Opeles90 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Végre itthon... Útközben volt egy politikai gyűlés... :) odamentem hogy na mi van itt had lássam...mikor láttam a jelét már távoznék..erre a területi képviselő kezet fogott velem, és adott 1 naptárat meg 1 tollat... mikor mindkettőt zsebrevágtam, annyit mondtam, hogy az ellenzékre szavazok úgyis.. Kicsit gúnyosan megjegyezte, hogy "jó úton haladsz...." :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 De miért akarod levenni? Az üléshuzat, amit vettél, az nem olyan univerzális? Azt nem kell a nemez alá tenni. Egyszerűen összefogatod a háttámla mögött. A csomagtartóban úgy sem látja senki. Szóval inkább ne vegyem le. :) Meggyőztél. ;) Végül is most, hogy jobban belegondolok, azért sem praktikus az én verzióm, mert ha majd kiszeretném mosni, kezdhetném újra az egészet elölről. Köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Mit fog rajta csinálni? Fényezni? :D ;) Gondolom a sárvédőt, mociháztetőt, hűtőmaszkot. Úgyrémlik ezeket cserélte :) Pontosan ezeket, plusz egy-két apróbb dolgot, amit a téli sós latyak kihozott rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Mit az előműszakit? :D A fényszóró beállítást ;) nem igaz, hogy egész Győrben nincs egy platz előtte meg szabad 5 méter egy sík fallal a végén :) Esetleg egy szárny valakinek sedanra? ;) Dita? ;) Neked különösen jó lenne mert színre is van fújva.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Esetleg egy szárny valakinek sedanra? :) Dita? :D Neked különösen jó lenne mert színre is van fújva.. ;) elég jól néz ki ezekkel a lámpákkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 elég jól néz ki ezekkel a lámpákkal ;) Ja ;) a teteje le lett vágva és a kaszniba beletoldva :) majdnem mintha H Sedané lenne csak gömbölyűbe :P Amúgy nem tudom mi lelte a srácot, az összes spoilert, küszöböt és optikai tuningcsodát leszedi róla :D szerintem rájött, hogy nem a kinézet a lényeg mióta c20ne harácsol benne.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 A fényszóró beállítást :lol: nem igaz, hogy egész Győrben nincs egy platz előtte meg szabad 5 méter egy sík fallal a végén :) Esetleg egy szárny valakinek sedanra? ;) Dita? :P Neked különösen jó lenne mert színre is van fújva.. ;) Hát pont ez az. Egyszer beállítattam Suzuki szervízben, ott letekerték mint állat. Két hét múlva félreálltam éjjel, feltekertem mert ellátam vele vagy 10 métert. Most az előműszakin megint letekerték, de előtte számomra ismeretlen okból kilazították az indexbúrát fogó csavart. ;) Reggel megállítottam forgalmat Marcalvárosban egy percre. Meg akartam fordulni a Boxerrel a 2X2 sávoson, de az elválasztó szigetben elakadtam. ;) Vészvillogó be, előre-hátre-előre-hátra aztán sikerült a manőver. 6 busz állt mögöttem mire végeztem. Biztos sokan mondtak csúnyát az anyukámról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Hát pont ez az. Egyszer beállítattam Suzuki szervízben, ott letekerték mint állat. Két hét múlva félreálltam éjjel, feltekertem mert ellátam vele vagy 10 métert. Most az előműszakin megint letekerték, de előtte számomra ismeretlen okból kilazították az indexbúrát fogó csavart. :D Nem tudom miért de szabványhoz állítottam az enyémét és a balos vagy 5-8 méterrel rövidebb mint a jobb. A Wartburgon tökéletesre be tudtam lőni ;) mindkettő egyforma távra szórt de a szembejövő szemét éjszaka se bántotta ;) kivéve a két Hella ködlámpa a két fényszóró közt :P :) ha nem vette észre, hogy le kéne kapcsolnia a távolságiját ;) az astrával már ezt nem tudom eljátszani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nem tudom miért de szabványhoz állítottam az enyémét és a balos vagy 5-8 méterrel rövidebb mint a jobb. A Wartburgon tökéletesre be tudtam lőni :lol: mindkettő egyforma távra szórt de a szembejövő szemét éjszaka se bántotta ;) kivéve a két Hella ködlámpa a két fényszóró közt ;) :) ha nem vette észre, hogy le kéne kapcsolnia a távolságiját :D az astrával már ezt nem tudom eljátszani :P Na de azért durva, hogy egy "szakember" aki műszaki vizsgáztatást csinál, meg amúgy műhely is, ne tudja hogyan kell beállítani a lámpám? Ott figyel az a bazi nagy tekerő a lámpa hátulján, erre nekiesik egy csavarhúzóval, és az összes csavart tekergeti ami a közelben van?! ;) És ha nem veszik észre aztán vizsgán a rázópadon kiesik, ezért húznak meg?! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ezazzzz, érik a váltócsere :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Na de azért durva, hogy egy "szakember" aki műszaki vizsgáztatást csinál, meg amúgy műhely is, ne tudja hogyan kell beállítani a lámpám? Ott figyel az a bazi nagy tekerő a lámpa hátulján, erre nekiesik egy csavarhúzóval, és az összes csavart tekergeti ami a közelben van?! :) És ha nem veszik észre aztán vizsgán a rázópadon kiesik, ezért húznak meg?! :D Ilyen esetben lehet jelenteni a közlekedési hatóságnak a történteket, akik átgondolhatják, hogy az adott állomás továbbra is alkalmas-e eddigi feladatának ellátására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ezazzzz, érik a váltócsere :) :D F15 vagy F13 van a kocsidban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ilyen esetben lehet jelenteni a közlekedési hatóságnak a történteket, akik átgondolhatják, hogy az adott állomás továbbra is alkalmas-e eddigi feladatának ellátására. Pontosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Pontosan Azt kihagytam, hogy ilyenkor képfelvétel hasznos lehet, amivel igazolni lehet az állításunkat. Manapság minden sz@ros mobil kamerás, ilyesmire tökéletesen alkalmas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ilyen esetben lehet jelenteni a közlekedési hatóságnak a történteket, akik átgondolhatják, hogy az adott állomás továbbra is alkalmas-e eddigi feladatának ellátására. Na jó, most az egyszer elnézem , amíg megcsinálják a műszakim. :) Meg ugye bizonyítanom kellene történteket, nem tudom a videót meddíg őrzik meg, kiadják-e ami készült közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 F15 vagy F13 van a kocsidban? 13. nyelestengelynek mókás hangja van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Köszönöm, virágot, és a lánykoszorút az öltözőbe kérem! Némá mim van:Klikk ide! :) és milyen fajta, palack kel hozzá vagy a huzal porbeles és az adja a gázvédelmet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 13. nyelestengelynek mókás hangja van :) Nem lehet, hogy csak a nyelestengely csapágy ment tönkre? Amúgy meg ha F13-ad van, akkor lehetséges, hogy az se-átalakítás a ludas a dologban, bár gyárilag c16se-t is szeretlek ezzel a váltóval. Viszont a lendkereked nem se-ből való, így ezt is be lehet vonni a játékba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nem lehet, hogy csak a nyelestengely csapágy ment tönkre? Amúgy meg ha F13-ad van, akkor lehetséges, hogy az se-átalakítás a ludas a dologban, bár gyárilag c16se-t is szeretlek ezzel a váltóval. Viszont a lendkereked nem se-ből való, így ezt is be lehet vonni a játékba. Csapágyat akartam írni. Vmiért kimaradt. A kommented második fele nem jön át. Sztem semmi köze hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Csapágyat akartam írni. Vmiért kimaradt. A kommented második fele nem jön át. Sztem semmi köze hozzá. :) A második fél már csak ilyen okoskodás. :D De ha csak csapágy akkor nem kell váltót cserélni. Vagy egy rövidebb áttételessel barátkozol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 és milyen fajta, palack kel hozzá vagy a huzal porbeles és az adja a gázvédelmet? Porbeles, ahogy írtad. :) Nem kell hozzá palack. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 A második fél már csak ilyen okoskodás. :) De ha csak csapágy akkor nem kell váltót cserélni. Vagy egy rövidebb áttételessel barátkozol? Ez a w374 nem vmi racsingos. Viszont, ha már csere, akkor egybe kéne kötni egy kuplung cserével, és akkor már se kuplungot vennék, bekerülhetne az se könnyített lendkerék...igaz ezekhez még nem kell cserélni, de majd meglássuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ez a w374 nem vmi racsingos. Viszont, ha már csere, akkor egybe kéne kötni egy kuplung cserével, és akkor már se kuplungot vennék, bekerülhetne az se könnyített lendkerék...igaz ezekhez még nem kell cserélni, de majd meglássuk. :) Hát egy 4,18 már kellemesebb lenne, az biztos. Az SE lendkerékhez meg olcsóbb a kuplung, szóval azt tényleg úgy érdemes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Hát egy 4,18 már kellemesebb lenne, az biztos. Az SE lendkerékhez meg olcsóbb a kuplung, szóval azt tényleg úgy érdemes... C418 na az meleg lenne :) :D Kuplungot meg majd úgy is kell cserélni idővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Nem lehet, hogy csak a nyelestengely csapágy ment tönkre? Amúgy meg ha F13-ad van, akkor lehetséges, hogy az se-átalakítás a ludas a dologban, bár gyárilag c16se-t is szeretlek ezzel a váltóval. Viszont a lendkereked nem se-ből való, így ezt is be lehet vonni a játékba. De Ádám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts