hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 ;) jójó de mit lehet odarakni? elindulok és a nyakamba hullik :D Ez nem igaz. Beletettem a napszemüveget, tollat, stb, és semmi nem esett ki. Van pereme. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ez nem igaz. Beletettem a napszemüveget, tollat, stb, és semmi nem esett ki. Van pereme. :) ;) Kíváncsi vagyok rá...majd valamikor megsasolom élőben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Kíváncsi vagyok rá...majd valamikor megsasolom élőben. :) Ok. :D Ja, ma voltam kinn Zolinál. Meg van a cuccod, ha megjön az ára el is tudom hozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ez nem igaz. Beletettem a napszemüveget, tollat, stb, és semmi nem esett ki. Van pereme. :) ;) Faternál sem esne ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Faternál sem esne ki? :) Neki nem adom oda asz autót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ok. :) Ja, ma voltam kinn Zolinál. Meg van a cuccod, ha megjön az ára el is tudom hozni. Ez csakis a bankon múlik, remélem holnapra ott van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ez csakis a bankon múlik, remélem holnapra ott van. :D Ok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 sziasztok a checkengin kivillogta a 13-as kódot azaz---> "13 Lambda szonda – nincs feszültségváltozás"<--- ez tulajdon képpen mit is jelent?.....lehet köze olyannak pl.hogy üzemanyagszűrő, vagy szivatyú...stb? --------------------- x16xel 1.6 16szelep GL Sedan "95" Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ma délután ezzel találkoztam a városban! Pont akkor ment a forgatás én meg épp gyorsítottam, mikor villogtak, hogy nem kéne! 40-el elgurultam mellette! :D Bekaphatj.k! ;) Kiyo Laserpro 3 Én éjjel is bekapcsolom. :) Már Baranyában is van 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 sziasztok a checkengin kivillogta a 13-as kódot azaz---> "13 Lambda szonda – nincs feszültségváltozás"<--- ez tulajdon képpen mit is jelent?.....lehet köze olyannak pl.hogy üzemanyagszűrő, vagy szivatyú...stb? --------------------- x16xel 1.6 16szelep GL Sedan "95" Nem, lambda szonda, az lambda szonda, a szűrő hibát nem tudod kivillogtani mert nincs elektromos bekötése, ha AC-gond lenne, akkor meg azt írná ki. Hogy pontosan mit jelent, azt sajna nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Nem, lambda szonda, az lambda szonda, a szűrő hibát nem tudod kivillogtani mert nincs elektromos bekötése, ha AC-gond lenne, akkor meg azt írná ki. Hogy pontosan mit jelent, azt sajna nem tudom. Talán annyit, hogy szedje ki kenje meg zsírral és dobja el jó messzire. :) De előtte én még meglesném a csatlakozóját, hogy nem kontaktos -e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 sziasztok a checkengin kivillogta a 13-as kódot azaz---> "13 Lambda szonda – nincs feszültségváltozás"<--- ez tulajdon képpen mit is jelent?.....lehet köze olyannak pl.hogy üzemanyagszűrő, vagy szivatyú...stb? --------------------- x16xel 1.6 16szelep GL Sedan "95" Azt jelenti, hogy a szonda jelvezetékén nincs feszültségváltozás. Vagy meghalt a szonda, vagy ad jelet, de a változás nem jut el a vezérlőig. (vagy piszkosul rozsdás a kipuftorok) Mindenképp méresd ki a szondát és annak függvényében esetleg csere. A hibakódot sem ártana törölni először, hátha csak egyszeri eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Talán annyit, hogy szedje ki kenje meg zsírral és dobja el jó messzire. :) De előtte én még meglesném a csatlakozóját, hogy nem kontaktos -e. Jó-jó, de minek kell zsír? Ezt sosem értettem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 És ha azt villogja ki hogy túl dús keverék? Érdekes hogy nálam csak akkor írja ezt ki ha nincsen benne adalék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Azt jelenti, hogy a szonda jelvezetékén nincs feszültségváltozás. Vagy meghalt a szonda, vagy ad jelet, de a változás nem jut el a vezérlőig. (vagy piszkosul rozsdás a kipuftorok) Vagy behalt az ECU lambda bemenete.....mint nekem az 1.8-ason. Fix 1V-ot mutatott a tech, változás nélkül. 20 rugóm bánta, mert a tetű bontós tudta, hogy épp akkor csak neki van a környéken hozzávaló compi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Érdekes nem? Nézd az árakat: UNIX, Vatera. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Vagy behalt az ECU lambda bemenete.....mint nekem az 1.8-ason. Fix 1V-ot mutatott a tech, változás nélkül. 20 rugóm bánta, mert a tetű bontós tudta, hogy épp akkor csak neki van a környéken hozzávaló compi :) Jaja, nagyon ritkán, de sajna előfordul ilyen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 És ha azt villogja ki hogy túl dús keverék? Érdekes hogy nálam csak akkor írja ezt ki ha nincsen benne adalék. :) 98-as benzint töltögetsz a verdába, nemde? Vagy 100-ast? Bár nem hiszem, hogy ennek köze lenne hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Érdekes nem? Nézd az árakat: UNIX, Vatera. :D Biztos a minőséget kel megfizetni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 98-as benzint töltögetsz a verdába, nemde? Vagy 100-ast? Bár nem hiszem, hogy ennek köze lenne hozzá. 100-as van a verdában de úgy keverem be.És csak akkor írja ki a csekkentyű ha sima 95-ös van benne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 100-as van a verdában de ugy keverem be.És csak akkor irja ki a csekkentyű ha sima 95-ös van benne. :) ;) ;) Azigen. Enyém a 98-as és 100-as shelltől meg akar halni. :P 98-as Agiptól meg életre kel. ;) Bár, ha nem a tuskókútból átalakult shellkúton tankolok, hanem valódi, original shell kúton 100-ast vagy 98-ast, attól meg életre kelnek a nem létező pacik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Jó-jó, de minek kell zsír? Ezt sosem értettem... :) Marha egyszerű. Kkisebb lesz a légellenállása, messzebbre repül. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 ;) ;) Azigen. Enyém a 98-as és 100-as shelltől meg akar halni. :P 98-as Agiptól meg életre kel. ;) Bár, ha nem a tuskókútból átalakult shellkúton tankolok, hanem valódi, original shell kúton 100-ast vagy 98-ast, attól meg életre kelnek a nem létező pacik. :D Palotai Shell kút az sz@. nekem volt hogy rángatott tőle, de ezzel szépen duruzsol a kicsike Agip-on szoktam tankolni, ithon meg megy bele a lötyi Multkor igaz megborult egy kicsit kb 101,102 lehetett vagy nem tom mert az nagyon nem tetszett már neki. Rosseb a koszos szája szélét... Lehet hogy finnyás lenen a gép??? ;) :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Palotai Shell kút az sz@. nekem volt hogy rángatott tőle, de ezzel szépen duruzsol a kicsike Agip-on szoktam tankolni, ithon meg megy bele a lötyi Multkor igaz megborult egy kicsit kb 101,102 lehetett vagy nem tom mert az nagyon nem tetszett már neki. Én is az Agipon tankolok, a kedvezmény miatt leginkább. :D Holnap kéne is tankolni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rossy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Én is az Agipon tankolok, a kedvezmény miatt leginkább. :D Holnap kéne is tankolni. :) És nyomsz még hozzá E85-öt??? Fater meg a shellen tankolja az olajat a gépbe nekem van kártyám és ő gyűjti a pontokat nekem kézenfekvő és tetszetős megoldás.Mondjuk ő taxizik és neki eléggé bevált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts