spzoli Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nem tudom mennyibe kerül, de szerintem semmiképp nem ér 6000Ft. A Chromedesign csinál műanyagkrómozást, és igazából nem is krómozás, hanem króm hatású festék :D Nem is értelek, komolyan. Azt mondod nem ér 6eft, utána meg ajánlasz egy olyan oldalt, ahol ezt lehet olvasni: - Autó kilincs belső /db: 2.500 Ft Most akkor lehet szidni, hogy megint kötekszem... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Nem is értelek, komolyan. Azt mondod nem ér 6eft, utána meg ajánlasz egy olyan oldalt, ahol ezt lehet olvasni: Most akkor lehet szidni, hogy megint kötekszem... :) :) Igazad van!!! :D Utána már én is jobban átgondoltam..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Csak gondold végig hány fastra futhat itthon, és mennyi az átlag életkoruk... Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Így hírdeti: Opel Astra-F gyári övfeszitő olcsón Ahhoz képest kér érte 27ezret. :) :D Nekem ezek szerint már megérte a donorautó 65ezerért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :) Ugyan, ilyen sosem történt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :D EBBE csak 8493 km van. :lol: :) Valószínű, ez sem volt tekergetve :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Meg mondjuk van aki még mindig ezzel taxizik, rendőrségnél is akad belőle még néhány nem is beszélve ezen autók továbbéléséről :) Tényleg a múltkor láttam egy 1.4si F astra taxit a nyugatinál.Tehát tényleg taxiznak még ezzel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 EBBE csak 8493 km van. :D :) Valószínű, ez sem volt tekergetve :) :D :D Átfordult :D :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Tényleg a múltkor láttam egy 1.4si F astra taxit a nyugatinál.Tehát tényleg taxiznak még ezzel. :D Én is láttam már... az gázos volt, és 1.6-os. Átfordult :lol: :D :D :D :) :D :D Ez aztán át! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Most úgy mondjátok, mintha rohadtul ritka lenne az eff asztra az országban...visszamenőleg 20évre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Most úgy mondjátok, mintha rohadtul ritka lenne az eff asztra az országban...visszamenőleg 20évre :) Itt minden 4ik autó F Astra vagy III Golf. Annyit behordtak tavaj mint a k****élet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Tényleg a múltkor láttam egy 1.4si F astra taxit a nyugatinál.Tehát tényleg taxiznak még ezzel. :) Valószínűleg társaságfüggetlen arcok tolják még vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Ez ér egyáltalán valamit a vadak ellen?? :) A Pandára tettünk 1 párat, addig nem jött elé semmi, 1x mosáskor letörtem a szivaccsal és leszedtem mindkettőt, azóta észnél kell lenni :D nem lehet száguldozni.. :) :D Itt minden 4ik autó F Astra vagy III Golf. Annyit behordtak tavaj mint a k****élet. :D Most is hordják, minden nap legalább 6-8 tréler szaladgál a 42-esen a sok lehasznált törött retekkel.. :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A Zsoltoknak meg sok boldog névnapot! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Ez ér egyáltalán valamit a vadak ellen?? :) Szerintem semmit. Valami ultrahangot magyaráznak, hogy 60-felett az hallatszik belőle, és a vadakat riasztja, szerintem max. a denevérek potyognak le tőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Szerintem semmit. Valami ultrahangot magyaráznak, hogy 60-felett az hallatszik belőle, és a vadakat riasztja, szerintem max. a denevérek potyognak le tőle. :) nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :D Annyit ér mint puskagolyónak az integetés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Annyit ér mint puskagolyónak az integetés. :) a nyúlnak is puskagolyónak tűntem ez előfordulhat :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 a nyúlnak is puskagolyónak tűntem ez előfordulhat :) :D :) Tényleg nem hiszek abban a bizbazban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Tényleg nem hiszek abban a bizbazban :) tényleg, lehet le is szedem.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 nekem is van kocsin de nekem a lökhárítóba a rendszám alatt valahol ott ahol a vontatócsatlakozó van. Amúgy én is Zotya véleményén vagyok, szerintem se ér sokat én pl. elütöttem vele egy nyulat :D :D és persze 60 nál gyorsabban mentem :) :lol: Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :) Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :) Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :D pontosan így gondolom én is...(amúgy ajándékba kaptam :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Persze, mert megijedt a nyúl attól a fülsiketitő zajtól és a kocsi elé szaladt. :D Hogyan bizonyitható be, hogy működik? Még ha ki is adja azt a hangot ami akár még valóban zavarja is az állatokat akkor is ha nincs a kocsin és elcsapsz egy őzet akkor szivás, de ha rajta van és látod az őzet az út szélén akkor mered nyomni neki mert "a kütyü úgyis elriassza"? - nem hinném, ugyanúgy eléd is ugorhat "ijedtében". Szerintem egy nagy hülyeség, pénzcsalás az egész. :lol: Rémlik, hogy a postásoknál is volt ilyen próbálkozás, kaptak valami sípot, amit mi nem hallunk, de a kutyákat elriasztja. Lehet egy-két szétharapott naci bánta a túl nagy önbizalmat amibe a síp ringatta a kézbesítőt. :D Egyszer én is voltam önjelölt postás, rossz helyre jött a levél, á mondom két utca, elviszem én. Kutyától sohase féltem mentem be nyugodtan, a sarkon kibukkan egy burjúnyí kutyafej, velem egy magasságban. :) Mondom biztos lépcsőn áll, semmi gond. Nem állt lépcsőn. :) Végülis nem bántott, csak amikor feltette a mancsát a vállamra rogyadoztak a lábai, és milyen büdös lehellete volt. :D Mondtam már hogy tegnak a Pezóból hazafele majdnem elütöttem egy birkát? Itt kódorgott a faluba egy darabig követtem is. Valahonnan elcsatangolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Rémlik, hogy a postásoknál is volt ilyen próbálkozás, kaptak valami sípot, amit mi nem hallunk, de a kutyákat elriasztja. Lehet egy-két szétharapott naci bánta a túl nagy önbizalmat amibe a síp ringatta a kézbesítőt. :D Egyszer én is voltam önjelölt postás, rossz helyre jött a levél, á mondom két utca, elviszem én. Kutyától sohase féltem mentem be nyugodtan, a sarkon kibukkan egy burjúnyí kutyafej, velem egy magasságban. :) Mondom biztos lépcsőn áll, semmi gond. Nem állt lépcsőn. :) Végülis nem bántott, csak amikor feltette a mancsát a vállamra rogyadoztak a lábai, és milyen büdös lehellete volt. :D Mondtam már hogy tegnak a Pezóból hazafele majdnem elütöttem egy birkát? Itt kódorgott a faluba egy darabig követtem is. Valahonnan elcsatangolt. biztos tetszettél neki... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 biztos tetszettél neki... :) :D Ahol ma dolgoztam ilyen állat volt, később kiderült róla , hogy kutya. Kint van a kertben, mert a lakásban 3 macska van, nem lenne biztonságban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Ahol ma dolgoztam ilyen állat volt, később kiderült róla , hogy kutya. Kint van a kertben, mert a lakásban 3 macska van, nem lenne biztonságban. :) http://kep.psharing.com/336454.jpg azt hittem ő ugrott a nyakadba :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts