Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Te meg legyünk smucigok címmel :D

Most is azt a nézetet tartom, hogy ezen a fórumon leginkább a fejbenszerelé az ami megvalósítható, az az átbeszéljük mit hogy lehetne esetleg...

Ha ez nem fér a fejedbe akkor nem tudok mit mondani :)

Az nem fér a fejembe, hogy ha nem tudsz 100%os megoldást, akkor miért kezded el mondani. De legyen csak 70%. Nyilván van olyan aki tudja, és majd segít az embernek, nem összezavarni a 20féle "szerintem így" válasszal.

Smucig? Nem nyert. :)

Megosztás:

Te miről beszélsz? :)

Arrol, hogy a szerlővel ezt meg azt megcsináltál? :D

Csak a gyíkot nézd már át, ott is van felnifestésen tul más is... de a hídcserét nem kérdezte senki, meg amit még más tipusokon megcsináltam nem egyszer nem kétszer....

Szerintem kicsit több motor ki berakásánál voltam ott, még ha csak segítség szinten is mint te, de raktam márössze váltót is, úgy hogy félig volt összerkava, és ott se voltama szétszedésnél... úgyhogy rakjál te valamit az asztalra. :)

Leesett az állam a nevetéstől. :D Így már jó? Azért mert a fék összerakását szakemberre bízom, télleg szar vagyok. Elnézésedet kérem. :D

Megosztás:

Próbálok egyedi testhezálló nevet találni. :D Gondolkodtam az Adonisz-on, de aztán elvetettem miután az asszony sírva röhögött úgy 10-percig az ötlet hallatán. :) :D

Nincs mit, ezek szerint hazaértél. Elfelejtettük megnézni a hangszórókat-magassugárzókat, kp-zárakat az ajtókban, működnek-e, ugye ott cibálltuk az átvezetőket. Majd sasold/hallgasd meg őket.

Közben magtaláltam a benyaszivárgás helyét az injektornál, a pillangószelep poti alól csöpögött mégpedig azért, mert az injektorszelep alsó gumigyűrűje kinyúlt-elmozdult. Szétszedtem, és felraktam rossz helyre :) , megnézhettem volna saját képemet. A piros nyilas gyűrűt felraktam a kék nyilas helyre. Elkezdtem kerregetni, nem indult olyan furcsa hangja volt, a végén már bugyborékolt. Megnéztem mi van, felett 3 centi vastagon állt a benzin. :D Kitörölgettem belőle rongyal, kerestem egy másik tömítést, beraktam a jó helyre, majd szellőzni hagytam egy órát, lehet a hengerek is félig teltek benyával. Végül aztán elindult, de az akku utolsó leheletével. Most nem ereszt, de kell vennem ilyen tömítést, mert ezt egy vízcsap-javító készletben találtam, nem hiszem, hogy sokáig bírná a benyát. Hát röviden ennyi. :D

Minden rendben, megsasoltam mindent ;) Lényeg hogy megszűnt a szivárgás...mondjuk gyanítható volt, hogy tömítés lesz....Mondjuk én azt se tudtam hogy van tömítés :D Szóval nagyon értek hozzá :D :lol:

Megosztás:

Leesett az állam a nevetéstől. :) Így már jó? Azért mert a fék összerakását szakemberre bízom, télleg szar vagyok. Elnézésedet kérem. :)

Figyelj már ...

Írtam én, hogy te szar vagy??? Akár még hasonlót is? Ez a te szokásod. Másik dolog, meg az volt, hogy tegyek én az asztalra valamit. Leírtam GYk ba is már pár dolgot, tehát tettem az asztalra, te is leírtál sokmindent, persze, el is olvastam, segítség is volt, megtudtam belőle sok dolgot...

a különbség :

Te számonkértél ok nélkül, én pedig nem.

Meg mitől eset le az állad a nevetéstől, ezt nemigazán értem, azon nevettél, hogy ezt meg ezt megcsináltam már én is vagy mi? Esteleg ha úgyérzed több motort szedtél már ki haverokkal mint én, számold hozzá, hogy 2 évig autószerelőműhelybe dolgoztam.

Megosztás:

Figyelj már ...

Írtam én, hogy te szar vagy??? Akár még hasonlót is? Ez a te szokásod. Másik dolog, meg az volt, hogy tegyek én az asztalra valamit. Leírtam GYk ba is már pár dolgot, tehát tettem az asztalra, te is leírtál sokmindent, persze, el is olvastam, segítség is volt, megtudtam belőle sok dolgot...

a különbség :

Meg mitől eset le az állad a nevetéstől, ezt nemigazán értem, azon nevettél, hogy ezt meg ezt megcsináltam már én is vagy mi? Esteleg ha úgyérzed több motort szedtél már ki haverokkal mint én, számold hozzá, hogy 2 évig autószerelőműhelybe dolgoztam.

Nem érted amit mondok. Nehéz úgy értelmesen vitázni, hogy nem érted a lényeget. Elhiszem, hogy dolgoztál 2évet műhelyben, és igazad van abban, hogy én nem. Ettől függetlenül, nem egyszer tettél már fel olyan kérdést, ami nem méltó egy gyakorlott autószerelőhöz.

Megosztás:

Figyelj már ...

a különbség :

Nekem nagyobb van és amúgy is add vissza körteformákat,mert elveszem a játékkatonáidat! :)

Megosztás:

Befér az, csak kicsit oldalra kell fordítani. :)

És a hülye fakabát megoldaná, hogy a 100cm-en megbüntessen! Biztos említettem már, hogy tesóm Magyar nyelvtan, irodalom, történelem szakos tanár! Ő mesélte, és mondja hogy tud úgyis kérdezni egy hülyére felkészült diáktól, hogy 1-es kapjon, meg úgyis hogy 5-öst. Na már most, ezt tudtuk is, hogy ősidők óta így van. De igaz a Yard-ra is: Ha igazoltat, csak akkor nem büntet meg, ha nem akar :)

Megosztás:

Csatlakozom. Mi a jó abban hogy itt marják egymást? Gyerünk ki a hóra oszt jáccátok le! Az már érdekesebb lenne :) :)

Tényleg, itt a Plázában volt szombat este valami ingyenes boxgála, vagy valami hasonló, csak kiment a fejemből. Már persze nem a box miatt, hanem a félmeztelen táblahordozó csajok miatt. :D

Megosztás:

Tényleg, itt a Plázában volt szombat este valami ingyenes boxgála, vagy valami hasonló, csak kiment a fejemből. Már persze nem a box miatt, hanem a félmeztelen táblahordozó csajok miatt. :)

Mondhatom szép!! Csak az asszony meg ne tudja, mert füled farkad behuzhatod :)

Megosztás:

megvettem az n470-et. idáig nem fagy, nem akad, kmbe lefele csal, meg néha kicsit pontatlan, de jobban tetszik mint a mio amit idáig használtam. az igazi próba holnap lesz melóba :D

És egészen pontosan mi ez? :)

Félmeztelen csajok mi?...Fogadjunk, hogy azt már nem tudod ki bokszolt? :) :D

Nem is érdekel! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.