Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A kuplungpedal mellett az oldalkarpiton! U.o kis lámpa mint ami a csomagtartoban meg a kesztyutartoban van! Levettem, megy egy vezetek a testre másik meg nemtom hova :?

Mik nem vannak. :?

Lehet az előző tulaj nem látta a pedálokat aztán beszereltetett egy lámpát oda. :)

Amúgy azt az oldalkárpitot 3-4 csavar fogja, nézd meg hova megy a másik kábel. :wink:

Megosztás:

Mik nem vannak. :?

Lehet az előző tulaj nem látta a pedálokat aztán beszereltetett egy lámpát oda. :)

Amúgy azt az oldalkárpitot 3-4 csavar fogja, nézd meg hova megy a másik kábel. :wink:

:)

Azt mondom, hogy levettem! Meg egy a testre a másik meg a muszerfal moge a kabelkotegbe ...

Megosztás:

Van olyan autó, amin gyárilag van ilyen "footwell lamp". Az én 343-as Volvo-mon is volt.

Opelon viszont még én sem láttam ilyet. Ez nem jelenti azt, hogy nem gyártottak. Fingom sincs mire jó. Én arra emlékszem, hogy a Volvomban a nővérem vette észre, hogy nem világít. No comment...

Van, akinek ez az aberrációja, megveszi a szettet és beszereli.

Íme egy példa:

http://www.mirez.co.uk/FootLights.htm

Általában az ajtónyitáskor kellene világítania.

Örülj neki, hogy van ilyened.

Megosztás:

Ja. rönő nevű ótókban is van ien alkalmatosság h láb megvilágito...beülsz und 5-10 mp után elhalványul...jopofa...

Gabi neked meg köszi még 1x Patyi bá számát mert elmentem hozzá, de már alig birtam sebességbe rakni kocsit mig oda értem...rükit meg alapbol el kellett felejtenem mert ha berakom akkor alul kipotyogtak volna fogas kerekek....szal megnézte Laci a dolgot ment egy kört vele állitott kuplungon (kézzel!!) és utána tökéletes lett a dolog.. ma is tanultam valami hasznosat... :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.