Opeles90 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Alig várom a holnapi napot, végre megyünk horgászni. Utoljára tavaly júliusban a balatonon horgásztam. Tegnap elővettem a felszerelést..a két fenekezőbot 2-2 horgára még a balatoni csonti rá volt száradva :) :) Emlékszek úgy voltam vele, nem szedem le, úgyis kint van a teraszon a 2 bot , holnap még visszalógatom. Csak másnap esett az eső és nem mentünk ki. Azóta rajta van.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Nos... a 4500 forintos bünti a 7000 forintos fizetéshez, valóban tanulságos. De aki tele van pénzel, mint kutya bólhával, nem nagyon fogja érdekelni a büntetés...és tanulni sem fog belőle. Teszem azt mondjuk egy kő gazdag hülye gyerek aki minden hónapba kap 500ezret aputól zsebpénzként, nem fogja meghatni a 30ezer forint bírság. Szóval ezek az összegek csak ránk "szegényekre" van tanulságos szándékkal :D Hehe, ma belefutottam egy buzgó mócsing fakabátba. Megállít, tiszteleg és azzal kezdi, hogy kapar vagy itt hagyja az autót? Mondom egyik se, orra alá dugtam a műbizit, meg a rendeletet.....kis hümmögés után vigyorgás....látom felkészült :D . Aha, mondom nem azért fizettem 18000-et érte, hogy lekaparhassam. :) Igazából nem értem a dolgot. Annyira nem sötét a fóliám, és elöl direkt nincs is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hehe, ma belefutottam egy buzgó mócsing fakabátba. Megállít, tiszteleg és azzal kezdi, hogy kapar vagy itt hagyja az autót? Mondom egyik se, orra alá dugtam a műbizit, meg a rendeletet.....kis hümmögés után vigyorgás....látom felkészült :D . Aha, mondom nem azért fizettem 18000-et érte, hogy lekaparhassam. :) Igazából nem értem a dolgot. Annyira nem sötét a fóliám, és elöl direkt nincs is :) Erről ennyit! :D :D Gondolom hogy elképzelte már a bunkó rend őre, hogy ma szerepelhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hehe, ma belefutottam egy buzgó mócsing fakabátba. Megállít, tiszteleg és azzal kezdi, hogy kapar vagy itt hagyja az autót? Mondom egyik se, orra alá dugtam a műbizit, meg a rendeletet.....kis hümmögés után vigyorgás....látom felkészült :D . Aha, mondom nem azért fizettem 18000-et érte, hogy lekaparhassam. :) Igazából nem értem a dolgot. Annyira nem sötét a fóliám, és elöl direkt nincs is :) Ha az első ablakon nincs semmi fólia,akkor elmehet a picsába,szó szerint. A hátsókat akár be is lemezelhetem a jogszabály szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ha az első ablakon nincs semmi fólia,akkor elmehet a picsába,szó szerint. A hátsókat akár be is lemezelhetem a jogszabály szerint. Persze.. Gyárilag pl az astra f van... se oldalt se hátul üveg. Azt is lekapartatná a sügér..? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Persze.. Gyárilag pl az Astra van... se oldalt se hátul üveg. Azt is lekapartatná a sügér..? :) :) Erről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ha az első ablakon nincs semmi fólia,akkor elmehet a picsába,szó szerint. A hátsókat akár be is lemezelhetem a jogszabály szerint. Megtette :) Persze.. Gyárilag pl az astra f van... se oldalt se hátul üveg. Azt is lekapartatná a sügér..? :) :D Ne is mond. A céges 206-ból a "van" kivitel miatt alig lehet kilátni. Y kereszteződésben akrobata mutatvány kinézni belőle jobbra. Legszívesebben nekiestem volna már a nagy flex-el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Megtette :D Ne is mond. A céges 206-ból a "van" kivitel miatt alig lehet kilátni. Y kereszteződésben akrobata mutatvány kinézni belőle jobbra. Legszívesebben nekiestem volna már a nagy flex-el..... Hát igen ez olyan.. én vezettem ilyen vitot de szörnyű....Csak a kis kabin és kész.. :) na meg oldalt a két tükör ami segít... Viszont én sávváltásnál szeretek hátrapillantani, mert volt olyan az astrával hogy nem pillantottam oda próbáltam sávot váltani és egy yugo volt a holttérben. Aztán csak azt hallottam hogy dudál és fékez... Szégyelltem magam nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ne is mond. A céges 206-ból a "van" kivitel miatt alig lehet kilátni. Y kereszteződésben akrobata mutatvány kinézni belőle jobbra. Legszívesebben nekiestem volna már a nagy flex-el..... Soha nem hiányoztak a hátsó ablakok. Az első 100EKm-t ilyen céges fossal tettem meg: Tükörből tolatni és elfelejteni a hátsó ablakokat tökéletes! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Soha nem hiányoztak a hátsó ablakok. Az első 100EKm-t ilyen céges fossal tettem meg: Tükörből tolatni és elfelejteni a hátsó ablakokat tökéletes! :) Úgy is kell azt. Nem lopta az ember a nyakát, hogy feleslegesen tekergesse. :D A gond ott van, amikor jobbra sávot akarsz váltani vagy Y kereszteződésben jobbra ki kéne nézni. Akkora holttere van annak a kis szarnak, hogy egy IFA belefér, nem egy személyautó. Megoldás lenne egy normális tükör vagy legalább valami kiegészítő vacak amivel be lehetne látni abba a lyukba a jobb oldalon. A főnök nem áldoz rá, mert nem ő jár vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ha sávot váltok ilyennel,akkor irányjelző ki és óvatosan húzom jobbra,ha dudálnak akkor vissza. :) Y-ba pedig úgy állok meg,hogy kilássak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ha sávot váltok ilyennel,akkor irányjelző ki és óvatosan húzom jobbra,ha dudálnak akkor vissza. :) Y-ba pedig úgy állok meg,hogy kilássak. Akkor te sem tudsz jobb megoldást :) Y-ba meg kibújok az övből, akkor kilátok annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Akkor te sem tudsz jobb megoldást :) Y-ba meg kibújok az övből, akkor kilátok annyira... A kosaras felépítményű Opel Movanónknak is van egy elég komoly holt tere. Középső tükörből semmit se látsz, pedig van hátra ablak... meg az oldal tükrök is pont a lényeget nem mutatják. a hátsó tengelytől két méterre lévő kosarat. :) Ami még túl is lóg. Itt egy kép róla, éppen áramszedős gépkocsi lett belőle. :D :D Vagy új főkapcsoló. Lekapcsoltuk "távirányítással" a védelmet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Mindössze3 hozzá kell szokni ahhoz, hogy nem látsz ki úgy, mintha körablakos lenne. :D Amúgy én nem tudom, de még sokasem néztem ki a hátsó ajtó ablakain. :D Lehet azért, mert megszoktam a Vivarót. Egyértelmű viszont, hogy ha kis autóban rosszak a tükrök, csak kín szenvedés :) De pl a Vivaróban (és az ilyen kisteher-kisbuszokban) nagyon jól eltalálják a tükröket, mindent mutat amit kell (2 sáv oldalra, és az alsó kis tükrökben meg a holttér is nagyon jól látszik!) Viszont a Fabia jobb oldali kis tükrei :) azok valami szenzációsak... :D Pont mint a 4-es Golfoknál. Szerintem az Astra tükrök az átlaghoz képest igen is jók! Föleg a Facelift utániak, azokban mégjobban lehet látni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Mindössze3 hozzá kell szokni ahhoz, hogy nem látsz ki úgy, mintha körablakos lenne. :D Amúgy én nem tudom, de még sokasem néztem ki a hátsó ajtó ablakain. :D Lehet azért, mert megszoktam a Vivarót. Egyértelmű viszont, hogy ha kis autóban rosszak a tükrök, csak kín szenvedés :) De pl a Vivaróban (és az ilyen kisteher-kisbuszokban) nagyon jól eltalálják a tükröket, mindent mutat amit kell (2 sáv oldalra, és az alsó kis tükrökben meg a holttér is nagyon jól látszik!) Viszont a Fabia jobb oldali kis tükrei :) azok valami szenzációsak... :D Pont mint a 4-es Golfoknál. Szerintem az Astra tükrök az átlaghoz képest igen is jók! Föleg a Facelift utániak, azokban mégjobban lehet látni! :lol: Ez VW konszern szokás, így kevésbé letörhető talán a jobbos tükör. Egyébiránt megoldható egy angliai példányról szerzett bontott jobbos tükörrel, ami viszont teljes értékű. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 A színazonosságból kiindulva a barna. ;) Amikor nagyon változtathatnékom támadt, akkor is csak a vörösig jutottam, szőke nem voltam soha. Vörös.... :D asszony is az. ;) Akkor elismered, hogy bárkivel előfordulhat? Hogy mennyire nehéz betartani...hát nem is tudom :D Mikor az embernek ezer dolga akad, és késésbe van, nehéz 50-el, vagy táblánál 40-el végig szambázni egy jó hosszú úton :D Csinálják az elkerülőket a 85-ös fűúton, kint van a 70, majd az 50-es tábla is, még hétvégén is amikor senki nem dolgozik ott. :D Ki a túró lassítt, meg minek? Aztán majd csak előfordul valakinek, hogy ott is lehet pénzt gyüjteni. Meglehet. De megvan az előnye a nagypapis stílusnak is. :) :lol: Bár ez tegnap nem igazán jellemzett. Győr-Gyarmat, és vissza távon. :) :D Na és mi a legújjabb szerzemény? Fér még valami a kocsiba? :D Tudjátok min töröm az agyam? A GSI-mociháztetőn. Vagy caravánon nagyon bénán áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Ez VW konszern szokás, így kevésbé letörhető talán a jobbos tükör. Egyébiránt megoldható egy angliai példányról szerzett bontott jobbos tükörrel, ami viszont teljes értékű. :D Ez idáig fel sem ötlött bennem. :) Milyen igazad van! :D Holnap úgyis megyek bontó közelébe, ha lesz ilyen mint az enyém meg is veszem! :D Köszi a tippet! :lol: Csinálják az elkerülőket a 85-ös fűúton, kint van a 70, majd az 50-es tábla is, még hétvégén is amikor senki nem dolgozik ott. :) Ki a túró lassítt, meg minek? Aztán majd csak előfordul valakinek, hogy ott is lehet pénzt gyüjteni. Berettyóújfalunál a berettyóhidat csinálták kb fél éve... A 40-es tábla még mindíg kint van, és szoktak trafizni is. :D Szerintem ez a szemétség! Lakott területen belül értem az óvatosságot, de Új, nyílt úton minek is a 40-es korlátozás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Berettyóújfalunál a berettyóhidat csinálták kb fél éve... A 40-es tábla még mindíg kint van, és szoktak trafizni is. :) Szerintem ez a szemétség! Lakott területen belül értem az óvatosságot, de Új, nyílt úton minek is a 40-es korlátozás? :D Még az a szerencse, hogy eltörölták a vasúti átjáróban a 30-at, mert Győrben van vagy 10 ezer éve nem használt iparvágány. És persze azoknál is szoktak mérni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Soha nem hiányoztak a hátsó ablakok. Az első 100EKm-t ilyen céges fossal tettem meg: Tükörből tolatni és elfelejteni a hátsó ablakokat tökéletes! :) Sziasztok! Én Renault expressel leizzadtam egyszer! Írtam a menetlevelet, aztán önindító, és tolat a parkolóból. Egyszer csak bumm! Mi az isten?!! Kiszállok. Hát egy görbebotos mamóka mögém settenkedett! Nagy szerencsém volt, hogy volt annyi esze, hogy a botjával végighúzott a kasznin! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Sziasztok! Én Renault expressel leizzadtam egyszer! Írtam a menetlevelet, aztán önindító, és tolat a parkolóból. Egyszer csak bumm! Mi az isten?!! Kiszállok. Hát egy görbebotos mamóka mögém settenkedett! Nagy szerencsém volt, hogy volt annyi esze, hogy a botjával végighúzott a kasznin! Tolató autó mögé nem megyünk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Tolató autó mögé nem megyünk! Lengő teher alá nem állunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Lengő teher alá nem állunk! :) A gép hatósugarába nem állunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 A gép hatósugarába nem állunk. :) (forgási síkjába) Részeg csajt nem dugunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Kormozás megoldva... :) Részletek a dizel topikban Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Részeg csajt nem dugunk! :) Válogatós f4sznak,kutyában a helye! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts