amikor pont jösztök a caravannal ;) Bennem ma tudatosult, hogy a szabadságom utolsó napját töltöm... :lol: Ezért kihasználtam a lehetőséget és elaludtam egy párszor. Sztem az időjárás miatt van. ;) jaja nyomasztó ez a szaridő. Kis nfs shiftel próbálom ellensúlyozni, de nem adja. Bár az E36os 3as bmw jó :D Szép a hangja Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ma munkaszüneti nap van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 .... Nincs kedved kijönni a Lurdyhoz a héten ? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ezen besz..tam.. ;) ;) Szerinted miért hiányoltam 9.-én a hawat a szlalomon? :D Mindenki offos? :lol: Én is majdnem elájultam Debrecenből hazajövet de már kipattant a csipa :devlish: no meg a cégirodában végre megismerkedtem az új titkárcsajszival ;) hát az tényleg egy hűűhaaa ;) ;) betyár jól néz ki a csajszibarack :lol: néha meglátogathatna a keverőben.. :lol: ;) Aha aztán majd bejátszik a sodrófa szindróma... ;) Engem is bejelölt IWIW-en egy testvérpár Szlovákiából, hááát szerintem nem vállanám velük hármasban. :lol: :P ma munkaszüneti nap van? Épitőiparban? Szerinted? ;) Ma kell locsolnom a betont, ki ne égjen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Gyerekek...Nem viccelek...és tök hülyének fogtok nézni...( részeg sem vagyok, és nem is dorogozok ) :lol: DE! Vettem csokipudingot... és ugye alsó réteg puding, felső tejszínhab..Hozzányúlok a tejszinhabhoz... MEGRÁZ... szabályosan kisül 1 kis szikra. Muternak mondtam hülyének nézett... Vettem 1 másik pudingot..kinyitottam mondtam hogy nyuljon hozzá, és őt is megcsapta... MIÉRT??? :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Vegyétek le a susogós melegítőt. :lol: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Gyerekek...Nem viccelek...és tök hülyének fogtok nézni...( részeg sem vagyok, és nem is dorogozok ) :lol: DE! Vettem csokipudingot... és ugye alsó réteg puding, felső tejszínhab..Hozzányúlok a tejszinhabhoz... MEGRÁZ... szabályosan kisül 1 kis szikra. Muternak mondtam hülyének nézett... Vettem 1 másik pudingot..kinyitottam mondtam hogy nyuljon hozzá, és őt is megcsapta... MIÉRT??? :devlish: :lol: :lol: Aha persze...csokipuding. ;) Én elterelem a figyelmét, ti ketten ráugortok, leteperitek a földre, addíg én tartom a dilizubbonyt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Gyerekek...Nem viccelek...és tök hülyének fogtok nézni...( részeg sem vagyok, és nem is dorogozok ) :lol: DE! Vettem csokipudingot... és ugye alsó réteg puding, felső tejszínhab..Hozzányúlok a tejszinhabhoz... MEGRÁZ... szabályosan kisül 1 kis szikra. Muternak mondtam hülyének nézett... Vettem 1 másik pudingot..kinyitottam mondtam hogy nyuljon hozzá, és őt is megcsapta... MIÉRT??? :devlish: :lol: :lol: Már a puding nem olyan, mint régen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Már a puding nem olyan, mint régen :lol: Aha persze...csokipuding. ;) Én elterelem a figyelmét, ti ketten ráugortok, leteperitek a földre, addíg én tartom a dilizubbonyt. ;) Tudtam hogy nem hiszitek :lol: Pedig tényleg!!! Csinálni fogok pudingból erőművet mosmá' azé is :lol: :lol: Zoli! Rugókról van valami hír? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Tudtam hogy nem hiszitek :lol: Pedig tényleg!!! Csinálni fogok pudingból erőművet mosmá' azé is :lol: :lol: Zoli! Rugókról van valami hír? :devlish: Ne tereld a témát! :lol: ;) ;) Érdekes! ki tudja, mit etetnek meg velünk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ne tereld a témát! :devlish: :lol: :lol: Érdekes! ki tudja, mit etetnek meg velünk... :lol: :lol: Komolyan megrázott amúgy... Nemtudom miért. áá nem terelem,csak jó lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Én meg rájöttem miért rángatott, fulladt már napok óta. Ahogy bejöttek a jóidők 33%benzinnel, és 66% etanollal kezdtem járni. Most hogy visszajött a hideg, 6-7fokok, nem akart menni hidegen. Beleöntöttem a fűnyíró kannájából a maradék, benzint javult az arány, megszünt a probléma. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Tudtam hogy nem hiszitek :lol: Pedig tényleg!!! Csinálni fogok pudingból erőművet mosmá' azé is :lol: :lol: Zoli! Rugókról van valami hír? :devlish: Hú gecc, mondtam h szóljál, mert elfelejtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ....Csinálni fogok pudingból erőművet mosmá' azé is :devlish: :lol:.... Azért én alapvetően örülök, hogy itt sikerült megoldanod a Föld energiaínségét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Én meg rájöttem miért rángatott, fulladt már napok óta. Ahogy bejöttek a jóidők 33%benzinnel, és 66% etanollal kezdtem járni. Most hogy visszajött a hideg, 6-7fokok, nem akart menni hidegen. Beleöntöttem a fűnyíró kannájából a maradék, benzint javult az arány, megszünt a probléma. :devlish: Nyáron milyen százalékokkal fogod nyomni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts