Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

:D mondjuk szo mi szo nekem is sikerült már pár dolgot elhagynom... :)

13 ropeszért másolnak immós kulcsot. :) Asszem inkább elhozom a gárdonyi állomásról az opelkulcsot, amit elhagytak már vagy két éve ott és odaadták a forgalmistának, aztán csak tollat másoltatok, az immot meg hozzá taníttatom az ECU-hoz. :D :D

Megosztás:

Szerintem meg Hening, és JOhnny cartárs egyértelműen jelezte, hogy normálisan írjunk az oldalra! Frászt kapok ezektől a dedós rövidítésektől, nem egy harmad rangú chat oldalon vagyunk.

Khmm...akkor másokat is osszál már le majd ez ügyben!Köszönöm! :)

Meg pár hiányzó ékezet,pont,kérdőjel stb miatt is...

Ja és a j0hnny-ban az ott nem O,hanem 0.

Megosztás:

Én se tudtam, de inkább ne szokjon :)

Vettem 2 pakli magyarkártyát... az amivel eddig játszottunk bent, foghíjas lett... Nemtom hol a piros alsó.. :)

Rajzolj egyet egy darab papírra. :D Nincs a pakliban egy plusz üres lap? Pár kártyacsomagban volt ilyen, arra azt rajzoltál amit akartál ha elveszett egy.

Megosztás:

Rajzolj egyet egy darab papírra. :) Nincs a pakliban egy plusz üres lap? Pár kártyacsomagban volt ilyen, arra azt rajzoltál amit akartál ha elveszett egy.

Sajnos az nincsen. Amit most vettem abban van.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez de durva.

Vasárnap úgy néz ki, hogy megyünk horgászni :D :)

Környékbeliek, van valami tapasztalatotok a keleti-főcsatornáról??

Megosztás:

Vasárnap úgy néz ki, hogy megyünk horgászni :D :D

Környékbeliek, van valami tapasztalatotok a keleti-főcsatornáról??

Le van rabolva mindenfele :D talán még a Balmazújvárosi szakaszon van is némi esély egy adag töltésen rallizás után de a többi ttuti halott mert vagy hálóval vagy varsával vagy műszaki pecával van tele.. :)

De ha esetleg van kedved/kedvetek felénk járni.. :) Lehet én is kint leszek akkortájban :lol: :D ha nem dolgozok.. :D

Több info. :D

Megosztás:

Le van rabolva mindenfele :D talán még a Balmazújvárosi szakaszon van is némi esély egy adag töltésen rallizás után de a többi ttuti halott mert vagy hálóval vagy varsával vagy műszaki pecával van tele.. :)

De ha esetleg van kedved/kedvetek felénk járni.. :) Lehet én is kint leszek akkortájban :D :D ha nem dolgozok.. :D

Okés! Mondani fogom. Én is ezt hallottam, hogy lehálózták...Horgászportálon olvastam hogy " akiknek a nevét nem szabad kimondani ősszel lerombolták az állományt". Francba... :D Minden jó helyet kivégeznek..tavaly előtt ősszel a Kati erecskét hálózták le, előtte volt hogy fogtam belőle félkilóstól nagyobb kárászt.. utánna...max néha 1-1 naphal. Aztán most ez is. :lol:

Ez a földesi kis tó ilyen magán tó, mint például a vekeri? hogy meg kell venni kilóra a kifogott halat? Plusz még a bérlet/napijegy ára.

??

Megosztás:

Ez a földesi kis tó ilyen magán tó, mint például a vekeri? hogy meg kell venni kilóra a kifogott halat? Plusz még a bérlet/napijegy ára.

??

Ez egyesületi tó, a napijegybe benne van 6 kg potyka (vagy amúr -az most, hogy 1 vagy 2 db a 6 kiló az más kérdés de 6 kg felett a tagok sem vihetik el), folyami harcsára nincs se tilalom se méretkorlátozás, kárász meg egyéb ilyesmiből asszem 3 kg fogható :) de a honlapon minden fent van, olvass visszább.. :)

Megosztás:

Ez egyesületi tó, a napijegybe benne van 6 kg potyka (vagy amúr -az most, hogy 1 vagy 2 db a 6 kiló az más kérdés de 6 kg felett a tagok sem vihetik el), folyami harcsára nincs se tilalom se méretkorlátozás, kárász meg egyéb ilyesmiből asszem 3 kg fogható :) de a honlapon minden fent van, olvass visszább.. :D

Rendben :D Megvan a link,eddig nem láttam :D :)

Átolvastam, viszont csak a napijegyet láttam. Bérletet nem lehet venni?? Éves bérletet

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.