Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gabi! Ezt a segéderő dolgot nem igazán értem... :oops: Amúgy meg lesz ám majd nagy sírás rívás amikor Sonique megint kavicsot kap majd a szélvédőjére... :wink: mert nem megy a turbós... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Gabi! Ezt a segéderő dolgot nem igazán értem... :oops: Amúgy meg lesz ám majd nagy sírás rívás amikor Sonique megint kavicsot kap majd a szélvédőjére... :wink: mert nem megy a turbós... :) :D Üdv.: Atommanó Üdv Anti!!! Azért én nem lennék ebben a kavicsban olyan biztos! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hi! Mi van a verdával???? Jól eltűntél már megint... :roll: Láttunk már csodát.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hi! Mi van a verdával???? Jól eltűntél már megint... :roll: Láttunk már csodát.... :wink: Üdv.: Atommanó Hát én már csak ilyen vagyok jövök-megyek elveszek-megleszek!:-))) Voltak érdeklődök de komoly nem igazán volt,bár most van egy aki hitel birálatban van és a ok a bank akkor már viszi is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ha nem vagyok vindisgréc mennyiért?? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 850 lett az alja :) :D :lol: :lol: Szerinted megér annyit a vas??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nem egy szakállas srác vette meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nem egy szakállas srác vette meg? :) Nem ! De ha tudsz egy szakállas srácot akkor jöhet az is aki elöbb hozza lóvét az viszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Mert van itt nálunk egy berepülőpilóta, valami BenZIN vagy mifene, aztán mivel GSÍ-t keres, így mindig leírja az adott gépről a tapasztalatokat.Ezért bátorkodtam megkérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Nem egy szakállas srác vette meg? :) Ma úgy látszik nem értek így első blikkre mindent...köztük ezt sem... :roll: Szeritnem az úgy reális is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Anti, emlékezz vissza Anitagsí hozzászólására!Aztán meg meggyanusítottuk Mélykéket! Na?Rémlik már? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Mert van itt nálunk egy berepülőpilóta, valami BenZIN vagy mifene, aztán mivel GSÍ-t keres, így mindig leírja az adott gépről a tapasztalatokat.Ezért bátorkodtam megkérdezni. Igen igen! Valami rémlik hogy egy másik topikban fikázták a kocsit aztán 2 nap mulva meg jó volt az ára!!! :) :D De ha jól emlékszem Anti felvilágositotta hogy ugyan az volt a két kocsi pontosabban 1!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sajnos 1X én is elhamarkodottan ítéltem meg.Megzavart a lökhárítónélkülisége! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Mert ugye Anti jó fej... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hát az a kép egy kicsit meggondolatlan volt mert sokan az miatt hurrogták le de már össze állt a kép és egyből megváltoztak a vélemények! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Mert ugye Anti jó fej... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Ez igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 És mi is lesz helyette??? Tudom, hogy mondtad már, de elfelejtettem... :roll: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ha minden igaz punto gt, de már golf 3 tdi-n is gondolkoztam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Hát őszintén, ezek közül egyikre sem cserélném le... :roll: :? Azt hittem valami jobbat akarsz... :wink: ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Amúgy maradt meg valami a kocsiból amit nem adsz hozzá, és Anti meg szemérmetlenül lecsaphatna rá... :wink: :roll: :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Ha a srácnak összejön a hitel és kell neki a verda akkor a két tárcsa lekerülhet róla de csak neked!!! :) :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 :roll: :shock: Juhéj... :wink: Mennyiért is számítanád meg... :?: Vagy inkább adok neked vagy 3 chipet, c20xe-hez...és cserélünk... :) :D (Amiből amúgy egyikkel sem indult el a verda...) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Az gáz! Akkor dobd ki őket a kukába! :evil: Mondjuk egy 20as a kettő??????????????? Ha dobsz egy email cimet kapsz egy jó képet róla!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Sok... :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Miért?????????? :evil: :evil: :evil: Akkor meghirdetem az adok-veszek-ben aztán meglátjuk hogy kell e valakinek!!! :wink: :wink: Amugy csak neked venném le !!!! :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts