Tiv. Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Érdemes lenne utánanézni, mert elöbb pesten hozzák eztet a rendeletet, de onnan egy mozdulattal átveszik az egyéb nagyvárosok is, oszt azon kapja magát az ember pár év mulva, h be sem hajthat a komplett városba. És ebben az a vicc, h ez nem vicc, mert tervezik. :) Kék matricával még nem bacogatnak. Mire jó az öreg Dízel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mire jó az öreg Dízel. :) Semmire, színvak volt a vizsgáztató. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mire jó az öreg Dízel. :) Az évjárata számított inkább, nem az hogy mivel megy. :) Enyém is kéket fog kapni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Itt egy cikk de ha jól értelemezem akkor a 94-es korosztály nem nagyon rúghat labdába. Ezt olvastam, de úgy tudom, h c14nz mocival valami 2000-ig gyártottak f astrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Semmire, színvak volt a vizsgáztató. :D :) :) :D :D :D :lol: Jaaaaj.... egy benzines hányszor halt volna meg faterom keze alatt amikor szállít vele 450-500 kilókat futó nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Semmire, színvak volt a vizsgáztató. :D :) Jaja... ott a pont...:) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Ezt olvastam, de úgy tudom, h c14nz mocival valami 2000-ig gyártottak f astrát... Oké, de konrétan ez rajtad nem segítt, a tied 94-es. :) :) :D :D :D :lol: Jaaaaj.... egy benzines hányszor halt volna meg faterom keze alatt amikor szállít vele 450-500 kilókat futó nélkül :D Ja, hogy kinyírni kell? Hozzátok ide! ;) :D A tied mikor tilt? Ja bocs tudom kifelejtették belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Oké, de konrétan ez rajtad nem segítt, a tied 94-es. :) Ja, hogy kinyírni kell? Hozzátok ide! :lol: :) A tied mikor tilt? Ja bocs tudom kifelejtették belőle. :D az adagolón beállítom hogy mikor "tiltson" :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 az adagolón beállítom hogy mikor "tiltson" :) Nekem a jobb lábam adagol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Nekem a jobb lábam adagol. :) A tiltás is kinyírás :D :) :D legalábbis ott pörgetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Nekem a jobb lábam adagol. :) A jobb lábad akkor beleadagol akár 12 literes fogyit is. A miénk max 7-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 ... Unatkozó vegyész :) :) Ezt csináld távirányítósra, és helyezd a rendszám alá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 A jobb lábad akkor beleadagol akár 12 literes fogyit is. A miénk max 7-et. Pont ezt akartam mondani :lol: :D Unatkozó vegyész :) :) Ezt csináld távirányítósra, és helyezd a rendszám alá :D :D Addigra már sztem elpárolog..kint van lefedve 1 dobozban az erkélyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mai nap eredménye: fenn a 256 hűtött tárcsa. Nagyon fincsin működik. :) thx spzoltán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mai nap eredménye: fenn a 256 hűtött tárcsa. Nagyon fincsin működik. :) thx spzoltán :lol: Idegesítsé' még Te is... :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Idegesítsé' még Te is... :) :) :D :D Hátul dobfék ami rossz már, elől simer 2 hónapos fékbetétek... Nah? :D A francot érdekli hogy milyen :lol: csak működjön Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mai nap eredménye: fenn a 256 hűtött tárcsa. Nagyon fincsin működik. :) thx spzoltán :D mai nap eredménye: reggel javítás vagy 3 óra, aztán ledefektelt a holland, délután meg összetört a fényszórója, kivi vok milyen ciriburi lesz abbol is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mai nap eredménye: fenn a 256 hűtött tárcsa. Nagyon fincsin működik. :) thx spzoltán :D Maradt az eredeti főfékhenger? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 A mai nap eredménye: végre megint kocsival! :) Egyszerűen iszonyatos szabadságérzetet tud adni az embernek... amíg nem volt, busszal jártam, de ha elmegyek a vasútállomásig a barátnőmért, meg ketten bemegyünk a városba, meg hazajövünk, az 1250 HUF... kocsival sokkal jobban megéri még mindig. De ezeken az egy megállós, háromszor átszállós akciókon, amiket itt Fehérváron kell csinálni, állítom, még taxival is sokkal gazdaságosabb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 A mai nap eredménye: végre megint kocsival! :) Egyszerűen iszonyatos szabadságérzetet tud adni az embernek... amíg nem volt, busszal jártam, de ha elmegyek a vasútállomásig a barátnőmért, meg ketten bemegyünk a városba, meg hazajövünk, az 1250 HUF... kocsival sokkal jobban megéri még mindig. De ezeken az egy megállós, háromszor átszállós akciókon, amiket itt Fehérváron kell csinálni, állítom, még taxival is sokkal gazdaságosabb... Tegnap én se bírtam már tovább és kocsikáztam egy laza 25 km-t kocsival a környéken. :D Közben szólt a mötááál. :D :D Amúgy ma a fehérvári állomáson kigyulladt egy M40-es (púpos) mozdony. Négy tűzoltó autó jött ki. Aztán úgy akarták eloltani a tüzet, hogy bekapcsolva volt a felsővezeték, valamint a forgalmista úgy akarta meneszteni a veszprémi vonatot, hogy a vágányokon keresztül volt húzva a tömlő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Oké, de konrétan ez rajtad nem segítt, a tied 94-es. :) Ja, de ha tudja az euro akárhányat, akkor mi köze hozzá a gyártási évnek? Csak a logikát nem értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 A mai nap eredménye: végre megint kocsival! :) Egyszerűen iszonyatos szabadságérzetet tud adni az embernek... amíg nem volt, busszal jártam, de ha elmegyek a vasútállomásig a barátnőmért, meg ketten bemegyünk a városba, meg hazajövünk, az 1250 HUF... kocsival sokkal jobban megéri még mindig. De ezeken az egy megállós, háromszor átszállós akciókon, amiket itt Fehérváron kell csinálni, állítom, még taxival is sokkal gazdaságosabb... Én meg autóztam majdnem 50 km.-t hozzátok, hogy befizessem a csekkemet a Citibankban. Mivel a Veszprémit bezárták. De megsimogattam az öregasszony orrát. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Tegnap én se bírtam már tovább és kocsikáztam egy laza 25 km-t kocsival a környéken. :D Közben szólt a mötááál. :D :lol: Amúgy ma a fehérvári állomáson kigyulladt egy M40-es (púpos) mozdony. Négy tűzoltó autó jött ki. Aztán úgy akarták eloltani a tüzet, hogy bekapcsolva volt a felsővezeték, valamint a forgalmista úgy akarta meneszteni a veszprémi vonatot, hogy a vágányokon keresztül volt húzva a tömlő. :D :) :) :D hmm.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Hátul dobfék ami rossz már, elől simer 2 hónapos fékbetétek... Nah? :D A francot érdekli hogy milyen :D csak működjön Nekem pont az a bajom hogy már idegesítően sz.rok az elsők, de nincs pénzem megcsinálni. :) Jövő hónapra remélem összejön, így most többet pihen mint szokott, ma is itthon volt egész nap, és a Zafirával mentünk dolgozni mind a 2-en. Ha járok vele akkor annyira nem tűnik vészesnek (azt leszámítva hogy megnéztem milyen állapotok vannak ott, és inkább visszatettem a kereket hogy ne is lássam :D ) de bármilyen másik autó után beleülök akkor kicsit szenvedősen "méénemállszmáármeeeeg" érzésem van benne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 :) :) :D hmm.. :D Mozdonyvezető szólt, hogy "ember..." :D Aztán körbejárt és az ötödik vágányon elhagyhatta az állomást. Amúgy a 3. vágányon történt az eset ésa veszprémi a másodikról akart kimenni. A felsővezetéket meg még időben kikapcsolták és rádobtak egy földelést. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts