Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez egy érdekes helyzet, mert a srác rendelt tőlem egy komputert,

amit elvileg a jövő héten le is postázok neki, a saját beállításaival.

Viszont elfelejtette említeni, hogy nagykereskedést akar nyitni

belőle... :) Mert akkor felvilágosítottam volna hogy ez nem polcos

termék, nem tudok naponta új komputert adni. Az meg mondjuk nem

nagyon érdekel, hogy valaki eladja drágábbért, ügyes üzletember.

Csak nemtom a garanciáját hogy oldja meg. 8)

Szerintem ez így akkor se korekt-Szerintem.

Megosztás:

Mindaddig korrekt a dolog, amíg Gabitól vásárolja a dolgot, és ezt árulja magasabb áron...de ha már koppintja és saját maga állítja elő, na az már pofátlanság... :roll:

Kéne rendelni tőle vagy 20 db-ot, aztán meg jól nemelhozni... :roll: :) :D ..na persze meg nem kifizetni... :roll:

vagy elhozni és nem kifizetni... :roll: :lol:

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Anti!

Skodára cserélted a GSi-t? Azt szokták csodának becézni... :)

Egyébként meg Nekem mindegy, ki mennyiért adja tovább, csak nem

szerencsés a dolog, mivel supportot is kell hozzá vállalni (egyedi

beállítások, szoftverfrissítés, opciók hozzáépítése).

De tegnap leíméleztük a dolgot.

Megosztás:

A tetokarpitomon fura csikok vannak!Szerintetek mivel probaljam meg kitakaritani?Hosszanti iranyban vannak a csikok a vezeto oldalon es az anyos ules felett is harom csik! :)

Kicserelni eleg sok melo lenne ahogy elnezem!

Hát ha ugyanabból az anyagból van az Astra tetőkárpitja, mint a Kadetté, akkor az a lényeg hogy próbáld minél kevésbé vizezni. A víztől ugyanis leázik a vékony textil az alatta levő papírról :arrow: tetőkárpit kuka. Úgyhogy kevés víz, sok tisztítószer (lehetőleg olyan ami jó habképző), és gondos szárítgatás. Mondjuk én tetőkárpitot ezzel nem próbáltam, de ajtókárpitra bevált a Vanish OxiAction :wink:

Megosztás:

OFF mint tudod Pista elköltöztem otthonról Nagyimmal élek egy kertesházban és az ilyen kiadások általában rám maradnak :idea: ON

so a c20let itt van a házban csővek formájában :) :D

Így már értem, csak azt hittem az autó vízcsövei kapcsán írtad az összeget :roll:

Majd nyárra összegyűjtögetsz, annyit, hogy nézelődj a ménes kapcsán 023.gif

Megosztás:

á már nem először van, hogy bukom az álmaim.

nade nem sírok legalább van 1 betegágyam, de rá van írva GSI16V :)

így marad a tipikus magyar tuner megoldás: szépen lassan mint csillag megy az égen, autót építeni csak így lehet (JA után szabadon.)

Megosztás:

nemtom :roll: panel nem gyere be laktam ott 2x is... nagy fos.

Már nem azért,h bkit is megsértsek, akkor már inkább téglaház saját fűtéssel kevés örült szomszéddal!

2 apróbb megjegyzés. Elképzelhető panelház is saját fűtéssel - értsd : nem távfűtéssel -. Téglaházban ugyanúgy lehetenek örült szomszédaid, mint ahogy családi házban is. Bár a négyzetméter/fő érték nagyobb az első két esetben, így a valószínűsége is, hogy ilyesmi bekövetkezik :wink:

Megosztás:

igencsak mind2 panelban ahol laktam (district XI) fűtés nem ért semmit, mert hiába lett hőszigetelve az egész lakás lefagytunk... tégla meg jobban megtartja a hőt :idea: az örült szomszéddal nem lehet micsinálni... az 1ik helyen 6 éven át hallgattam minden este, ahogy ... na mind1, a lényeg életveszély volt :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.