Sonique Gsi 16V Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Hát én mennék, de meló van... :roll: Üdv.: Atommanó lehet a kocsival ugy csuszkálni hogy max 3 ezerig pörgeted ?!?!? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Simán... Tegnap mikor te már csicsikáltál, mi még bemutatót tartottunk... :wink: Subaru & GSI... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 sonique: grat az uj szerzeményedhez... "csorog" a nyálam. két kézzel cipeltétek feeeeel.. aztarohadt... nem semmi lehetett!!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Na meg bevetettünk egy gördeszkát is... :wink: :roll: de komolyan...bár szeritnem ez csak nehezített a dolgon, de Sonique ragaszkodott hozzá... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 :) :D :lol: Görkori.. vagi lehetett a moci a négy kis keréken.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Elég jó volt a súly lóerő arány... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 :) :D :lol: meg a súlyelosztás is gondolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Igen a súlyt jól elosztottuk... :wink: Mi cipeltünk, Mélykék meg nézte, fényképezett, és röhögött... :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 ....Mi cipeltünk, Mélykék meg nézte, fényképezett, és röhögött... :) :D.... Előre megmondtam, hogy nem fogok tudni segíteni, örülök, hogy élek :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 :) :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 "...örülök, hogy élek..." Na látod ennek mi is örülünk... :wink: Meg különben is elég nehéz volt az a szar, hát ha még Te is ott matatsz... :wink: :) :D :lol: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 :) :D :lol: :lol: :lol: Ej-ej, azt hittem rutinosabb vagy :D Ha nem idézed azt, hogy kinek válaszolsz, akkor az "előnézet" szemlélése mellett nem szoktad megnézni, hogy nem írt-e közben valaki ? " :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Rutionos is vok.. (ettől ugyan még hibázhatok) de most nem erről van szó, ugyanis mindkettőtökön mosolyogtam.. azért nem idéztem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Rutionos is vok.. (ettől ugyan még hibázhatok) de most nem erről van szó, ugyanis mindkettőtökön mosolyogtam.. azért nem idéztem :wink: Az, hogy részben meg voltam/vagyok fázva, az miért pojénos ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Nem az.. hanem elképzeltem ahogy irányitgatod öket.. videozol közben mentális segítséget nyújtasz nekik :wink: Megfázás.. Sorry.. jobbúlást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Nem az.. hanem elképzeltem ahogy irányitgatod öket.. videozol közben mentális segítséget nyújtasz nekik :wink: Megfázás.. Sorry.. jobbúlást... Jóóóóó van na. Kösszii. majd leszz videó is ám róla :) :D :lol: :lol: :lol: :D ui: "C20LET gördeszkán és a liftben" címmel :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Nah ezt már nagyoon vááárom!! :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Tedd már fel... :!: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Február12, 2005 Megoszt Elküldve Február12, 2005 Na meg bevetettünk egy gördeszkát is... :wink: :roll: de komolyan...bár szeritnem ez csak nehezített a dolgon, de Sonique ragaszkodott hozzá... :wink: Üdv.: Atommanó hát a liftbe nem tom hogy akartad volna be vinni egyébként nem iszem hogy nehezitett ugyanis tolni könnyebb mint emelgetni de mivel neked is megérezte a hatad és nekem is szép kis lumbágom van igy inkabb tologalom a deszkán mint feleslegesen emelgetek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Csak majd nehogy gördeszkástúl építsék be... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 gördeszka :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 nevettek rajta, de anno a 650kg-os páncélszekrényt mi is ilyen megoldáson hoztuk befele... amíg el nem tört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 nevettek rajta, de anno a 650kg-os páncélszekrényt mi is ilyen megoldáson hoztuk befele... amíg el nem tört :) A páncélszekrény ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február13, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február13, 2005 ÁÁ! Csak nem kell azt ilyen komolyan venni! :D Holnapra +6 fokot mondanak... :) Reggel közülünk volt egy srác fehér GSivel a Szentmihályi környékén? Vicces dolgokat csinált elöttem! :lol: Ki volt az és pontosan merre? (utca?) Mert én arra felé voltam. Mit is csinált? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2005 Megoszt Elküldve Február13, 2005 Anti! Akkor most már volt a kezeid között egy C20LET, könnyebben lemondasz róla... :) :D Nincs szerencséd ezzel a videózás/segéderő dologgal kapcsolatban, egyszer már volt ilyen feelinged, csak akkor két segéderő is akadt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts