Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hogy én hogy csináltam... Hát én inkább jól túlbonyolítottam, de legalább van benne annyi meló hogy még jobban tetszen :lol: :lol:

Ti meg... valami legyen máá' vééértakarook :lol:

Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol:

Tud de inkább rendelj egy pizzát :l

Elküldve
Szerintetek a víz tud lobogni? Vettem ilyen porkaját és azt írja: a tasak tartalmát öntse a lobogó vízbe. :devlish: :lol:

Mérnem csinálsz rendes kaját? :lol:

Elküldve
Mérnem csinálsz rendes kaját? :lol:

Tud de inkább rendelj egy pizzát :l

Már odatettem sülni a krumplit meg hajítok mellé rántottsajtot :lol: Ezt a poros cuccot inkább visszaküldtem a szekrénybe :devlish:

Elküldve
Am meg érdekel....És ha nem veszek vissza?

Ha gondotok van egymással lehet pénisztméregetni,de ne itt mert szétcsapok köztetek. :devlish:

Amúgy tényleg elcsépelt és gagyi a kék belsőtér,a neonos világításról már nem is beszélek.

Röhej ez a bucsús stílus,sajnos a CS rossz hatással van az emberekre.

Elküldve
Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish:

" arra való " :lol:

Mi régebben uncsim D kadettjának a kipufogójára húztunk gumikesztűt...hihetetlen milyen templóval fújtva fel... :lol: ráhúztuk, 1 másodperc és durr....

Aztán 1 másik gumikesztyűt meg a vonóhorogra húztunk..új járkált vele pár napig :lol: hmm..de jó volt annó a sok fesztivál...akkor csináltunk ilyeneket..pl a vekerifeszten :lol:

Elküldve

Sztrapacska mennyire sz.r hidegen? :devlish: Csak mert ezt hoztam magammal, és besz.rt a cégnél a mikró :lol: Műanyag tálba meg nem tudom hőlégfúvóval melegíteni :lol: :lol:

Elküldve
Sztrapacska mennyire sz.r hidegen? :lol: Csak mert ezt hoztam magammal, és besz.rt a cégnél a mikró :lol: Műanyag tálba meg nem tudom hőlégfúvóval melegíteni :lol: :

Tegyed rá a mocira. :devlish:

Elküldve
Tegyed rá a mocira. :devlish:

Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni :lol: :lol:

megódottam.39227-20100513-sEfYg6.jpg

;) :lol: :lol:

(1-0 a NEM energiatakarékos izzóknak ;) )

Elküldve
Nem mindeki otthon veri a makkost! :lol:

:lol:

Ennek a pár napnak a tanulásról kéne szólnia...De mindíg úgy vagyok vele...holnaptól.. hétfő óta holnaptól tanulok :devlish:

Bacccccameg...ma se fogok kerékpározni :lol:

Elküldve
:lol:

Ennek a pár napnak a tanulásról kéne szólnia...De mindíg úgy vagyok vele...holnaptól.. hétfő óta holnaptól tanulok :devlish:

Bacccccameg...ma se fogok kerékpározni :lol:

Me'? Vizibringáról nem hallottál még? :lol:

Elküldve
Me'? Vizibringáról nem hallottál még? :lol:

Hát de..Van az a bogár volkswagen alakú :devlish: Balatonon minden strandon van belőle, meg a delfin alakú. Astra alakú/nagyságú kár hogy nincs.. leszakadna az ég azzal járnék.. de azon is kifesteném a felnit mégha műanyagból van akkoris :lol:

Ja igen Dáw és a tetősínt is levenném még mielőtt kérdeznéd :lol:

Elküldve
mert? Mibaj van vele? :P

Majd rájössz ;) :lol:

Csajoznál és nem fórumoznál..... ;)

Kb én is inkább :lol: :lol:

Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni :lol: ;)

Kojak megoldotta ;) igaz nem traktormotoron de azt mondják a népek jó volt.. :devlish:

Elküldve
A nem világítósat marhanehéz világítóssá tenni. Átteszed a rugót, réz vezetőt, izzót, elemet, meg a tetejét a gombbal. :devlish:

Az én esetemben egy picit alakítani kellett, mert nem akart összeállni az egész. Szikével ki kellett vágni egy keveset a nem világítós kulcs házábol, hogy a réz érintkezőt be lehessen tenni, de azonkívül kb az amit mondtál.

Sp az a merci :lol: szép szerintem is, hátsó recaro nélkül is :lol:

Elküldve
Szerintem teletolta az okos vizzel a kipuff rendszerét... :devlish:

És ez a szárítási folyamat? :lol:

Jól működik arrafelé az autó mosó. Nem spórolnak a vízzel. :lol:

Elküldve
Holnap még nézegetem az "év hülyéje" című képeket ahol a marha egy dízel blokkon próbál kaját melegíteni

Mi bajod ezzel? Turbónál szoktuk a konzerves kaját melegíteni, berakod 10kor délre kész :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.