iqbéla Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 SXP, megér ez száz rongyot egy tizeniksz éves opelbe?! Mit tud egy ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Ja, most nézem, +7kW-ot tud. Az plusz tíz lóerő. Egy hibátlan motoron... Tényleg, hol mérnek normális áron teljesítményt, tudtok valamit? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 SXP, megér ez száz rongyot egy tizeniksz éves opelbe?! Mit tud egy ilyen? hogyne érné meg a motor ugyis rendbe lessz rakva én nem csak helyváltoztatásra hasznalom a kocsim .. mint esetleg te! hanem valamilyen szinten a hobbim is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Ugy tudom kecelen mernek teljesítményt es nem tul huzos de nem tudok pontos cimet mondani sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 http://www.teljesitmenymeres.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Soniqe grat érte, ha meglesz neked már úgysem kell az előző powercap vagy mifene, ha nem tévedek... ugye? Mert akkor boltol6nánk :wink: IQBéla a Csonkában is mérnek szakkör keretében nincs 5e huf és elég korrekt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Soniqe grat érte, ha meglesz neked már úgysem kell az előző powercap vagy mifene, ha nem tévedek... ugye? Mert akkor boltol6nánk :wink: IQBéla a Csonkában is mérnek szakkör keretében nincs 5e huf és elég korrekt :wink: ugyis valami fritz tul licital :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 SXP, én sem csak helyváltoztatásra használom, de kétségtelenül nem annyira hobbim, mint neked :wink: Teljesítménymérős ötleteket köszi. A "Csonka" hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Teljesítménymérés (lóerő- és nyomaték-görbe): Csonka Szakközépsuli XVI. ker. Arany János u. 55. Pletser Gyula tanár urat kell keresni: 403-2677/63 mell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Skacik! Astra F-ben a fényszóró magasság állítónak, valamint az elektronyos tetőablaknak a kapcsolóinak kéne világítania ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Skacik! Astra F-ben a fényszóró magasság állítónak, valamint az elektronyos tetőablaknak a kapcsolóinak kéne világítania ? utóbbim nincs, fényszóró állítóm van: az világít ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 illene világítania!!!! igaz nekem 1ik sincs mióta legoztam 1ik 7végén a kocsival, de 6ározottam emléxem, hogy valaha világított :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Köcce! Abban is olyan izzo van mint a muszerfalban ??? Akkor holnap csere ... Aztec : Te is a magassag allitora irtad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 :thumbright: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A magasség álítoban nem olyan izzo van mont a müszerfalba de nem tudom lemagyarázni hogy milyen szétt kell szedni és ugy nézd meg. A szétszdés se egyszerű egy csavarhuzó és négy fogpiszkáló szükséges. aztán szétt lehet huzni De itt le van irva http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm és képekkel van illusztrálva!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm igy már jo lehet rá kattt :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A magasség álítoban nem olyan izzo van mont a müszerfalba de nem tudom lemagyarázni hogy milyen szétt kell szedni és ugy nézd meg. A szétszdés se egyszerű egy csavarhuzó és négy fogpiszkáló szükséges. aztán szétt lehet huzni De itt le van irva http://invitel.hu/gsmbolt/aty/vect_kek.htm és képekkel van illusztrálva!!! Asszem úgy hijják, hogy rizségő... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 hosszú szeű vagy normalis. vagy gyors rizs? :) Én nem tudom azt hiszem nincs foglalatba csag ugy az égő van a két lábacskával! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kereszt Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 sziasztok, van egy jobb oldlali hatsó ajtóm. ötajtóshoz, bontóból vettük, de végül csak a belsejét használtuk fel, így most nem tudok mit kezdeni vele... az ajtó piros színű, jó állapotban van. ha valakit érdekel szóljon, fényképet tudok csinálni, ha kell. üdv, keresztKUKACgmail.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Tudtok ajanlani valami helyet pesten, ahova be lehet adni az autot vizsgaztatni? nem a Mozaik utcara gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 A Mozaik u. amúgy is Budán van, de szerintem beszélj a Futó Gabival... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Na kicseréltem az izzót a magasság állítóba. Elvittem egy autósboltba megmutattam milyen izzó kell erre azt mondja a fószer ez LED :) :) :D ! Meg, hogy ezt kompletten kapcsolóval kell cserélni ! :D :P :lol: Idióta mondom ... Kimentem az opelhez megvettem az izzót 119ft-ért. Már csak az a kérdés a tetőablak kapcsolójának kellene-e világítania ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 GH! Ha "levelezős" hely kell, pü-ben keress meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 Tudtok ajanlani valami helyet pesten, ahova be lehet adni az autot vizsgaztatni? nem a Mozaik utcara gondoltam... én is tudok vizsgáztatni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra16si Elküldve December20, 2004 Megoszt Elküldve December20, 2004 4 db 15"-os gyári opel dísztárcsa eladó 2004-es modell, új állapotban. Ha érdekel írj! :smt026 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts