spzoli Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Hát ugye az első 3 mérésnél, még egyoldalra húztaka fékek, csak most a viszgabázison fogott keresztben. Amúgy miért nem vettem egyből főfékhengert? Biztos aranyból van. :) Tényleg csak az új alkatrészek felelnek meg? 5e ftért sztem utánad dobják a 22est.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Hát ugye az első 3 mérésnél, még egyoldalra húztaka fékek, csak most a viszgabázison fogott keresztben. Amúgy miért nem vettem egyből főfékhengert? Biztos aranyból van. :D Bazz... hát ez tényleg nagyon drága. Így már érthető, de mi van ha a szerelő is ezzel kezdi? Igaz eladhatod a hegesztőt abból futja és már úgy is megcsináltad a padlólemezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Nem mentél ma fél 9 környékén az Agip kutnál? Hm. Este nyolc után, olyan negyed kilenc körül voltam a kocsival, de csak a Széchenyi utcán haladtam végig a tésidombról. Haveromnál volt a kocsi, szerintem Ő járt arra, mert Fűzfőn volt vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Tényleg csak az új alkatrészek felelnek meg? 5e ftért sztem utánad dobják a 22est.... Igaz, de ennyi erőből fel is lehet újjítani, a bontott honna tudjam, hogy jobb-e az enyémnél? Bazz... hát ez tényleg nagyon drága. Így már érthető, de mi van ha a szerelő is ezzel kezdi? Igaz eladhatod a hegesztőt abból futja és már úgy is megcsináltad a padlólemezt :D Nna voltam a szerelőnél, elsorolt egy csomó hibalehetőséget, az mind volt már cserélve/javítva. A főfékhengerre azt mondta nem játszik bele, nézegette az eredményeket, azt mondta levegő lehet még a rendszerben, 6-után menjek vissze légtelenítőnk mégegyszer. Elsőre azt mondta a csúszka, vagy a betétek szorulnak mondtam neki azok a részek szinte fel lettek polírozva, annyira kitakarítottam őket. Hát majd meglátjuk. :) Megpróbálom rádumálni, hogy vigye el ő műszakira, mert holnap már Szlovákiában dolgozunk, nem tudok mégegy szabit kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Igaz, de ennyi erőből fel is lehet újjítani, a bontott honna tudjam, hogy jobb-e az enyémnél? Nna voltam a szerelőnél, elsorolt egy csomó hibalehetőséget, az mind volt már cserélve/javítva. A főfékhengerre azt mondta nem játszik bele, nézegette az eredményeket, azt mondta levegő lehet még a rendszerben, 6-után menjek vissze légtelenítőnk mégegyszer. Elsőre azt mondta a csúszka, vagy a betétek szorulnak mondtam neki azok a részek szinte fel lettek polírozva, annyira kitakarítottam őket. Hát majd meglátjuk. :lol: Megpróbálom rádumálni, hogy vigye el ő műszakira, mert holnap már Szlovákiában dolgozunk, nem tudok mégegy szabit kérni. :) :D ;) ;) :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 :) :D ;) ;) :P ;) ;) Min csodálkozol? Adva van egy gyakorlatilag új fékrendszer, nincs benne 2-3 ezer kilóméter, szétszedve, kitakarítva, légtelenítve, és nem jó. Az én tudományom eddíg terjed, hiába szedem szétt még 100X-is nem tudok mit csinálni vele. Ez az ürge a céges kocsit szokta javítani, ismerem is, a szemközti utcában lakik. Ha valamit nem tudok megcsinálni, hát nem tudom, hiába erőlködök. Ez van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Lehet csak nem jól légtelenítesz? Vagy asszony nem jó nyomta a pedált vagy felengedte mielőtt lezártad volna a légtelenítőcsavart? Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Opel astra F kombim van a hátsó ablakokat gyárilag nem lehet teljesen lehúzni fönt marad belőle 15-20 cm meg lehet azt valahogy oldani hogy teljesen le lehessen húzni? Csinált már valaki ilyet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 ma 250km kis 1,2es b corsával, nemérzem a lábaim :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Opel astra F kombim van a hátsó ablakokat gyárilag nem lehet teljesen lehúzni fönt marad belőle 15-20 cm meg lehet azt valahogy oldani hogy teljesen le lehessen húzni? Csinált már valaki ilyet? Gíárilag ilyen, el kell fogadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Gíárilag ilyen, el kell fogadni. rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Lehet csak nem jól légtelenítesz? Vagy asszony nem jó nyomta a pedált vagy felengedte mielőtt lezártad volna a légtelenítőcsavart? Nem tudom, lehet, most hagytam ott a szerelőnél. :) Inkább hagytam volna ott a bal golyóm. ;) :P Azt mondja szerinte hátul csak állítani kell a ricnin, azt rosszul lőhettem be, alül összecseréli a pofákat, meg légtelenítt mégegyszer. Holnap megnézi , meg el is viszi műszakira. Nem tudom, hogy alszok éjjel, üres a beálló, a pótkulcsot szorongatom most is. :D rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit ;) Nem lehet, ha megnézed oldalról az ajtót, nincs hova menni az üvegnek, van ott egy ív a hátsó kerék miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ettem nemrég :) Viszont hallottam hogy volt valami problémád az autóval, rángatás-döcögés, mi volt hogy? alapjárati egyenetlenség aksicsere meleg idő sok javulást hozott, fel se tünik, de szerintem a szenesedett gyujtáselosztócsere sok javulást hoz még majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Nem tudom, lehet, most hagytam ott a szerelőnél. :) Inkább hagytam volna ott a bal golyóm. ;) :P Azt mondja szerinte hátul csak állítani kell a ricnin, azt rosszul lőhettem be, alül összecseréli a pofákat, meg légtelenítt mégegyszer. Holnap megnézi , meg el is viszi műszakira. Nem tudom, hogy alszok éjjel, üres a beálló, a pótkulcsot szorongatom most is. :D Nem lehet, ha megnézed oldalról az ajtót, nincs hova menni az üvegnek, van ott egy ív a hátsó kerék miatt. Ez eszembe se jutott hogy nincs elég hely az üvegnek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ez eszembe se jutott hogy nincs elég hely az üvegnek :) Szerintem csak ez lehet az oka neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Nincs mit :P Nekem körbe van fóliázva teljesen. Muszáj volt felkészülnöm belőle :) Műszakira a két első üveget kicserélem. Amúgy a teljes szabályzat paragrafusokra lebontva ki van nyomtatva és mindig bent van a kesztyűtartóba. Idáig 3-szor kóstoltak meg a rendőrök a fólia miatt, mind a 3-szor megmutattam neki a papírokat....Mind a 3-szor mondták, hogy jó jó további jó utat! :D Persze egyszer úgyis belefutok egy izgága buzgómócsingba, és akkor szívok mint a torkosborz :lol: Nem a zsernyákokkal van a gond hanem úgy hívják: "NKH" :P :lol: De ez télleg erősen hajaz Rossy avatarjára :D Meg erősen gyanús hogy a hely is stimmel ;) Még a rendszám is.. ;) rendben csak gondoltam hátha lehet rajta módosítani valamit ;) Flexxel ablakmagasságig tudod vágni de csak ügyesen mert beködöl.. B) :o :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Nem a zsernyákokkal van a gond hanem úgy hívják: "NHK" ;) :) NKH :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Szerintetek az EPC-m miért nem jeleníti meg a képeket ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 LOOOOL :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 (edited) LOOOOL :D ;) Nem tudom megnézni. :) Már megtudom. Ködös nincs? ;) Módosítva Március29, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Szerintetek az EPC-m miért nem jeleníti meg a képeket ? Mert nem raktad fel a képmegjelenítőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 LOOOOL ;) ;) Miket nem tudsz te, erdélyi barátom..! :P ;) Nem tudom megnézni. :) Már megtudom. Ködös nincs? ;) Köd volt? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Miket nem tudsz te, erdélyi barátom..! :D ;) Köd volt? :) ;) :P Amúgy is szerintem a második képen utólagos mókolt xenon van, ami teljességgel szabálytalan! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ma délután ezzel találkoztam a városban! Pont akkor ment a forgatás én meg épp gyorsítottam, mikor villogtak, hogy nem kéne! 40-el elgurultam mellette! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Ma délután ezzel találkoztam a városban! Pont akkor ment a forgatás én meg épp gyorsítottam, mikor villogtak, hogy nem kéne! 40-el elgurultam mellette! :) Néztem is hogy annyira ismerős az a nagy fehér Ikarus :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts