Dark_Errant Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187 Jól néz ki... Viszont érdekes, hogy 2 évre adtak a műszakit... Nem úgy van most hogy a 10évnel idősebb autó csak 1 év műszakit kap? Szerk: ilyen van nekem is, csak ez négy hónappal fiatalabb.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Sztem semmi gond vele. A jobb elején vmi színeltérés látszik, mintha a jobb első ajtó sötétebb lenne kicsit, de ez még lehet a fénykép hibája is. Csak ez a legkisebb 1.4-es, az előzőek 1.6-osak voltak és fiatalabbak. 4 elektromos ablak van benne. A színeltérést én is észrevettem (szerintem az nem képhiba)! De azon kívül láttok a "szakértő" szemetekkel valami mást?? Azt látom hogy ebben a kocsiban nincs légzsák! Szervó lehet szerintetek benne?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Biztos hogy nincs szervó....Különben írná :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Biztos hogy nincs szervó....Különben írná ;) Nekem nem is hiányzik :) Mostanra anyám szervós kocsiját már nem bírom egyenesben tartani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nekem nem is hiányzik :) Mostanra anyám szervós kocsiját már nem bírom egyenesben tartani :D Jó ha van...igaz kényelmi eszköz, de pl parkolásnál, én szeretem ;)főleg hogy 195-ös gumikat kell kormányoznom Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én fehérem nem kell senkinek? Értelmes áron elvihető. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 rakj bele E85öt :) akkor meg méglomhább lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én fehérem nem kell senkinek? Értelmes áron elvihető. :) csak darabok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 csak darabok :) Úgy nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden cartársnak! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagyy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Üdvözlök mindenkit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Üdvözlök mindenkit :) Üdv a fórumon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én fehérem nem kell senkinek? Értelmes áron elvihető. :D Nem is mondtad, hogy le akarod cserélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ez a sprintmonitor.de... nem is kellett volna regelnem. mindenki 60e-t költ benzinre egy hónapba??? Nem. Én januárban 13176-ot, februárban 32251-et, és márciusban 25706-ot költöttem benzinre! Minek az a nagy rohangálás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 akkor meg méglomhább lesz :) ha felébe tankolod még jobb is lesz ;) és egy kis benzines 6-7 literes fogyijánál nehogy a gatyádat is ráverd már :D akkor nem kell autót venni, ha egy ilyen figyi leszedi a gatyádat. dízel is megeszik 5 litert... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Jól néz ki... Viszont érdekes, hogy 2 évre adtak a műszakit... Nem úgy van most hogy a 10évnel idősebb autó csak 1 év műszakit kap? Szerk: ilyen van nekem is, csak ez négy hónappal fiatalabb.. Úgy tudom két évre adják, de jövő héten megmondom...remélem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 ha felébe tankolod még jobb is lesz ;) és egy kis benzines 6-7 literes fogyijánál nehogy a gatyádat is ráverd már :) akkor nem kell autót venni, ha egy ilyen figyi leszedi a gatyádat. dízel is megeszik 5 litert... Meg az 8-at is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nemtom miért kell nagyon sípolni. Én a nagy malomkerekekkel + elég dinamikusan szoktam haladni. Most sokszor volt 2személy. 20liter benzin és 10liter etanol volt benne, és mentem 400km. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nemtom miért kell nagyon sípolni. Én a nagy malomkerekekkel + elég dinamikusan szoktam haladni. Most sokszor volt 2személy. 20liter benzin és 10liter etanol volt benne, és mentem 400km. :D Nem is rossz. Most melegebb idők vannak 6,5 nekem is beéri tempósan, városban. Na ez már fogyi topic..valagon leszünk billentve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nem is rossz. Most melegebb idők vannak 6,5 nekem is beéri tempósan, városban. Na ez már fogyi topic..valagon leszünk billentve. :) Egyéb csevegés, inkább itt beszéljük a fogyival kapcs., minden felmerült dologról... :D Tegnap találkoztunk Csenki Attilával, kissé leste a felnit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Egyéb csevegés, inkább itt beszéljük a fogyival kapcs., minden felmerült dologról... :D Tegnap találkoztunk Csenki Attilával, kissé leste a felnit. ;) Nem mondta, hogy túl kicsi a kerék? ;) Karburátor esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
glutamin Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nem mondta, hogy túl kicsi a kerék? ;) Karburátor esetleg? :) A szívócsonk kifejezés úgy látszik még nem elég elterjedt. :D Ma cseréltem gumit az ablaktörlőlapátban. (tescos 200ft volt). Most még elég szépen töröl. De következő cserénél szeretnék megpróbálni egy szintén hasonló kaliberű aeroblade-et. Az autó sajna az utcán áll, így drágát nem akarok rá venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 A szívócsonk kifejezés úgy látszik még nem elég elterjedt. :) Ma cseréltem gumit az ablaktörlőlapátban. (tescos 200ft volt). Most még elég szépen töröl. De következő cserénél szeretnék megpróbálni egy szintén hasonló kaliberű aeroblade-et. Az autó sajna az utcán áll, így drágát nem akarok rá venni. Én próbáltam már egy-két neves márkát aranyáron, nem bírták egy évig sem, legalábbis nem bírták annyival több ideig, mint amennyivel drágábbak voltak a tecsósnál, ezért nem vagyok hajlandó ezreket kiadni rájuk, inkább cserélem félévente a tecsóst fillérekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Én próbáltam már egy-két neves márkát aranyáron, nem bírták egy évig sem, legalábbis nem bírták annyival több ideig, mint amennyivel drágábbak voltak a tecsósnál, ezért nem vagyok hajlandó ezreket kiadni rájuk, inkább cserélem félévente a tecsóst fillérekért. Nekem meg lassan két éves lesz a gyári, és még mindig nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nekem meg lassan két éves lesz a gyári, és még mindig nem rossz. Jó persze használattól is függ, ha jeget karistolok vele, azt biztos nem szereti egyik sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts