spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Én meg inkább egy TGX-et.. :D :D :D A sajátomnak se biztos, hogy lenne elég helye :) mint pl tavalyelőtt bliccvíkend, 3 személlyel a maradék helyet tetőig pakolva kacattal :D és még a sátram is beázott a ponyvázás ellenére is.. :) Vazz, hány hétre készültél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Vazz, hány hétre készültél? :) 1 :D igaz, hogy csak szerdára értünk le pedig már hétfőn ott akartam áztatni a brá..izé, horgot.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 1 :D igaz, hogy csak szerdára értünk le pedig már hétfőn ott akartam áztatni a brá..izé, horgot.. :D Mind1 csak kapás legyen mi? :) :D :) A gyengébbek kedvéért elmondom, hogy a látszat csal, és a mondat Mindegy szóval kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Mind1 csak kapás legyen mi? :D :D :) Ajjé :D :D szeressem a sel..izé, süllőket.. :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Ajjé :D :D szeressem a sel..izé, süllőket.. :) :) :D Sokat tévesztesz, vééééletlenül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Sokat tévesztesz, vééééletlenül. :) Cartársak! Nem ide tatozik, de sikerült kapni ingyé és bérmentve "javításra" egy 4ütemű fűnyírót. A lényeg, hogy a forgattyús ház egy kb 2 centis hosszon meg van repedve. Meg lehet ezt hegeszteni valamivel? Alu öntvény ha jól tudom, és szerintem ez hegeszthető lenne. Szal várnám a véleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Skacok! Hogyan kell beütni a kódot a gyári magnyóba! Az egyik kollégám kérdezi, csak nekem már nagyon régóta nincs gyári muzsikalejátszóm, ezért elfelejtettem! :) Két gombot kell egyszerre nyomni, ugyi?? Melyik két gombot, az itt a nagy kérdés..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Cartársak! Nem ide tatozik, de sikerült kapni ingyé és bérmentve "javításra" egy 4ütemű fűnyírót. A lényeg, hogy a forgattyús ház egy kb 2 centis hosszon meg van repedve. Meg lehet ezt hegeszteni valamivel? Alu öntvény ha jól tudom, és szerintem ez hegeszthető lenne. Szal várnám a véleményeket. Van benne magnézium is...vagy rosszul tudom? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Sokat tévesztesz, vééééletlenül. :D Áá, csak egészen véletlenül :) :lol: veszélyes üzem nekem az a Balaton :D Cartársak! Nem ide tatozik, de sikerült kapni ingyé és bérmentve "javításra" egy 4ütemű fűnyírót. A lényeg, hogy a forgattyús ház egy kb 2 centis hosszon meg van repedve. Meg lehet ezt hegeszteni valamivel? Alu öntvény ha jól tudom, és szerintem ez hegeszthető lenne. Szal várnám a véleményeket. Hogyne, simán lehet hegeszteni :D de hogy abból se lesz többet még ennyire ép blokk az is biztos :) nálunk egy rakás fűnyíró így végezte, a lakatosunk (aki mellesleg nagyon precíz és jó munkája van) összenyálazta de elment a ház, talán ha fel lett volna utána hevítve az egész valami kazánszerűségben esetleg még lett is volna belőle valami.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Áá, csak egészen véletlenül :) :D :lol: Hogyne, simán lehet hegeszteni :D de hogy abból se lesz többet még ennyire ép blokk az is biztos :) nálunk egy rakás fűnyíró így végezte, a lakatosunk (aki mellesleg nagyon precíz és jó munkája van) összenyálazta de elment a ház, talán ha fel lett volna utána hevítve az egész valami kazánszerűségben esetleg még lett is volna belőle valami.. :D És a fém ragasztó? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 És a fém ragasztó? :) :) A 2 komponensű Loctite-t kifújta mint a részeg ember a..a magát.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 A 2 komponensű Loctite-t kifújta mint a részeg ember a..a magát.. :D jaaaa :) No? senki nem tud mondani valamit a gyári magnyóra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 jaaaa :D No? senki nem tud mondani valamit a gyári magnyóra? :) Örültünk neki, hogy zsír a cucc :D jut otthonra is belőlük :D aztán bemelegedett a moci és csak úgy párált kifele belőle az oil.. :) Hülyeséget nem akarok mondani de annyira emléxek, hogy amikor a kódot kell beütni akkor 1től 4ig annyiszor kell a gombokat megnyomni ahányas a kód adott száma. Valahogy így: pl kód legyen "3461" -akkor 1es gomb 3x, 2es 4x, 3as 6x, 4es 1x. Többit passz.. :D Én meg lassan arra kényszerülök, hogy vegyek magamnak egy másik notit :lol: az asszony megőrjít a filmezéseivel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 jaaaa :D No? senki nem tud mondani valamit a gyári magnyóra? :) GyIK... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 GyIK... :) :) végre valaki:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 :) végre valaki:D A főgonosz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 A főgonosz :) Akartam én is mondani a gyikot...de boltba kellett mennem, meg megtetted te :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 GyIK... :) Köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :) http://bolthely.hu/kepek/digicenter/02850.jpg Szépen szól az astrában? Agyalok rajta én is, hogy kap egy ilyen fejet. :D Cégesbe is ilyen van, de nem USB-s. NAgyon jó cuccnak tűnik, és szól rendesen. Tuskóba most 20 ropiért adják. Nem kell a provokálás. Ez már szőrszálhasogatás! Akkor most egy másik Daykiller is lesz? :lol: :) Mivahe? :D Más: ma kocsikáztam egy kicsikét, megmozgattam az alkatrészeket. Eredmény: "azt a rohadt rángatós dolgozó lány életbe már" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Szépen szól az astrában? Agyalok rajta én is, hogy kap egy ilyen fejet. :D Mivahe? :) Más: ma kocsikáztam egy kicsikét, megmozgattam az alkatrészeket. Eredmény: "azt a rohadt rángatós dolgozó lány életbe már" :) Olvasd el a sony kijelzőjét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Olvasd el a sony kijelzőjét. :lol: Jaaa! :) :) Hülyeee, mennyé focizni. :D Elkésel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 ősszel 400ezer forint lett költve az enyémre, most pedig kasztnizásra megy és az se lesz occsó mulatság :D 600-ért vettem 3 éve, azóta ráment 350-en. :D fútómű és a motor nemsérült..hűtö van másik:) és fehérek az elemek is gépháztető és sárvédő:D a többi ugysem látszik milyen csak ha felnyitott gépháztetővel mennék :lol: Akkor mákod volt. :D Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :) http://bolthely.hu/kepek/digicenter/02850.jpg Hová mentél? :D Amúgy hogy tudtatok összepof....beszélgetni 4-5 oldalt nélkülem? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 600-ért vettem 3 éve, azóta ráment 350-en. :D 2001ben vettük németből szűk 1milláért ( egész pontosan 970ezerért), mire minden papírozás,vámozás,rendszám, műszaki,zöldkártya,eredetiségvizsgálat megvolt benne volt 1millió 150be... azóta őőőő ráment xxx.xxx forint.. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Mégse veszek fejegységet. Veszek egy ilyet: Sajnos sikerült egy ilyet elhagynom még 2008 végén. Akkori tapasztalatom az, hogy a méretéhez képest sokat bír akksival és nagyon szépen szól (ugye vájtfülű vagyok.. :)) autóban meg főleg. Olcsóbb, mint egy mp3-as panasonic vagy sony egység vásárlása. :) Még annyi,hogy: Karcsi! Akartam neked ajánlani, hogy ne a car300-am vedd meg, hanem Korzikától a Car400-at. Mivel nekem is már 400-as van a gépsasban, aszondom, hogy jobban megéri a pénzét (sebességfüggő hangerőszabályzás, jobb hangszín szabályzás, multikormányozható etc.), de ha már vettél egy Sony-t akkor tárgytalan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Mégse veszek fejegységet. Veszek egy ilyet: Sajnos sikerült egy ilyet elhagynom még 2008 végén. Akkori tapasztalatom az, hogy a méretéhez képest sokat bír akksival és nagyon szépen szól (ugye vájtfülű vagyok.. :D) autóban meg főleg. Olcsóbb, mint egy mp3-as panasonic vagy sony egység vásárlása. :) Még annyi,hogy: Karcsi! Akartam neked ajánlani, hogy ne a car300-am vedd meg, hanem Korzikától a Car400-at. Mivel nekem is már 400-as van a gépsasban, aszondom, hogy jobban megéri a pénzét (sebességfüggő hangerőszabályzás, jobb hangszín szabályzás, multikormányozható etc.), de ha már vettél egy Sony-t akkor tárgytalan. :D Te eléggé sokmindent elhagyogatsz nemde? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts