aztec Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Okés most olvastam te rizsszemű , hogy nyügös vagyol érthető módon... Nyugi nekem meg asszonyért kellett mennem hajnalig fenn kellett maradnom emiatt so éjn is 16:9ben látom ám a világot :) Annyit akartam mondani, hogy mostmár nekem is merevek a tornyaim öcsseee :) :D :D :P 8) :twisted: (thx 2 Hemi, Uhuhu és a céges autószerelőmühely és az alkalmazottaknak) Yah Gombi teljesen oda volt, hogy mennyire szép feleséged van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 tm=strut tower bar :idea: csak nem toronymerevedés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Legalább az legyen neki... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Oké látom mindenki egy hullámhosszon van me reggel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 "Yah Gombi teljesen oda volt, hogy mennyire szép feleséged van " Köszi a bókot majd átadom neki... Na így már értem... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Legalább az legyen neki... :) Ej ej Gabi ezeket honnan szeded :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Fényes elmém apró botladozásai... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Inkább úgy mondanám, hogy éhes disznó...... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Fényes elmém apró botladozásai... :) ha ez az apró, akkor ne is folytasd :wink: :) pü ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 ha ez az apró, akkor ne is folytasd :wink: :) pü ment Az még csak hagyján, de az ilyen kis botladozásoknak mindig őrült nagy pofáraesés a vége... :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December22, 2004 Megoszt Elküldve December22, 2004 Azért a pofámra kellőképp vigyázok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December24, 2004 Megoszt Elküldve December24, 2004 Mindenkinek kívánok nagyon bolog karácsonyi ünnepeket 8) O P E L - 4 E V E R ! :smt114 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 B.U.É.K Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Új év van, szóval BUÉK, nomeg egy kis statisztika: November 25 óta (amióta konzekvensen 98-ast tankolok, és szorgalmasan írom), azaz 36 nap alatt megtett az autóm 2.200 km-t... Bele került 55.000 Ft körüli benzin, igaz, 98-as. Talán ki kéne néha szállni a kocsiból... Átlagfogyasztás 8.7, ez a vegyes, nem is rossz, sőt. Kábé 40%-a vidék, 20%-a bp éjjel, 40% bp dugó. Mindezt úgy, hogy néha toltam, néha nem. Meg néha apám vezetett... A szilveszteri buli viszont sz@r volt, azért foglalkozom ilyenkor férfinemiszerv monológok írkálásával... Na BUÉK, megyek aludni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Nálunk hál'istennek a szilveszter szépen nyugisan eltelt.Végre legálisan lehetett használni a petárdát, meg egyébb pirotechnikai eszközt, és egy magamfajta "öreg halnak" :) ez már éppen megteszi.A szilveszteri bulikat meg nem annyira díjazom, mert sajnos egyben sem voltam még, ami igazán jól sikerült volna. :) Ellenben az évközbeni szokásos csavargyáraktól. :D Amúgy a fogyasztásod szvsz. tökéletesen elfogadható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Na ne mondjátok már hogy senkisem másnapos csak én?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Na ne mondjátok már hogy senkisem másnapos csak én?? 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Na ne mondjátok már hogy senkisem másnapos csak én?? Én is másnapos vagyok. De én holnap is az leszek, mer most megyek apámhoz születésnapot ünnepelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Bárcsak másnapos lennék... Mondjuk ahhoz elöbb ki kéne józanodni. 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Én meg nem vok másnapos... mert 1óra, és megyek melozni :? Viszont a szilveszterem jól telt.. végre a barátnömmel, és minden problémák nélkül.. :) Tom Köszke csokit.. a barinöm is.. izlet neki a mogyis.. aztmondja az a kedvence... allig akart nekem is adni belöle.. de azért csak adagolta szépen, miközben én meg a vasnak a benzint :) És mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 Örülök hogy többnyire jól telt a szilveszter mindenkinek és remélem az új év is sikeres lesz! A csokit nagyon szívesen, én köszönöm hogy segítettél!! Legalább ezzel kiderült a barátnőd egyik gyengéje, így könnyebb lesz beadni az új felni vásárlást! :wink: Ja és utólag is BUÉK mindenkinek!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 :) :D Nah igen.. tényleg.. fel is jegyzem.. mogyoros.. csoki :D De felniröl max álmodozhatok :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2005 Ha esetleg nem olvasná valaki az alkatrészt keresek rovatot ide is beírom! Valaki tud nekem első ablaktörlő motort sajna nem tudom melyik van benne SWF (GM 90341903 ez lehet rá írva)vagy AC Delco (22084745 v. 22085493 ez lehet ráírva). Ja és fontos, hogy használt legyen nincs kari után több tízezer pízem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 BUÉK! :) Én Opeles körökben töltöttem a szilveszteri bulit vidéken, iszonyat jól sikeredett a buli, és most végre mindenre emléxem is. :) Anti, FBalázs! Bánhatjátok ezerrel, hogy nem jöttetek! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 ....Anti, FBalázs! Bánhatjátok ezerrel, hogy nem jöttetek! 8).... Ne aggódj mi sem a lencseszemeket számoltuk, a másnapi főzelékhez 8) 8) 8) 8) Balázs nem velünk volt, de szerintem ő sem ilyesmivel mulatta az időt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts