Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 A kétszínű fényezés 20éve volt király dolog. :) Még most is király a kétszínű fényezés, csak nem úgy ahogy a Caravant lehányták, hanem így vagy így :)
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Még most is király a kétszínű fényezés, csak nem úgy ahogy a Caravant lehányták, hanem így vagy így :) ...és azt tudod mikor épült ez a sedan? :)
Novy Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Nekem meg már egyre kevésbé. Minél többet nézem annál kevésbé tetszik. :) Még jó hogy nincs pénzem megcsinálni. Elméletben sokkal egyszerűbb visszacsinálni :) van a plasti dip, azt se lenne nehéz visszacsinálni, csak nem tul olcsó...persze mindennek ára van Még most is király a kétszínű fényezés, csak nem úgy ahogy a Caravant lehányták, hanem így vagy így :D szépek :D
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 ...és azt tudod mikor épült ez a sedan? :) 2005-be.
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Sztem az nem most van :) Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :D ) Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyház fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat?..... :)
Novy Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :) ) Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyhát fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat..... :) Itt is van egy Gsi átmenetesen van festve fehér és ilyen aranyféle, nekem az is tetszik.
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :D ) Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyház fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat?..... :) Pedig ezt mondom. :)
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Szerintem az nem most van :) Ne rövidítsünk...Nem sms, van hely bőven a karaktereknek :) Itt is van egy Gsi átmenetesen van festve fehér és ilyen aranyféle, nekem az is tetszik. Sok féle van, de bizony el is lehet b@szirgálni, ebben spzolinak van igaza, ha nem jól választja meg a színeket az ember, akkor bizony nagyon 80-90-es évek hangulatát idézheti, és az már persze nem olyan szép.
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Ne rövidítsünk...Nem sms, van hely bőven a karaktereknek :) Sok féle van, de bizony el is lehet b@szirgálni, ebben spzolinak van igaza, ha nem jól választja meg a színeket az ember, akkor bizony nagyon 80-90-es évek hangulatát idézheti, és az már persze nem olyan szép. Sztem most fejezd abba. :)
Novy Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Ne rövidítsünk...Nem sms, van hely bőven a karaktereknek :) Sok féle van, de bizony el is lehet b@szirgálni, ebben spzolinak van igaza, ha nem jól választja meg a színeket az ember, akkor bizony nagyon 80-90-es évek hangulatát idézheti, és az már persze nem olyan szép. Mint az a fehér sárga :) Igazábol... ahogy néztem, magán a fémen szép volt a festés, simának tünt, egyenletesnek, fényesnek, de a kilincs dobbetét lökös sárvédő gumit miért nem tudták már kivenni :S , na meg egy normális szín se ártott volna neki, fehérhez pl jol menne a fekete, de nem citromsárga.
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Sztem most fejezd abba. :) Szerintem meg Hening, és JOhnny cartárs egyértelműen jelezte, hogy normálisan írjunk az oldalra! Frászt kapok ezektől a dedós rövidítésektől, nem egy harmad rangú chat oldalon vagyunk.
hening Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :)
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 És maga jön Jennersdorfba? :) Mint kifejtettem nemhogy időm inkább lóvém se rá :) meg aztán ne ócsárolják az én barázdajáró turbóstraktoromat a 6színváltós agyonbuzerálós porigültetős bótituningos exmegszállók.. :D :D :D
invictus Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :) USB-s...jó ez. Szépen is szól?
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Szerintem meg Hening, és JOhnny cartárs egyértelműen jelezte, hogy normálisan írjunk az oldalra! Frászt kapok ezektől a dedós rövidítésektől, nem egy harmad rangú chat oldalon vagyunk. Nem kell a provokálás. Ez már szőrszálhasogatás! Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :) http://bolthely.hu/kepek/digicenter/02850.jpg Akkor most egy másik Daykiller is lesz? :D :)
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :) http://bolthely.hu/kepek/digicenter/02850.jpg Nekem is ilyen van LG-be! Megvagyok elégedve vele, szerintem jól fog szolgálni :)
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Mint kifejtettem nemhogy időm inkább lóvém se rá :) meg aztán ne ócsárolják az én barázdajáró turbóstraktoromat a 6színváltós agyonbuzerálós porigültetős bótituningos exmegszállók.. :D :) :D Gondoltam, legalább hozhatnád a cuccokat. :D :lol:
hening Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 USB-s...jó ez. Szépen is szól? Annyit még nem hallgattam. Ma délután raktam bele. De lehet nem jól, majd meg kell fordítanom a két tápkábelt, mert elfelejti a rádiót. Csak még nem volt rá időm. Viszont kipróbáltam az USB-s részét. Az nagggyon tecc. 8 giga metal. :) :)
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Nem kell a provokálás. Ez már szőrszálhasogatás! Szőrszálhasogatás, ha feléd intézik a kérdést! De ha te írtad volna akkor biztos nem lenne az! Így fair! Mindenki írjon helyesen! Nincs kivétel :)
spzoli Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Szőrszálhasogatás, ha feléd intézik a kérdést! De ha te írtad volna akkor biztos nem lenne az! Így fair! Mindenki írjon helyesen! Nincs kivétel :) Fejezd már be. Látsz olyan szabályt a fórumszabályzatban, hogy nem lehet rövidíteni? Nem. Akkor meg téma off.
hening Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Szőrszálhasogatás, ha feléd intézik a kérdést! De ha te írtad volna akkor biztos nem lenne az! Így fair! Mindenki írjon helyesen! Nincs kivétel :) Ez igaz, viszont az ilyen szleng miatt eddig sem szóltam senkinek sem, és JOhnny sem. Ne keltsünk megint a hangulatot. Pls. :)
Alex0403 Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Fejezd már be. Látsz olyan szabályt a fórumszabályzatban, hogy nem lehet rövidíteni? Nem. Akkor meg téma off. Lol :) :)
Guest Sanci Elküldve Április21, 2010 Elküldve Április21, 2010 Egy v8 scaniat én is elhallgatnék. :) Én meg inkább egy TGX-et.. :D :D :D Gondoltam, legalább hozhatnád a cuccokat. :lol: :D A sajátomnak se biztos, hogy lenne elég helye :) mint pl tavalyelőtt bliccvíkend, 3 személlyel a maradék helyet tetőig pakolva kacattal :D
Recommended Posts