Atommanó Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Én meg viszem a cd-t amit a Tomi küldött... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December13, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December13, 2004 Rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Én meg viszem a cd-t amit a Tomi küldött... :) :) :D Üdv.: Atommanó na ezt kérdeztem múltkor is de csak kummantottál :D akkkor 1215 da big exchange :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December13, 2004 Megoszt Elküldve December13, 2004 Köszi Gabi...rácsörgetek majd akkor a mesterre....esetleg számát ide srájbolhatnád bár valahol forumon is meg köll lennie asszem:) amugy meg mérne pánikolnék?mindig pánikolok:) Csövi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Ma ránéztem az Astrámra és egy kisöregnek tünt. Ha nem lennék olyan gazdag már vettttem volna egy Vectra B-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Kisöreg,de azért szívós,sokatmegélt,megbízható :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Kisöreg,de azért szívós,sokatmegélt,megbízható :wink: 1994 óta vagyok Astrás... durva... több mint 10 éve! Igaz egy pici ideig társbérletben egy fehér Corsa A-val és most egy fekete Corsa A -val:)) Szeretem, de már más kellene:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Szeretem, de már más kellene:)) egy buszbérlet :))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 vagy inkább valami American Muscle Car ! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 vagy inkább valami American Muscle Car ! 8) Talán egy Chevrolet Matiz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Talán egy Chevrolet Matiz? :) Hamár itt tartunk akkor egy Chevrolé Lácsettit szívesen beválalnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Valahol láttam a forumon a kadett gsi tesztett (video) De nem találom ..... :? :) :) valaki???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 A lácsetti OK :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Valahol láttam a forumon a kadett gsi tesztett (video) De nem találom ..... :? :) :) valaki???? ha egyre gondolunk, és M.Csabi kadettjéről van szó,akkor asszem a Helyi - streetracing ben volt a link.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Az Astramba gyárilag van a pedáloknal egy lámpa! Az mi célt szolgal és mikor kéne működnie ? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Pedáloknáááál? hmm.. ez nekem új... gyári tuning :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Az Astramba gyárilag van a pedáloknal egy lámpa! Az mi célt szolgal és mikor kéne működnie ? :? A pedáloknál konkrétan hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 A kuplungpedal mellett az oldalkarpiton! U.o kis lámpa mint ami a csomagtartoban meg a kesztyutartoban van! Levettem, megy egy vezetek a testre másik meg nemtom hova :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 A kuplungpedal mellett az oldalkarpiton! U.o kis lámpa mint ami a csomagtartoban meg a kesztyutartoban van! Levettem, megy egy vezetek a testre másik meg nemtom hova :? Mik nem vannak. :? Lehet az előző tulaj nem látta a pedálokat aztán beszereltetett egy lámpát oda. :) Amúgy azt az oldalkárpitot 3-4 csavar fogja, nézd meg hova megy a másik kábel. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve December15, 2004 Megoszt Elküldve December15, 2004 Három fotó: http://iqbela.uw.hu/lanchiddugo.jpg (jó tiszta a kocsi :oops: ) http://iqbela.uw.hu/vw.jpg (Méghogy opel - vw ellentét ) http://iqbela.uw.hu/rendor.jpg (no comment) Én csináltam :wink: Akinek nem tetszik, ne vegye észre Hogy a retekbe kell ide képet feltenni?! Mert az img gombbal roppantul nem ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 img gomb, aztán beírod a linket, és mégeccer img gomb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Mik nem vannak. :? Lehet az előző tulaj nem látta a pedálokat aztán beszereltetett egy lámpát oda. :) Amúgy azt az oldalkárpitot 3-4 csavar fogja, nézd meg hova megy a másik kábel. :wink: :) Azt mondom, hogy levettem! Meg egy a testre a másik meg a muszerfal moge a kabelkotegbe ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Van olyan autó, amin gyárilag van ilyen "footwell lamp". Az én 343-as Volvo-mon is volt. Opelon viszont még én sem láttam ilyet. Ez nem jelenti azt, hogy nem gyártottak. Fingom sincs mire jó. Én arra emlékszem, hogy a Volvomban a nővérem vette észre, hogy nem világít. No comment... Van, akinek ez az aberrációja, megveszi a szettet és beszereli. Íme egy példa: http://www.mirez.co.uk/FootLights.htm Általában az ajtónyitáskor kellene világítania. Örülj neki, hogy van ilyened. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 nekem meg spanom gsijében két lámpa van a tetőkárpiton. 1 a normál helyén a másik meg a hátsó ülések felett :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December16, 2004 Megoszt Elküldve December16, 2004 Ja. rönő nevű ótókban is van ien alkalmatosság h láb megvilágito...beülsz und 5-10 mp után elhalványul...jopofa... Gabi neked meg köszi még 1x Patyi bá számát mert elmentem hozzá, de már alig birtam sebességbe rakni kocsit mig oda értem...rükit meg alapbol el kellett felejtenem mert ha berakom akkor alul kipotyogtak volna fogas kerekek....szal megnézte Laci a dolgot ment egy kört vele állitott kuplungon (kézzel!!) és utána tökéletes lett a dolog.. ma is tanultam valami hasznosat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts