zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 képet csináltál róla? Egy-kettőt: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Szinte egyik ilyen kategóriás hasonló korúnak sincs. Ugyanez vonatkozik a 3-as Golfokra is. Nissan Almera se kell kb. senkinek. Korra volt kihegyezve a komment, nem a mindenki által tudott tényekre. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Akinek van egy kis esze, és nem milliomos, az meg nem ad el egy szép állapotó F astrát :lol: És ez gyakorlatban is így van, mert sok szépet láttam, és mikor rákérdezem, hogy eladná e, akkor mosolyogva mondták, hogy dehogy is. Aki meg eladná az drágán. Így a kereskedésbe eléggé lepukkantak maradnak, meg leginkább 1.4... ez az én tapasztalatom. 3-as golf :devlish: Mókamiki egy autó :lol: szerintem.... nem tetszik a kopogós műszerfal, a wartburgos km óra világítás (bár künnyű kékíteni, meg számlapozni :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Nem vennék pl nissan almerat, de van fenn 2006os is 1.3ért.... Fastraknak már nincs semmi értékük. Egyetértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Egyetértek. ha hamarabb szolsz megvettem volna 400ért a tiédet mondjuk :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 ha hamarabb szolsz megvettem volna 400ért a tiédet mondjuk :lol: 400-ért???????? Húúú micsoda ajánlat :devlish: Megfontolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Egynégy, fullfapad. Egy milla. LOL Monnyuk egyedül a váltót venném ki belőle. Légzsákot törölték a megrendelésnél... :devlish: Jobb első ajtó meg fújva volt, ügyesen fotózott az ember. Vicc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Egynégy, fullfapad. Egy milla. LOL Monnyuk egyedül a váltót venném ki belőle. Légzsákot törölték a megrendelésnél... :lol: Jobb első ajtó meg fújva volt, ügyesen fotózott az ember. Vicc. Na de kérem! És akkor a leírásban ez áll: "Kifogástalan állapotban tulajdonostól!!.Bevizsgáltatható bárhol, bármilyen szervizben, sérülésmentes!!!!" Bakker :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Na de kérem! És akkor a leírásban ez áll: "Kifogástalan állapotban tulajdonostól!!.Bevizsgáltatható bárhol, bármilyen szervizben, sérülésmentes!!!!" Bakker :devlish: Végülis, már az... :lol: És még nincs is benne olyan kevés km, hogy indokolt lenne ez az ár.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Egynégy, fullfapad. Egy milla. LOL Monnyuk egyedül a váltót venném ki belőle. Légzsákot törölték a megrendelésnél... :devlish: Jobb első ajtó meg fújva volt, ügyesen fotózott az ember. Vicc. Én azt nem értem mitől Caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 400-ért???????? Húúú micsoda ajánlat :devlish: Megfontolom :lol: Esetleg még az elektromos tükrösítés előtt nem? Az sokat dob rajta. Főleg, hogy gyári. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én azt nem értem mitől Caravan. Amitől ez GSI :lol: Vagy a 2 literes motortól vált GSI-vé? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én azt nem értem mitől Caravan. Biztos több állt egymás mögött... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Amitől ez GSI :lol: Vagy a 2 literes motortól vált GSI-vé? :devlish: 95 előtt csak a nagylökösös volt gsi. Utána meg a 2.0 Ennek meg rá van írva az oldalára h gt, meg a piros csík is megvan....bele is gt. Tehát ez gt. Mókás még a félbőr gt belső, mivel az plüss. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Mindehol esik? Itt ramaty idő van, most vittem el az asszonyt melózni, reggel meg mehetek érte. Amúgy kismocival ment volna, nem akartam, hogy valami baja legyen, a multkor is beázott az első lámpája. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Esetleg még az elektromos tükrösítés előtt nem? Az sokat dob rajta. Főleg, hogy gyári. :lol: :lol: Így van....Gyári :devlish: És azóta már fűt is(Hening cartárs jóvoltából) és színe is van klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Egynégy, fullfapad. Egy milla. LOL Monnyuk egyedül a váltót venném ki belőle. Légzsákot törölték a megrendelésnél... :lol: Jobb első ajtó meg fújva volt, ügyesen fotózott az ember. Vicc. Ez aranyár érte... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Ilyen, mikor 2 astra találkozikegymással! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Amitől ez GSI :lol: Vagy a 2 literes motortól vált GSI-vé? :lol: Én azt nem értem, hogy az Opel mikor gyártott olyan kétezer köbcentis motort, ami 120 lóerős. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Én azt nem értem, hogy az Opel mikor gyártott olyan kétezer köbcentis motort, ami 120 lóerős. :devlish: Nocsak nocsak ez a hirdetés csupa kérdőjel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 400-ért???????? Húúú micsoda ajánlat :devlish: Megfontolom :lol: Te mondtad, hogy nincs áruk :lol: 800at egy ténylegesen jó állapotú pár extrát tartalmazó 1.6osért még sírva kiadtam volna. Egynégy, fullfapad. Egy milla. LOL Monnyuk egyedül a váltót venném ki belőle. Légzsákot törölték a megrendelésnél... :lol: Jobb első ajtó meg fújva volt, ügyesen fotózott az ember. Vicc. Ejha ez nem semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május15, 2010 Megoszt Elküldve Május15, 2010 Te mondtad, hogy nincs áruk :devlish: 800at egy ténylegesen jó állapotú pár extrát tartalmazó 1.6osért még sírva kiadtam volna. Ezért nem is adom el :lol: Sírva kiadtál volna 800-at? Nos akkor Hjoe-nak megvan az embere.....pont ilyeneket keress az autójához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Egy-kettőt: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Mi az Istent csinálsz az autóddal Zotyi? Salétrom-savval mosod? :devlish: 1-ikünknek sem rohad így az autója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Mi az Istent csinálsz az autóddal Zotyi? Salétrom-savval mosod? :devlish: 1-ikünknek sem rohad így az autója. Passz, már így vettem. Mindegyik szivacs a padlón csurom víz volt, pedig a dugók a helyükön voltak. De csak ez az oldal volt ilyen, a másik nem. :lol: Bellülről rohadt, mert amíg nem piszkáltam az alvázvédő teljesen ép volt. Ki mondta, hogy a víz vezeti az áramot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Egy-kettőt: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Kép 5 Kép 6 Húúú! Zotya! Ez durva! :devlish: Nekem 93 évvégi az autó, de ennyire nincs elrohadva! Bal oldalon hátul a küszöbön van egy kb. 2 cm-es rozsdafolt és kész! :lol: Mennyi pezóba fájt a javítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts