Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem???

http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187

Jól néz ki...

Viszont érdekes, hogy 2 évre adtak a műszakit...

Nem úgy van most hogy a 10évnel idősebb autó csak 1 év műszakit kap?

Szerk: ilyen van nekem is, csak ez négy hónappal fiatalabb..

Megosztás:

Sztem semmi gond vele. A jobb elején vmi színeltérés látszik, mintha a jobb első ajtó sötétebb lenne kicsit, de ez még lehet a fénykép hibája is. Csak ez a legkisebb 1.4-es, az előzőek 1.6-osak voltak és fiatalabbak. 4 elektromos ablak van benne.

A színeltérést én is észrevettem (szerintem az nem képhiba)! De azon kívül láttok a "szakértő" szemetekkel valami mást?? Azt látom hogy ebben a kocsiban nincs légzsák! Szervó lehet szerintetek benne??

Megosztás:

akkor meg méglomhább lesz :)

ha felébe tankolod még jobb is lesz ;)

és egy kis benzines 6-7 literes fogyijánál nehogy a gatyádat is ráverd már :D

akkor nem kell autót venni, ha egy ilyen figyi leszedi a gatyádat.

dízel is megeszik 5 litert...

Megosztás:

Nemtom miért kell nagyon sípolni. Én a nagy malomkerekekkel + elég dinamikusan szoktam haladni. Most sokszor volt 2személy. 20liter benzin és 10liter etanol volt benne, és mentem 400km. :D

Nem is rossz. Most melegebb idők vannak 6,5 nekem is beéri tempósan, városban. Na ez már fogyi topic..valagon leszünk billentve. :)

Megosztás:

Nem mondta, hogy túl kicsi a kerék? ;) Karburátor esetleg? :)

A szívócsonk kifejezés úgy látszik még nem elég elterjedt. :D

Ma cseréltem gumit az ablaktörlőlapátban. (tescos 200ft volt). Most még elég szépen töröl. De következő cserénél szeretnék megpróbálni egy szintén hasonló kaliberű aeroblade-et. Az autó sajna az utcán áll, így drágát nem akarok rá venni.

Megosztás:

A szívócsonk kifejezés úgy látszik még nem elég elterjedt. :)

Ma cseréltem gumit az ablaktörlőlapátban. (tescos 200ft volt). Most még elég szépen töröl. De következő cserénél szeretnék megpróbálni egy szintén hasonló kaliberű aeroblade-et. Az autó sajna az utcán áll, így drágát nem akarok rá venni.

Én próbáltam már egy-két neves márkát aranyáron, nem bírták egy évig sem, legalábbis nem bírták annyival több ideig, mint amennyivel drágábbak voltak a tecsósnál, ezért nem vagyok hajlandó ezreket kiadni rájuk, inkább cserélem félévente a tecsóst fillérekért.

Megosztás:

Én próbáltam már egy-két neves márkát aranyáron, nem bírták egy évig sem, legalábbis nem bírták annyival több ideig, mint amennyivel drágábbak voltak a tecsósnál, ezért nem vagyok hajlandó ezreket kiadni rájuk, inkább cserélem félévente a tecsóst fillérekért.

Nekem meg lassan két éves lesz a gyári, és még mindig nem rossz.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.