daykiller Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Te eléggé sokmindent elhagyogatsz nemde? :) 2008 nem az én évem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 2008 nem az én évem. :) :D mondjuk szo mi szo nekem is sikerült már pár dolgot elhagynom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 :D mondjuk szo mi szo nekem is sikerült már pár dolgot elhagynom... :) 13 ropeszért másolnak immós kulcsot. :) Asszem inkább elhozom a gárdonyi állomásról az opelkulcsot, amit elhagytak már vagy két éve ott és odaadták a forgalmistának, aztán csak tollat másoltatok, az immot meg hozzá taníttatom az ECU-hoz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szerintem meg Hening, és JOhnny cartárs egyértelműen jelezte, hogy normálisan írjunk az oldalra! Frászt kapok ezektől a dedós rövidítésektől, nem egy harmad rangú chat oldalon vagyunk. Khmm...akkor másokat is osszál már le majd ez ügyben!Köszönöm! :) Meg pár hiányzó ékezet,pont,kérdőjel stb miatt is... Ja és a j0hnny-ban az ott nem O,hanem 0. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Az ziher! Fehér. :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Az ziher! Fehér. :) :) :D :D :D Néger kedden is bejöjjek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Khmm...akkor másokat is osszál már le majd ez ügyben!Köszönöm! :) Meg pár hiányzó ékezet,pont,kérdőjel stb miatt is... Ja és a j0hnny-ban az ott nem O,hanem 0. Egy szóval központozás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Néger kedden is bejöjjek? :) Zseblámp1nát is lehet venni. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szépen szól az astrában? Agyalok rajta én is, hogy kap egy ilyen fejet. :) Cégesbe is ilyen van, de nem USB-s. NAgyon jó cuccnak tűnik, és szól rendesen. Tuskóba most 20 ropiért adják. http://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/me...0u_front_lg.jpg nekem ilyen van és ***** jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Adj két botot, egy gumikötelet és én rájövök hogy dugjam meg, mint egy kib@szott McGyver. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Adj két botot, egy gumikötelet és én rájövök hogy dugjam meg, mint egy kib@szott McGyver. :) :D :D Az ziher! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Micsodi magasröptű eszmefuttatások vannak itt ma :) El is fáradtam, megyek is aludni, reggel 3kor úgy is kelünk, és hátha nem is kell hazajönni, mint hétfőn is, meg előző hétfőn is. Na megyek is, alszok is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Valakinek olcsó isuzu? 220e Nem is tudtam, hogy a kesztyűtartó fedele le szokott esni... :) Láttam pár darabnál a használtautón: pl a3-as képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Mégse veszek fejegységet. Veszek egy ilyet: http://gallery.techarena.in/data/516/samsung-yp-u3-face1.jpg Ezmiez? mp3 lejátszó? vagy fm transzmitter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Valakinek olcsó isuzu? 220e Nem is tudtam, hogy a kesztyűtartó fedele le szokott esni... :) Láttam pár darabnál a használtautón: pl a3-as képen. Én se tudtam, de inkább ne szokjon :D Vettem 2 pakli magyarkártyát... az amivel eddig játszottunk bent, foghíjas lett... Nemtom hol a piros alsó.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Én se tudtam, de inkább ne szokjon :) Vettem 2 pakli magyarkártyát... az amivel eddig játszottunk bent, foghíjas lett... Nemtom hol a piros alsó.. :) Rajzolj egyet egy darab papírra. :D Nincs a pakliban egy plusz üres lap? Pár kártyacsomagban volt ilyen, arra azt rajzoltál amit akartál ha elveszett egy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Rajzolj egyet egy darab papírra. :) Nincs a pakliban egy plusz üres lap? Pár kártyacsomagban volt ilyen, arra azt rajzoltál amit akartál ha elveszett egy. Sajnos az nincsen. Amit most vettem abban van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez de durva. Vasárnap úgy néz ki, hogy megyünk horgászni :D :) Környékbeliek, van valami tapasztalatotok a keleti-főcsatornáról?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Sajnos az nincsen. Amit most vettem abban van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ez de durva. Vasárnap úgy néz ki, hogy megyünk horgászni :D :) Környékbeliek, van valami tapasztalatotok a keleti-főcsatornáról?? Nem gyó a link. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Ezmiez? mp3 lejátszó? vagy fm transzmitter? Mp3/wma lejátszó. Akkora mint egy pendrive. :) Nagyon szerettem az előzőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Nem gyó a link. :) Na majd most link Lassan gyűjtő leszek :) kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Nem is tudtam, hogy a kesztyűtartó fedele le szokott esni... :) Láttam pár darabnál a használtautón: pl a3-as képen. Pedig elég nehéz leszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Vasárnap úgy néz ki, hogy megyünk horgászni :D :D Környékbeliek, van valami tapasztalatotok a keleti-főcsatornáról?? Le van rabolva mindenfele :D talán még a Balmazújvárosi szakaszon van is némi esély egy adag töltésen rallizás után de a többi ttuti halott mert vagy hálóval vagy varsával vagy műszaki pecával van tele.. :) De ha esetleg van kedved/kedvetek felénk járni.. :) Lehet én is kint leszek akkortájban :lol: :D ha nem dolgozok.. :D Több info. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Le van rabolva mindenfele :D talán még a Balmazújvárosi szakaszon van is némi esély egy adag töltésen rallizás után de a többi ttuti halott mert vagy hálóval vagy varsával vagy műszaki pecával van tele.. :) De ha esetleg van kedved/kedvetek felénk járni.. :) Lehet én is kint leszek akkortájban :D :D ha nem dolgozok.. :D Okés! Mondani fogom. Én is ezt hallottam, hogy lehálózták...Horgászportálon olvastam hogy " akiknek a nevét nem szabad kimondani ősszel lerombolták az állományt". Francba... :D Minden jó helyet kivégeznek..tavaly előtt ősszel a Kati erecskét hálózták le, előtte volt hogy fogtam belőle félkilóstól nagyobb kárászt.. utánna...max néha 1-1 naphal. Aztán most ez is. :lol: Ez a földesi kis tó ilyen magán tó, mint például a vekeri? hogy meg kell venni kilóra a kifogott halat? Plusz még a bérlet/napijegy ára. ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Ez a földesi kis tó ilyen magán tó, mint például a vekeri? hogy meg kell venni kilóra a kifogott halat? Plusz még a bérlet/napijegy ára. ?? Ez egyesületi tó, a napijegybe benne van 6 kg potyka (vagy amúr -az most, hogy 1 vagy 2 db a 6 kiló az más kérdés de 6 kg felett a tagok sem vihetik el), folyami harcsára nincs se tilalom se méretkorlátozás, kárász meg egyéb ilyesmiből asszem 3 kg fogható :) de a honlapon minden fent van, olvass visszább.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április22, 2010 Megoszt Elküldve Április22, 2010 Ez egyesületi tó, a napijegybe benne van 6 kg potyka (vagy amúr -az most, hogy 1 vagy 2 db a 6 kiló az más kérdés de 6 kg felett a tagok sem vihetik el), folyami harcsára nincs se tilalom se méretkorlátozás, kárász meg egyéb ilyesmiből asszem 3 kg fogható :) de a honlapon minden fent van, olvass visszább.. :D Rendben :D Megvan a link,eddig nem láttam :D :) Átolvastam, viszont csak a napijegyet láttam. Bérletet nem lehet venni?? Éves bérletet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts