Laci4 Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Az Kira! Annak azért még van értelme. Lada yard. Én meg olyat láttam már mondjuk régebben. Hogy áll a külsö sávban.. mindenki kerülgeti.. mikor elmentem mellette, akkor láttam hogy a bal elsö kereke ki volt fordulva.. :? mármint kicsit tul nagyra sikerült a kerék dölésszöge :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Lacee! Örülök hogy meggyógyult! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 http://iqbela.uw.hu/rendor.jpg (no comment) Tavaly mikor leesett az első hó, másnap reggel hatkor egy rendőrkocsi volt az első amit törötten az autómentő szállított. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Ma is láttam egy elöl megtört rendőrastrát a moszkva tér közelében, tipikusan úgy nézett ki, hogy ráfutott valakire. Majdnem kaptam a fényképezőgép után, csakhát otthon volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Tegnap szereztem egy "zsír" LEXMAUL gyári hatalmas sport dobot. Hatalmas Ovál véggel ami aranyozott, amibe szépen bele van gravírozva, hogy lexmaul.(meg a dobba több helyen is domboru a márkajelzés + sorszám) Ránézésre nem lehet több 1 évesnél. Mikor már a csomagtartóban volt és ki volt fizetve 8) :) akkor mondtam el a bontósnak, hogy mi ez..... :D :P És mennyit is ér... :?: 8) :D Foggalma sem volt róla, hogy mit adott el :oops: :) :x :shock: 13000 HUF -ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 képet akartam felrakni de nem megy......... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 iqbéla.ezért jó a kamerás mobil,mindig kéznél van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Esik a hóóóóóó!!!!!! Mondjam tovább??? :twisted: :twisted: Na nem csinálunk valami instant talit estére??? Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December17, 2004 Ez még nem az igazi! Majd ha min. 10cm jó kis tapadós hó lessz amialatt nem lessz lefagyott eső! Ebben csak autóttörni lehet a tapadós friss nagyszemű (cseresznye :wink: ) hóban van tapadás (téli guma kötelező) és sebessé is nagyobb lehet a kanyarban (persze ésszerű határok között) ezen csak pörög a kerék és nem húzza ki az elejét a kézi után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Tanusithatom! Hazavittem kis barátném,és mondom kipróbálom mennyire csúszik, illetve retanulni hogy is cselekedjek ha megcsúszik stb. Csúszott mint a nyavaja... tapadás meg 0. igaz nem is téligumesz :oops: :oops: de ajhol friss szüz hó volt udgy 3-4 centi,érezhetöen jobban tapadt... :shock: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December17, 2004 Megoszt Elküldve December17, 2004 Voltam a felvonulási téren. Azért mentem, hogy lássak egy-két koccot/crash-t, gondolván, hogy ez az első hó, majd a sok barom nem bír magával. a) kevesen voltak :) nem voltak barmok ...így én is beálltam pár kör erejéig :wink: , teljesen kultúrált volt. Majdnem olyan volt, mint párszáz méterrel odébb a korcsolyapályán: emberek szépen karikába mentek egymás után, csak néha a kilincs volt előre. Nagyon jól csúszott, jól éreztem magam. F. Gábor mondta a 15-i lurdi találkozón, hogy minden asztra kéziféke sz..., ha behúzod egyenes úton, akkor is kidobja a farát, mert nagy különbség szok lenni a bal-jobb közt. Jelentem, csúsztam tovább egyenesen! 8) Mert az én kocsim a király 8) Na, nem fényezem tovább magam, megyek aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 IQBéla! Akkor tied a legjobb kézifékkel rendelkező Astra az országban. :) Nekem konkrétan 20% eltérés volt a gyári dobféken kéziféknél. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 IQBéla! Akkor tied a legjobb kézifékkel rendelkező Astra az országban. :D Nekem konkrétan 20% eltérés volt a gyári dobféken kéziféknél. :) az enyémen is csak 3 % eltérés volt. ugyhogy összegezve: nem az asztra féke a szar, hanem a te autódon szar a fék! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 úgy látom ez egy GSi volt :) http://langlovagok.hu/kepek2004/fehervar/0...ervarbusz.shtml :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 jah maine kézi is egyik oldalon fog csak rendesen....szal egyik irányba megtudom forgatni másikba meg nem :) néha makacskodik a drága :):D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 ....ezen csak pörög a kerék és nem húzza ki az elejét a kézi után.... :arrow: Azért vannak, akik megbirkóznak a feladattal :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 na mivan, csak én dolgozok ma??? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Á ne gondolt. Én is dolgoztam tegnap est héttől reggel hétig,most meg aludnom kellene, de az nem olyan egészséges mint a fórumozás 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 na mivan, csak én dolgozok ma??? :shock: bezony :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 úgy látom ez egy GSi volt :) http://langlovagok.hu/kepek2004/fehervar/0...ervarbusz.shtml :) "A 7-es főúton a személygépkocsi a távolsági busz oldalának csúszott. ...." Ehh.. ha ez csúszott.. kérdés mennyiről! Igy összezúzza... Kár érte.. szép kis jószág lehetett.. asszem mehetünk arrafelé a bontóba.. vagy nemsokára látjuk a hirdetést.. piros sportülés eladó.. :? Sajnálom szegény vasat... kár érte.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 Sityé volt és nem hiszem, hogy eladná ezek után a vasat.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 :arrow: Azért vannak, akik megbirkóznak a feladattal :wink: Hmm.. lehet nagyon beégek.. de csak nem "atomvas"? :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 akkor hívlak pajti 4 környékén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 akkor hívlak pajti 4 környékén.... Oksa... várom.. ui: nem is gondoltam volna hogy "ott" dolgozik asszonypajtásod... akkor lehet hogy már láttam is,csak nem tudtam róla :oops: Szoktunk oda menni néha.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December18, 2004 Megoszt Elküldve December18, 2004 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...ssPageName=WDVW hehe futuregsi le akar licitalni 8) bár ha annál többet ad amit én most nyomtam akkor hajra nekem az a vége de ugyis tul licital valami pénzes hülye német :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts