opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 péntek du fél6tól másnap du fél2ig volt együtt a társaság... :D Ebben volt házibuli, bár-buli, házi-afterbuli, egy kis gruppenalvás. A buli sem volt izgalommentes, még karaoke-gépünk is volt... :) Na így telt, rendesen kibuliztuk magunkat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 ....A buli sem volt izgalommentes, még karaoke-gépünk is volt... :).... Ne is folytasd :) :D Nem volt elég bűntetés nekik, hogy táncoltál még dalra is fakadtál ? :twisted: :twisted: Jobb, hogy nem voltunk ott :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Ne is folytasd :D :P Nem volt elég bűntetés nekik, hogy táncoltál még dalra is fakadtál ? :twisted: :twisted: Jobb, hogy nem voltunk ott :wink: Nálam ilyen karaoke elő sem fordulhat, mar előre szokták mondani, hogy a port jobban bírják és inkább táncoljak. Általában az sem izgalommentes. :) Azért a Gábort megnézném :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Újra összeállt a trió, akik a tatai találkozón csippendél előadást tartottak... Csak most karaoke volt. Szerintem mindenkinek tetszett. :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 ....Szerintem mindenkinek tetszett. :) :) :D.... Az lehet, mert élvezték, hogy nyugalom van és legalább addig nem meséltél nekik történeteket :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Látom csipkelődős a hangulatod ma... :D Ajánlok egy nőneművel töltött éjszakát, és máris derűsebben látod a világot. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Legalább kezd visszatérni a régi formája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Látom csipkelődős a hangulatod ma... :DHa írok az a baj, ha nem írok az a baaaaaaaaaaaaajjjjjjjj :wink: Ajánlok egy nőneművel töltött éjszakát, és máris derűsebben látod a világot. :) :) Vegyek rólad példát ugye ? Mert megint leittatál valakit miiiiiiiiii ? :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Belgázol? :) Üdv a régi Pííístának! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Gabi még1x THX :wink: A vicc, hogy f1 re mehettem bnőmért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 És akkor hova raktad a kreol szépséget? :D Miért nem hagytad akkor Nálam? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Hova raktam :?: :) Úriember módjára erre nem vaok hajlandó válaszolni :wink: A szerencse, hogy ő csak pár km-re lakik bnőmtől :roll: Én mondtam volna nekije, hogy maradjon, de jött mint a tatár nem hagyott szóhoz jutni :) Jah, s a gumák az 1ik kanyarban nemkicsit ugrottak odébb, mi meg majdnem ki az autóból, mert akkorát szólt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 "mert akkorát szólt " Milyen gumit használsz??? :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 most mondjam azt, hogy a Te használtadad fogom :roll: :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Opel16v Megint itten duruzsolsz ahelyett hogy terveznéd amit kell :) Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Jóvanna rabszolgahajcsár! :) Pénteken tárgyalok a leendő sportegyesületem vezetőjével, ha sikeres lesz, máris nekiülök a dolognak, és még a hétvégén meglesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Gabi ismerős a kép :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Nem. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Nem. Miért? mert vele találkoztál tegnap este :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Szerintem élőben jóval szebb... :wink: Ez a kép nem jó róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 1etértek ismét :wink: A fekvő police nem volt olyan veszélyes, komolyabbra számítottam :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Ha nem szólok, és észre sem veszed, komolyabbnak tűnt volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 na az biztos. azt viszont hallottad is volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Nemtom hogy arról van-e szó, de a Gabiék utcájában van egy olyan fekvőrendör... Azt hittem én is meghalok. Hát még a szegény pici Astrám. Pedig nem is mentem olyan gyorsan... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 arról van szó pontosan, de vettem az itinert még ídőben :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts