daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Hmm! Látom kicsit beindult a téma! :) Srácok amúgy nagyon szépen köszönöm nektek a segítségeteket, nagyon korrekt egy csapat vagytok! Bocs a sok h*lye kérdésemért, de még nagyon kezdő vagyok (s annak is érzem magam) a "szakmában" s úgy vagyok vele hogy inkább mindent megkérdezek! Szóval előre is elnézést a sok kérdésemért!:D Kérdezni szabad és nem büntetendő. ;) Valamint mindenki elkezdte valahol. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Lehet hogy nem is klímás, csak valamiért komplett műszerfalat kellet cserélni, és csak ilyen volt :) :D Nem egészen, mert ahhoz kábelköteget is cserélni kell, ha klímás gombos fűtéskonzolt akar. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Hmm! Látom kicsit beindult a téma! :) Srácok amúgy nagyon szépen köszönöm nektek a segítségeteket, nagyon korrekt egy csapat vagytok! Bocs a sok h*lye kérdésemért, de még nagyon kezdő vagyok (s annak is érzem magam) a "szakmában" s úgy vagyok vele hogy inkább mindent megkérdezek! Szóval előre is elnézést a sok kérdésemért!:D Nincs mit! Mindannyian voltunk kezdők, úgyhogy nyugodtan kérdezősködj...az anyuci hasába senki nem tanulja meg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nem egészen, mert ahhoz kábelköteget is cserélni kell, ha klímás gombos fűtéskonzolt akar. :) Tudom. Csak gondoltam megrázom a humorfát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Nincs mit! Mindannyian voltunk kezdők, úgyhogy nyugodtan kérdezősködj...az anyuci hasába senki nem tanulja meg :D Kivéve a goa'uldok, mert ők genetikai memóriával rendelkeznek. Na de ez nem ide tartozik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.4_se-3740722 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ra_1.6i-3728296 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.4_se-3695994 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._gl_1.6-3728457 Nagyjából ilyesmik lesznek neked jók szerintem, ezekhez hasonlókat nézegess. A második és a negyedik sztem a legjobb. A második külsőre, a negyedik a klíma miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Kivéve a goa'uldok, mert ők genetikai memóriával rendelkeznek. Na de ez nem ide tartozik! ;) Mi??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Mi??? :) :D Csillagkapu. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Csillagkapu. ;) :) Jaaaa :D Más téma: Képzeljétek! A bunkó szomszéd fel akar jelenteni, mert hangos a kipuffogóm b@sza meg...nem gondoltam volna hogy ilyen koncert füle van, meg aztán szegény rönyóm hangosabb volt, az nem volt baj???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Az utolsó az, bár a felszereltségi listán nincs, a műszerfalas képen látszik. :) A motortérben sem látni nyomát klímának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Volt klímás a listában? Mert én nem láttam. :D Szerk: baccki! tényleg klímás, vagyis a gomb ottvan. De akkor miért GL? Miért nem említi? ;) Az enyém is GL és klímás. Bár azt meg nem mondom, hogy gyári-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Jaaaa :) Más téma: Képzeljétek! A bunkó szomszéd fel akar jelenteni, mert hangos a kipuffogóm b@sza meg...nem gondoltam volna hogy ilyen koncert füle van, meg aztán szegény rönyóm hangosabb volt, az nem volt baj???? Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 KELLEMETES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 A motortérben sem látni nyomát klímának. ...hát ez az. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Legyél aranyos, vedd le a középső- és a hátsódobot pár napra és indulj el hajnali 4-kor dolgozni. :D Az asszonynak van egy kismocija, természetesen én tartom karban és egyszer felhívott a melóhelyéről, hogy indulna haza, de tök lapos a hátsókerék. Gondoltam úgyis régi szar gumi, nem kár érte, mondtam neki nyugodtan gyere haza lapos kerékkel. 10perc mulva megint csörög hogy lerázkódott a kipuff a mociról. Na jó mondom told el a tecsóig, zárd le, és gyere el busszal. Vasárnap reggel mentem haza melóból, leszálltam a tecsónál, beindítottam a mocit, és kipuf nélkül hazjöttem vele. :) Ki korán kel.....az nem alussza ki magát! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 A motortérben sem látni nyomát klímának. Ilyen szögből nem is fog látszódni. A csövek lejjebb vannak. Ha vannak. Az enyém is GL és klímás. Bár azt meg nem mondom, hogy gyári-e. :) Mondjuk a GL az csak felszereltségi szint és a klíma csak kérhető volt, nem volt benne egyik felszereltségi listában sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ilyen szögből nem is fog látszódni. A csövek lejjebb vannak. Ha vannak. Mondjuk a GL az csak felszereltségi szint és a klíma csak kérhető volt, nem volt benne egyik felszereltségi listában sem. Így van, az enyém GL, és nem klímás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 warwolf! A gond az hogy én benzines autóban gondolkodom.. De azért köszi a tippet! énis igy voltam vele, de lehet már dizelt vennék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 énis igy voltam vele, de lehet már dizelt vennék :) Miért gondolod így?? (Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Miért gondolod így?? (Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!) mert a gatyámat is benzinre költöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 mert a gatyámat is benzinre költöm :) rakj bele E85öt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Szerintetek ezzel az autóval mi lehet a bibi??? Mert hogy ez jóval olcsóbb mint amiket ti mutattatok nekem??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...muszaki-3729187 Sztem semmi gond vele. A jobb elején vmi színeltérés látszik, mintha a jobb első ajtó sötétebb lenne kicsit, de ez még lehet a fénykép hibája is. Csak ez a legkisebb 1.4-es, az előzőek 1.6-osak voltak és fiatalabbak. 4 elektromos ablak van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts