Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nekem meg már egyre kevésbé. Minél többet nézem annál kevésbé tetszik. :) Még jó hogy nincs pénzem megcsinálni. Elméletben sokkal egyszerűbb visszacsinálni :)

van a plasti dip, azt se lenne nehéz visszacsinálni, csak nem tul olcsó...persze mindennek ára van

Még most is király a kétszínű fényezés, csak nem úgy ahogy a Caravant lehányták, hanem így vagy így

:D

szépek :D

Megosztás:

Sztem az nem most van :)

Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :D )

Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyház fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D

Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat?..... :)

Megosztás:

Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :) )

Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyhát fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D

Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat..... :)

Itt is van egy Gsi átmenetesen van festve fehér és ilyen aranyféle, nekem az is tetszik.

Megosztás:

Nem, de hidd el, hogy még mindig divat a kétszínű fényezés!! Sőt... Csak normálisan kell megválasztani a színt, és a tónust, no meg az elválasztás sem mindegy. (lehetőleg ne a díszlécnél legyen :D )

Pl: két tónusú Ezüst metál - Gyöngyház fekete, vagy gyöngyház narancs bézs metállal :D

Ne mond nekem, hogy ilyen kétszínű fényezéssel, normálisan elválasztva, vagy átmenetet hagyva nem divat?..... :)

Pedig ezt mondom. :)

Megosztás:

Szerintem az nem most van :)

Ne rövidítsünk...Nem sms, van hely bőven a karaktereknek :)

Itt is van egy Gsi átmenetesen van festve fehér és ilyen aranyféle, nekem az is tetszik.

Sok féle van, de bizony el is lehet b@szirgálni, ebben spzolinak van igaza, ha nem jól választja meg a színeket az ember, akkor bizony nagyon 80-90-es évek hangulatát idézheti, és az már persze nem olyan szép.

Megosztás:

Sok féle van, de bizony el is lehet b@szirgálni, ebben spzolinak van igaza, ha nem jól választja meg a színeket az ember, akkor bizony nagyon 80-90-es évek hangulatát idézheti, és az már persze nem olyan szép.

Sztem most fejezd abba. :)

Megosztás:

Mint az a fehér sárga :)

Igazábol... ahogy néztem, magán a fémen szép volt a festés, simának tünt, egyenletesnek, fényesnek, de a kilincs dobbetét lökös sárvédő gumit miért nem tudták már kivenni :S , na meg egy normális szín se ártott volna neki, fehérhez pl jol menne a fekete, de nem citromsárga.

Megosztás:

És maga jön Jennersdorfba? :)

Mint kifejtettem nemhogy időm inkább lóvém se rá :) meg aztán ne ócsárolják az én barázdajáró turbóstraktoromat a 6színváltós agyonbuzerálós porigültetős bótituningos exmegszállók.. :D :D :D

Megosztás:

Szerintem meg Hening, és JOhnny cartárs egyértelműen jelezte, hogy normálisan írjunk az oldalra! Frászt kapok ezektől a dedós rövidítésektől, nem egy harmad rangú chat oldalon vagyunk.

Nem kell a provokálás. Ez már szőrszálhasogatás!

Ma vennem kellett egy ilyet. Még jó, hogy eladtam a blau-t. A gyári sc202 pedig reggelre bemondta az unalmast. Majdnem bealudtam melóba menet. :)

http://bolthely.hu/kepek/digicenter/02850.jpg

Akkor most egy másik Daykiller is lesz? :D :)

Megosztás:

USB-s...jó ez. Szépen is szól?

Annyit még nem hallgattam. Ma délután raktam bele. De lehet nem jól, majd meg kell fordítanom a két tápkábelt, mert elfelejti a rádiót. Csak még nem volt rá időm. Viszont kipróbáltam az USB-s részét. Az nagggyon tecc. 8 giga metal. :) :)

Megosztás:

Szőrszálhasogatás, ha feléd intézik a kérdést! De ha te írtad volna akkor biztos nem lenne az! Így fair! Mindenki írjon helyesen! Nincs kivétel :)

Ez igaz, viszont az ilyen szleng miatt eddig sem szóltam senkinek sem, és JOhnny sem. Ne keltsünk megint a hangulatot. Pls. :)

Megosztás:

Egy v8 scaniat én is elhallgatnék. :)

Én meg inkább egy TGX-et.. :D :D :D

Gondoltam, legalább hozhatnád a cuccokat. :lol: :D

A sajátomnak se biztos, hogy lenne elég helye :) mint pl tavalyelőtt bliccvíkend, 3 személlyel a maradék helyet tetőig pakolva kacattal :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.