zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 kötegelővel TV-t szoktunk rögzíteni, szal szerintem is előbb megy szét a lökös mint az :) Neeem, ezt már eljátszottam egyszer, akkor is a kötegelő szakadt, nem a lökös. Milyen a gyári patent ott, nincs valakinek róla képe? Unom magam, lehet bejátszom a tükörfűtés relét a helyére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Részemről inkább sportos kupénak mondanám, mint sportkocsinak :) Két kollegámnak is van C20NE cali.Szerintük sportkocsi és én kussoljak a corsával.Mondtam,hogy állok elébe egy racsingnak,szerintem lesz meglepi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Két kollegámnak is van C20NE cali.Szerintük sportkocsi és én kussoljak a corsával.Mondtam,hogy állok elébe egy racsingnak,szerintem lesz meglepi. :) Kérünk videót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Opel -talákozó. :) Most a calibra tényleg sportkocsinak számít? :) Na ja pláne a Testarosa style :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Két kollegámnak is van C20NE cali.Szerintük sportkocsi és én kussoljak a corsával.Mondtam,hogy állok elébe egy racsingnak,szerintem lesz meglepi. :) Valamilyen szinten azért butaságok ezek a kategóriaelnevezések. Régebben a sportautó a lapos, 2 ajtós, inkább kupé autókat jelentette. Mára ez megváltozott mert pl. egy Impreza vagy akár egy Golf GTI bőven nem ilyen forma szerint épül, viszont erős motor, és korrekt futómű van alattuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Két kollegámnak is van C20NE cali.Szerintük sportkocsi és én kussoljak a corsával.Mondtam,hogy állok elébe egy racsingnak,szerintem lesz meglepi. :) Lesz meglepi, csak nehogy a te részedről :) C20NE nem egy kategória a X14XE-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Lesz meglepi, csak nehogy a te részedről :) C20NE nem egy kategória a X14XE-vel Azért nem biztos. A két autó közt sok-sok kiló van, és az 1,4 váltója elvileg rövidebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Azért nem biztos. A két autó közt sok-sok kiló van, és az 1,4 váltója elvileg rövidebb is. Igen, igazad lehet... A C20NE 116 lovas az X14XE pedig 90....de a súly különbség ezt kiegyenlítené. Érdekes kis összecsapás lenne, az tény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 A Calibra eddig is sportkocsinak számított. :) Miért, mi lenne? Platós kisteher? :) :D zotya :D Igen, igazad lehet... A C20NE 116 lovas az X14XE pedig 90....de a súly különbség ezt kiegyenlítené. Érdekes kis összecsapás lenne, az tény! szerintem eleinte a corsi megugrana, aztán a cali elhúzna Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Neeem, ezt már eljátszottam egyszer, akkor is a kötegelő szakadt, nem a lökös. Milyen a gyári patent ott, nincs valakinek róla képe? Unom magam, lehet bejátszom a tükörfűtés relét a helyére. Elpocsékolt egy óra az életemből! :) Amiket használtam a reléhez saruk nem mennek be a biztidoboz hátuljába. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Igen, igazad lehet... A C20NE 116 lovas az X14XE pedig 90....de a súly különbség ezt kiegyenlítené. Érdekes kis összecsapás lenne, az tény! Na de ne feledjük, azért Caliban ott van a 150 lovas motor is, nem beszélve a 2.5 V/6 170 paci. Na meg a turbó. :) Azért ezek már sportkocsik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Na de ne feledjük, azért Caliban ott van a 150 lovas motor is, nem beszélve a 2.5 V/6 170 paci. Na meg a turbó. :) Azért ezek már sportkocsik. :) Igen Tiv barátom, csak most a C20NE-ről beszélek, ami bizony 116 lovacska, gondolom JOhnny cartárs nem ágaskodna ha lenne az egyik Cali-ba turbo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Igen Tiv barátom, csak most a C20NE-ről beszélek, ami bizony 116 lovacska, gondolom JOhnny cartárs nem ágaskodna ha lenne az egyik Cali-ba turbo :D Alex barátom, én ezt a sportkocsí, nem sportkocsira irtam. :) Tudom, nem jót idéztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Alex barátom, én ezt a sportkocsí, nem sportkocsira irtam. :) Tudom, nem jót idéztem. :) Yes :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 :) annyiért kettőt vettem a corában :D igaz bottartó nélkül :D és a vicc, hogy nem használom.. :) Ehez van állítható 90 centis aluminium bottartó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Igen Tiv barátom, csak most a C20NE-ről beszélek, ami bizony 116 lovacska, gondolom JOhnny cartárs nem ágaskodna ha lenne az egyik Cali-ba turbo :D Ő nem? :) nem miiiiiiiíííííííííí?:D faterom szerintem húzza az agyam: -Holnap nem megyünk autót nézni? - Vasárnap? - hát piac van akkor is! - de kereskedések nincsenek -ja hát jó nekem végülis nem kell autó, nekem már van neked nincs. -ménem jutott ez eszedbe reggel, meg multhéten miért nem mentünk akkor?? - nekem nem lényeg, neked kell kocsi vááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Szóval ma leugrottunk füredre...pályán óra szerint 145el. és csak nőtt, nőtt, nőtt a megtehető táv. :) Am 4.9 litert írt pillanatnyinak. És még nincs belőve. :D és igen, olyan saabos cucc van előtte. CSAK. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Igen Tiv barátom, csak most a C20NE-ről beszélek, ami bizony 116 lovacska, gondolom JOhnny cartárs nem ágaskodna ha lenne az egyik Cali-ba turbo :) Háááátt,ha anno nem az 1.4-et újítom fel,hanem megveszem a C20XE-t,akkor még az is lehetett volna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Háááátt,ha anno nem az 1.4-et újítom fel,hanem megveszem a C20XE-t,akkor még az is lehetett volna! :D C20XE??? :) :) Az nagyon büntetne.... Mondjuk ráférne már egy-két Calibrásra, hogy elkenjék a szájuk szélét. Tiszteletem a kivételnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Háááátt,ha anno nem az 1.4-et újítom fel,hanem megveszem a C20XE-t,akkor még az is lehetett volna! :) Nem lenne túl orrnehéz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 És még nincs belőve. :D és igen, olyan saabos cucc van előtte. CSAK. :) Azt látom, ez is 10-et csal? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 C20XE??? :) :D Az nagyon büntetne.... Mondjuk ráférne már egy-két Calibrásra, hogy elkenjék a szájuk szélét. Tiszteletem a kivételnek. Van itthon let a és b corsaban is....nem nagy cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 C20XE??? :) :D Az nagyon büntetne.... Mondjuk ráférne már egy-két Calibrásra, hogy elkenjék a szájuk szélét. Tiszteletem a kivételnek. el van az már jópárnak :) eljárt felettük az idő... a turbó az még csak csak, dehát ilyen lambók ellen az is kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Nem lenne túl orrnehéz? Kérdezd Demót,én csak 20NE corsával járkáltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 Hello mindenki. G astra fejtámlák bele tudnak menni az f astra ülléseibe? MAGYARUL Jó-e bele:D a g astra fejtámla az F-classeba?:). Köszönöm a válaszokat. ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts