invictus Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Te voltál David Caruso és az ő nézésével és szövegével nyomtad? Mint így? :) :) Nem, viszont a főkormányosjelöltünk alakja valóban David Caruso-ról van mintázva, és a haja is sárgára van festve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Most néztem a helyszinelőken: patkány-nyomokat vizsgálnak, asszongya, a patkányszőr jobbra dől, tehát a patkány balra ment. Hát ezen behaltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Kicsit viseltes a bódé. :D Egyik munkatársam törta a Puntóját, és olyan keveset adtak volna a roncsért, hogy elhatározta inkább megcsinálja második autónak. Elhozta a szívósort, ment az Unixba, megkérdezni mennyiért van új, a honlapjukon nem találtunk .Műanyagból volt a szívósor, nem is tudtam hogy van ilyen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Múltkor én is megtaláltam, csak egyik sem stimmel. :) Bontani nincs mit, javítani meg megint nincs mit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Múltkor én is megtaláltam, csak egyik sem stimmel. :) Bontani nincs mit, javítani meg megint nincs mit. :) Ahogy nézem a kasztninak gyakorlatilag vége, nincs rajta egy ép darab, a motor még ami érték, de fő az optimizmus! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Na, ki tudja mi ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ahogy nézem a kasztninak gyakorlatilag vége, nincs rajta egy ép darab, a motor még ami érték, de fő az optimizmus! :D sárvédő éppenséggel még egy pici horpadást leszámítva épp, meg egyik lámpa, meg pár ajtóüveg esetleg, de ezeken kívül... :) Na, ki tudja mi ez? :) csak nem valami saabos cucc? :D szélvédőmosó tartály lenne a tippem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Kicsit viseltes a bódé. :) Egyik munkatársam törta a Puntóját, és olyan keveset adtak volna a roncsért, hogy elhatározta inkább megcsinálja második autónak. Elhozta a szívósort, ment az Unixba, megkérdezni mennyiért van új, a honlapjukon nem találtunk .Műanyagból volt a szívósor, nem is tudtam hogy van ilyen. :) Ilyen kéne a miénkbe is, egy fűtőszállal könnyedén át lehetne melegíteni télen is, így az etanollal való indulás könnyebben menne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 sárvédő éppenséggel még egy pici horpadást leszámítva épp, meg egyik lámpa, meg pár ajtóüveg esetleg, de ezeken kívül... :) csak nem valami saabos cucc? :) szélvédőmosó tartály lenne a tippem. Ki tudja mennyire csavarodott el az a sárvédő. Lehet kifli az egész. .D Nem nyert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ki tudja mennyire csavarodott el az a sárvédő. Lehet kifli az egész. .D Nem nyert. ja csavarodni csavarodva lehet... akkor mijaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) öcsémnek elküldtem éppen autót akar venni.. hátha ilyenre gondolt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 ja csavarodni csavarodva lehet... akkor mijaz? Még egy kicsit nyitva hagyom a kérdést. Am nem bonyolult, ott a gm szám rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...caravan-3721458 Kicsit beteg az ilető. hirdetés szövege: Javítási, nem bontási célra. :) Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :D Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 öcsémnek elküldtem éppen autót akar venni.. hátha ilyenre gondolt:) de mondjad, hogy a háttérben lévő csonka vázra gondoltál :) Még egy kicsit nyitva hagyom a kérdést. Am nem bonyolult, ott a gm szám rajta. :D Nekem nem megy az EPC :) Meg annyira nem érdekel, hogy mi lehet ez, az x14nzbe nincs ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :) Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :) Ebből lenne szép autót csinálni, karosszériás vizsgamunkának elmenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ezt az autót csapta el egy vonat a közelmúltban. Megismerem a kormány állását. :) Már nem találom a hírt, de tuti hogy ez az. :) szó szerint közép állás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Na, ki tudja mi ez? :) http://mypic.carstyling.hu/pic/user_galeri/4541_61510.jpg Lámpamosó tartálya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Lámpamosó tartálya? Az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Lámpamosó tartálya? Az. :D Si si. Pénteken már rakom össze :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Si si. Pénteken már rakom össze :) :) Már csak az a kérdés, hogy vajon Pepe is EPC nélkül mondta meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Már csak az a kérdés, hogy vajon Pepe is EPC nélkül mondta meg? :) Igen, sajnos nem látszik a képen rendesen a szám :) Láttam már a fura alakját, arról ugrott be. Valahova az első sárvédőhöz megy be az akksi környékére asszem, azért ilyen fura az alakja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Eljutottam oda, ahova kicsit később szerettem volna. Egy ideje már szivárgott a hűtővíz a hengerfej alól. Ma elindult a folyás. A szerelőm mondta, jobb ha minél előbb tul leszünk rajta, mert az olaj még eddig nem jelent meg sehol, de ki tudja ez meddig lesz igy. Akkor már, ha lekerül a hengerfej, szelep csiszolás, szelepszár szimmering, síkolás. Holnap délelőtt viszem, délutánra kiderül mi lesz belőle, és főleg mennyiből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Igen, sajnos nem látszik a képen rendesen a szám :) Láttam már a fura alakját, arról ugrott be. Valahova az első sárvédőhöz megy be az akksi környékére asszem, azért ilyen fura az alakja. Én sem láttam a számot rendesen, de mivel unatkozós hétvégéken nézegettem az EPC-t pár dolgot megjegyeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Nem működik az idéz gomb :) Szóval igen, a bal sárvédő mögé kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts