Tápiószecső Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Arra én is majdnem rászaladtam a múltkor olyan 40-50-el. Az utolsó pillanatban vettem észre, mert sötét is volt. Aztán végülis nem ütött nagyot. Gabi: tegyél ki egy figylemeztető táblát a ház elé hogy aki hozzád megy az fel legyen készülve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Én nem emlékszem, hogy feküdne ott valaki, de ha igen akkor én nagyon óvatosan vettem ezt az akadályt. Szerkesztem: szóval emlékszem, már eszembe jutott csak a mi Gáborunk időben figyelmeztetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Vagy ne tegye be 1ből az aláírásába :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Látom híres lett a betonzsaru. :) Egy érdekes tény: senki nem emléxik rá általában utólag, de mindkét oldalon jól láthatóan ki van téve 50m-el előtte egy figyelmeztető tábla. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 ehh. az semmi. Ma jártam a X. kerben.. hogy ott mekkora aknák vannak hogy a........ irgum burgum... egyiket úgy elkaptam, mert természetesen állt a pocsolya.. kb 8-10cm mély volt és olyam 50*80as kiterjedésü... azthittem leszakad a fél futómüvem.. Mákom volt, hogy épp max 30al mentem... :? Faterben is megállt az ütö... :evil: :evil: attól kezdve gyök kettövel mentem.. Pláne hogy a klasz kis szél, nem egy helyen röptette az útra a mostanra megunt karifákat is.. Jobb volt mint egy akadályverseny :evil: :evil: jah és ezekután ne is csodálkozzak, h 170-180nál már remeg a kocsi.. Szegény felnikben mi lehet már.. :? :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ezek a jó Bp.-i utak :) Lassan majd 185/70 R15 -ös gumit kell majd használni 3/4-ig felfujva :wink: Az talán bírja ezeket az akadályokat.................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Holnap vennék egy 2001. 12. havi F Astrát. Érdekelne, hogy mit érdemes rajta megnézni? Tudtok tanácsot adni? :roll: Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Holnap vennék egy 2001. 12. havi F Astrát. Érdekelne, hogy mit érdemes rajta megnézni? Tudtok tanácsot adni? :roll: Előre is köszi! nézd meg a sportos autók/gsi topikot, ott pont a napokban irtuk össze részletesen. ami igaz gsire az 99%ban érint téged is :idea: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Holnap vennék egy 2001. 12. havi F Astrát. Érdekelne, hogy mit érdemes rajta megnézni? Tudtok tanácsot adni? :roll: Előre is köszi! Jó az a lista amit aztec mond, de a legjobb mégis az, ha olyasvalakivel mész megnézni aki tényleg ért hozzá (pl. szerelő) vagy ha ilyen nincs akkor el kéne vinni egy márkaszervízbe átvizsgálásra. Ha ezt nem engedi meg a tulaj, vagy a kereskedés az már gyanús... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 kösszönöm a megerősítést, annyit hozzáfűznék, hogy szakértő mellé nem ártana egy opeltulaj, akiből már a tapasztalat beszél és reflex szintem 2 perc alatt átnézi az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
akosvar Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Köszi a gyors válaszokat. Igazából nem ennyire vészes a dolog. Nagyon jó barátom a kereskedés vezetője (Opel kereskedés használtautó telepe) és kikötöttem, hogy csak akkor veszem meg, ha a szakszervíz által készített állapotfelmérést is csinálnak. Egyébként vezetett szervízkönyve van, sérülésmentes. De az ördög nem alszik, szeretném magamat teljesen bebiztosítani, hogy nem nyúlok bele egy rossz darabba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 üzletben nincs barátság. állapotfelmérés max téged nyugtat meg. sérülésmentes ezt csak az autó tudja, hogy iagaz-e! szervízkönyv mond mihez és milyen kell - ez jelenleg itt tart mostanság.... az ördög nem alszik, ahogy mondtad, ne érts félre, csak ezekre a dolgokra ne alapozz, nem rossz, ha van, de inkább bizonyosodj meg róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 nemtom ezt hol kellene megkérdeznem, de gondoltam itt jó lesz: mennyi kedvezményem van a csergőben MOTE tagságival?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 http://www.csergoe.hu/ Akciók "MOTE Klubtagoknak 15% kedvezmény!!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 thanks! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 PetiGsi Valami fejlemény a fútóddal kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 még gyüjtöm az infókat.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 És a szervízanyag kedvezményt össze lehet vonni a MOTE kedvezménnyel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 És a szervízanyag kedvezményt össze lehet vonni a MOTE kedvezménnyel? Szerintem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Szerintem nem. Sajnos szerintem sem, de azért még a remény él bennem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Aztec: Cd2.. öö izé. már nem is tom h az a rossz-é.. de a game forumban ott van :shock: 8) Ma sajna nem jo.. 18tól már a ferencieken húzom az igát reggel hatig :) Mondjuk mostanában nincs nagyon idöm játszani, de azért az NFS-re biztos akadna. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Szerintetek 5 ajtósből létezik 2.0 16V motorral F Astra? /gyárilag/! Mert láttam egy ilyet ma az Intersp. parkolóban, kicsit kőrbe is jártam, de semmi más nem utalt arra, hogy akkor motor lene benne, csak a hátulján a felirat, tudom hogy ilyen feliratot bárki tehet rá, de csak piszkálja a fantáziámat. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Én úgy tudom, hogy csak 8V van ebből a kivitelből... :roll: CD felszereltség :roll: Bár caravan az van 16V -vel is... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Van 5ajtós Astra FCC 2.0 16V :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 :oops: Jó pap holtig tanul... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts