Tom Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Gondolom ma mindenki tapasztalta, hogy beköszöntött a dátumnak megfelelő időjárás és hőmérséklet. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem méghozzá az hogy ha reggel hidegben indítom a motort, akkor mi a helyes eljárás?? Beindítom, ozt irány a forgalom, majd bemelgszik, vagy beindítom és járatom, amíg be nem melegszik (sok idő), vagy beindítom és emelt fordulaton (2000-2500 1/min) járatom, amíg be nem melegszik. Esetleg valami más? Én a legutolsót használtam eddig, de nemtom hogy jó-e ez így. Olvastam valahol hogy forgalomban (terhelés alatt) kéne motort melegítnei 2000 fordulatszám környékén, de hát ez Pesten elég macerás. Repülőgépmotort viszont emelt fordulaton melegítünk! :) Szóval 5letek (állófűtés, fűtött garázs, reggel kiveszem a motort, felhozom a szobába, ölelgetem, amíg 90 fokos nem lesz, majd visszaszerelem és ehhez hasonlók sajnos nem jók! :D )??? Nos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Állítólag könyv szerint indít és óvatosan nem nagyon hajtva forgalomban kell melengetrni. Én ennyit tudok hozzátenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Én hogyha baromi nagy hideg van akkor szoktam egy picit járatni, amúgy forgalomban melegítem... mondjuk sajna legtöbbször rövid távra megy szal be sem melegszik :) de nem kell ezért annyira félteni, nem véletlen, hogy az automaták sem váltanak fel pont azért, hogy a katalizátort melegítsék... Szal nem kell rögtön felváltani úgy, hogy alapjáraton szenvedjen... 2000 körül nyugodtan lehet hajtani szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Szerintem melegíteni 2000 ford környékén kell, forgalomban haladva. Én így hallottam. Másik: Tom, az avatarod mi ha nem gsi?! :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Másik: Tom, az avatarod mi ha nem gsi?! :roll: :roll: Pont azért írja, hogy ne mindig úgy válaszoljanak neki, hogy a GSi-n így kell meg úgy kell, mert neki nem GSi-je van. De az avatar az, mert az tetszik neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Pont azért írja, hogy ne mindig úgy válaszoljanak neki, hogy a GSi-n így kell meg úgy kell, mert neki nem GSi-je van. De az avatar az, mert az tetszik neki :) Magam sem válaszolhattam volna szebben! Köszönöm! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Pjoc! Biztos lehetsz benne, hogy a TID csatin a 8-as lábról kell levenni a jelet. Azt most nem tudom biztosra hogy milyen színű a vezeték a kábelkötegben, de kékre emléxem. A 8-as lábon nem vitázom... A többiek közül sokan tudják már, hogy miért nem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Az mitol lehet, hogy a tid visszaall az eredeti datumra es villog a 0:00 beallitom, par nap utan megint .. Mi lehet a szar ? Mintha megszakadna a folyamatos 12v ... Melyik vezeteken kapja a tid a folyamatos 12V-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január18, 2005 Megoszt Elküldve Január18, 2005 Pont azért írja, hogy ne mindig úgy válaszoljanak neki, hogy a GSi-n így kell meg úgy kell, mert neki nem GSi-je van. De az avatar az, mert az tetszik neki :) Ja... Csak mert ránéztem az avatarra, egyből "de k jó gsi, milyen fellni"! Alul meg ugyebár... Így már értem! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Pjoc! Biztos lehetsz benne, hogy a TID csatin a 8-as lábról kell levenni a jelet. Azt most nem tudom biztosra hogy milyen színű a vezeték a kábelkötegben, de kékre emléxem. A 8-as lábon nem vitázom... A többiek közül sokan tudják már, hogy miért nem... :) Nem fogunk összeveszni rajta, mert tényleg neked van igazad :oops: /pedig kb 2 hónapja csináltam ameg az enyémet/ Ezek már az öregség jelei? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Az mitol lehet, hogy a tid visszaall az eredeti datumra es villog a 0:00 beallitom, par nap utan megint .. Mi lehet a szar ? Mintha megszakadna a folyamatos 12v ... Melyik vezeteken kapja a tid a folyamatos 12V-t ? nekem anno akkor csinálta mikor zárlatos volt a system :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Szabyka! 1-esen kapja az állandó tápot, 3-ason van a föld. Ezeket nem ártana végigkóslatni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Sziasztok! Lenne egy elég különleges kérdésem! Még nem láttam ugyan ilyet, de arra gondoltam, nem tud-e valaki egy F Astra számlapot beszkenelni, ugyanis én nem a megvilágítást szeretném az autómban kicserélni, hanem magát a számlapot. Azt színezném, tervezném át egy kicsit úgy, hogy a skálák változatlanok maradjanak, de egyéni stílust kapna ez által a belső. Szóval egy eredeti fordulatszámmérős óra számlapját kellene valamilyen formában mérethűen megszerezni, vagy megszerkeszteni! Remélem sokak érdeklődését felkeltette a dolog, és nekem is segítségemre lesztek! Nem tudom a fórumot követni, mert a munkahelyemen vagyok, de az szcitroz@citromail.hu –ra várom az észrevételeket, ill. a segítségeket! Előre is köszönöm! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Sziasztok! Lenne egy elég különleges kérdésem! Még nem láttam ugyan ilyet, de arra gondoltam, nem tud-e valaki egy F Astra számlapot beszkenelni, ugyanis én nem a megvilágítást szeretném az autómban kicserélni, hanem magát a számlapot. Azt színezném, tervezném át egy kicsit úgy, hogy a skálák változatlanok maradjanak, de egyéni stílust kapna ez által a belső. Szóval egy eredeti fordulatszámmérős óra számlapját kellene valamilyen formában mérethűen megszerezni, vagy megszerkeszteni! Remélem sokak érdeklődését felkeltette a dolog, és nekem is segítségemre lesztek! Nem tudom a fórumot követni, mert a munkahelyemen vagyok, de az szcitroz@citromail.hu –ra várom az észrevételeket, ill. a segítségeket! Előre is köszönöm! Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 mail ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 mail ment... Tőlem is :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Tőlem is :) :wink: Ezekszerint használható volt a Corel file!!! :D Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Ezekszerint használható volt a Corel file!!! :) Üdv.: Mező Jaja használható, köszi mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Jaja használható, köszi mégegyszer. A megvalósítást hogyan terveztétek? Szitanyomás, fóliázás, tamponnyomás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 nekem nem volt yo, mert fmax7, vmax220 s nekem 8/240es kellene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 A megvalósítást hogyan terveztétek? Szitanyomás, fóliázás, tamponnyomás? Vagy fólia, vagy fénymásolás, de szerintem az első. Ez a következő lépés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 nekem nem volt yo, mert fmax7, vmax220 s nekem 8/240es kellene... Ezt egyébként akartam már régebben is kérdezni! Ha a skálát nem 220-ig, hanem 240-ig rajzolod meg, akkor az egész számlap "elcsúszik", tehát nem a pontos sebességet mutatja. Konkrét példa: ha függőlegesen áll a mutató, akkor 110-el megyek. 240-es osztásnál függőleges állásnál 120 környékén mutat a műszer, viszont én akkor is csak 110-el suhanok!!!! A másik: Nekem 6800 környékén letilt az autó. Akkor minek a 8000-ig skálázott számlap? De ez csak kukacoskodás a részemről! Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 kérdezd csak meg Atommanó barátunkat!Ő tudna, főleg most mesélni a 8000 tiltásról! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 kérdezd csak meg Atommanó barátunkat!Ő tudna, főleg most mesélni a 8000 tiltásról! :) Antinak már egérmozija van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ezt hogy érted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts